Meloxicam

Klik hier voor Meloxicam >>

Meloxicam kopen zonder recept?

Meloxicam kopen zonder recept van je arts, kan dat? Lees wat de mogelijkheden zijn.

meloxicam kopen bestellen zonder recept
Meloxicam nodig?

Meloxicam kopen: meer informatie

Meloxicam kopen zonder recept? Kijk eens bij de online service via onderstaande link. Hier word je in contact gebracht met de juiste partijen (online arts en apotheek) om zo originele medicijnen te krijgen. Dit is veiliger dan Meloxicam kopen zonder recept.

Klik hier voor Meloxicam >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Meloxicam?

Meloxicam valt onder de ontstekingsremmende pijnstillers, ook wel NSAID’s (Non-Steroid Anti Inflammatory Drugs) genoemd. Je kunt het bij verschillende soorten ontstekingen en pijn gebruiken. Het wordt vooral voorgeschreven bij klachten als gevolg van reumatische aandoeningen, zoals reumatoïde artritis, artrose en de ziekte van Bechterew.

meloxican kopen zonder recept

Hoe werkt het?

Meloxicam helpt pijn verminderen, ontstekingen te remmen en koorts te verlagen. Over het algemeen kun je binnen anderhalf uur na het innemen van de tablet verbetering verwachten. Dit effect houdt meer dan een dag aan.

Hoe gebruik je dit medicijn?

Je neemt de tablet Meloxicam met voldoende water, bij voorkeur minimaal een half glas. Het wordt aangeraden rond of tijdens het eten de tablet te nemen om de kans op bijwerkingen te verminderen. Neem je het medicijn regelmatig? Zorg dan dat je het op een vast moment inneemt (bijvoorbeeld bij het avondeten), zodat de kans kleiner wordt dat je een pil vergeet. Het kan enige tijd duren voordat effect merkbaar is.

Dosis overgeslagen?

Wanneer je dit medicijn dagelijks moet innemen en er nog 8 uur is tot de volgende dosis, kun je alsnog de vergeten dosis innemen. Is er minder tijd tot de volgende dosis? Laat de vergeten dosis dan zitten. Voorkom overdosering.

Zomaar stoppen met gebruik

Je kunt op elk gewenst moment stoppen met Meloxicam. Je hoeft dit medicijn niet af te bouwen.

meloxican bestellen zonder recept

Bijwerkingen

Dit medicijn kan voor bijwerkingen zorgen. Lang niet iedereen heeft last van deze bijwerkingen. Ze gaan bovendien vaak over als het lichaam gewend is aan het medicijn. Mocht je toch hevige of lang aanhoudende bijwerkingen ervaren, neem dan direct contact op met je arts.

Bijwerkingen die in minder dan 10 procent van de gevallen voorkomen, zijn: maag- en darmklachten (soms met zweren of beschadigingen, vraag daarom de arts of je een maagbeschermer als Omeprazol nodig hebt), hoofdpijn, uitslag en jeuk, bloedarmoede, draaierigheid en duizeligheid, problemen met gehoor of zicht, psychische klachten, vocht vasthouden en benauwdheid door vocht in de longen (vooral als je last hebt van hartproblemen), aangetaste nieren, ontsteking aan de lever, afwijkingen in het bloed.

In een zeer zeldzaam geval kunnen bij langdurig gebruik hart- en vaatproblemen ontstaan. Vooral bij mensen die hierop verhoogd risico hebben (bijvoorbeeld door een bestaande aandoening), kunnen deze problemen opspelen.

kopen zonder recept

Lees altijd de bijsluiter ven een medicijn goed door voordat je begint met het gebruik. Hierin staat precies welke bijwerkingen er mogelijk kunnen optreden en hoe je hiermee om moet gaan.

Waarschuwingen met betrekking tot gebruik

Wil je Meloxicam kopen? Lees dan dit gedeelte goed door. Dit medicijn is namelijk niet voor iedereen geschikt.

Overleg met de arts of dit medicijn geschikt is als je:

 • Last hebt van een ontstoken slokdarm als gevolg van opkomend maagzuur.
 • Ouder bent dan 70 jaar.
 • Lijdt aan angina pectoris.
 • Lijdt aan de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa.
 • Een slokdarmstenose heeft.
 • Aan psoriasis lijdt.
 • Last hebt van je alvleesklier.
 • Astma hebt.
 • Last hebt van verminderd werkende nieren.
 • Zwanger wilt worden, in de eerste helft van de zwangerschap zit of borstvoeding wilt geven.

Neem Meloxicam niet als je:

 • Overgevoelig bent voor Meloxicam of een ander bestanddeel in de tabletten. Een overgevoeligheidsreactie uit zich doorgaans door huiduitslag, waarbij galbulten op de huid ontstaan. Dit kan ook jeuken. Heel zelden krijgt iemand ook last van blaren, benauwdheid en zwellingen in het gezicht. Stop onmiddellijk met het gebruik van dit medicijn en waarschuw je arts. Bezoek de Eerste Hulp als de klachten verergeren.
 • Eerder een overgevoeligheidsreactie hebt gekregen na het innemen van een ontstekingsremmende pijnstiller. De kans dat je overgevoelig bent voor deze pijnstiller, is dan een stuk groter.
 • In de tweede helft van je zwangerschap zit.
 • Levercirrose hebt.

Eten, drinken en verkeer

Mocht je last hebben van duizeligheid of draaierigheid als bijwerking van dit medicijn, neem dan geen deel aan het verkeer tot de bijwerking verdwenen is.

Je kunt alles eten bij Meloxicam. Alcohol wordt in principe afgeraden, omdat het net als dit medicijn de maag irriteert. Wil je toch drinken, probeer het dan met kleine hoeveelheden.

kopen zonder recept

Meloxicam in combinatie met andere medicijnen

Met sommige medicijnen kan Meloxicam een wisselwerking vertonen. Slik je al een ander medicijn? Kijk in de bijsluiter welke werkzame stoffen in dat medicijn zitten. Overleg met je arts of je dit medicijn kunt gebruiken als je een medicijn slikt dat een van de volgende werkzame stoffen bevat: acebutolol, aceclofenac, acenocoumarol, acetylsalicylzuur, amiloride, apixaban, atenolol, betamethason, bisoprolol, budesonide, bumetanide, carbasalaatcalcium, carvedilol, celecoxib, celiprolol, chloortalidon, chloorthiazide, ciclosporine, citalopram, clopamide, cortison, dabigatran, dexamethason, dexketoprofen, diclofenac, duloxetine, eplerenon, epitizide, escitalopram, etoricoxib, fenprocoumon, fenylbutazon, fludrocortison, fluoxetine, flurbiprofen, fluvoxamine, furosemide, hydrochloorthiazide, hydrocortison, ibuprofen, indapamide, indometacine, ketoprofen, lithium, methotrexaat, methylprednisolon, metoprolol, nabumeton, naproxen, oxprenolol, parecoxib, paroxetine, pindolol, piroxicam, prednisolon, prednison, propranolol, propyfenazon, rivaroxaban, sertraline, spironolacton, sulindac, tiaprofeenzuur, trazodon, triamcinolon, triamtereen en venlafaxine.

Ook kan dit medicijn wisselwerkingen vertonen met ACE-remmers en angiotensine-II-blokkers. Meld aan de arts als je een van deze middelen slikt en overleg of Meloxicam geschikt is voor jou.

Lees de bijsluiter goed door voordat je begint dit medicijn te gebruiken. Hierin staan meer aanwijzingen en waarschuwingen met betrekking tot het gebruik.

Kan ik Meloxicam kopen zonder recept?

Je kunt geen Meloxicam kopen zonder recept. Vraag daarom een online doktersconsult aan. Vul het consultformulier volledig en naar waarheid in, zodat de arts kan bepalen of het medicijn kan worden voorgeschreven. Vervolgens kun je bij je eigen apotheek met het recept Meloxicam kopen, of dit ook laten uitleveren. Voor meer info volg je onderstaande link.

meloxicam kopen bestellen zonder recept

Meer info over Meloxicam >>


Laat een reactie achter