Metoclopramide

Klik hier voor Metoclopramide >>

Metoclopramide kopen zonder recept?

Metoclopramide kopen zonder een recept dat je arts heeft voorgeschreven, kan dat? Lees er hieronder meer over.

metoclopramide kopen bestellen zonder recept
Metoclopramide nodig?

Metoclopramide kopen? Zo bestel je zonder recept

Metoclopramide kopen zonder recept? Volg onderstaande link naar een betrouwbare aanbieder en vul daar de vragenlijst in. Een arts kijkt of je het medicijn veilig kunt gebruiken. De arts zorgt vervolgens voor een recept en eventueel wordt gezorgd dat een apotheek het medicijn uitlevert. Zo ben je beter af dan wanneer je besluit tot Metoclopramide kopen zonder recept.

Klik hier voor Metoclopramide >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Voorkomen en behandelen van misselijkheid

Metoclopramide is een medicijn dat wordt ingenomen tegen misselijkheid. het kan een aanval van misselijkheid en braken verminderen, maar ook voorkomen. Zo kan het bijvoorbeeld worden voorgeschreven als iemand naar verwachting misselijk zal worden en zal gaan braken als gevolg van een operatie of chemotherapie. Tevens kan het voorgeschreven worden bij migraine, samen met een pijnstiller.  Naast het tegengaan van de misselijkheid, kan het helpen de opname en zo het effect van de pijnstiller te verbeteren.

metoclopramide kopen zonder recept

Metoclopramide gebruiken

Het gebruik is sterk afhankelijk van de reden waarvoor je Metoclopramide wilt kopen. Het is dan ook belangrijk om hierin het advies van de arts goed op te volgen. Over het algemeen wordt aangeraden het medicijn niet langer dan 5 dagen achtereen te gebruiken, omdat je dan meer kans hebt op hevigere bijwerkingen. Neem je het tegen misselijkheid of braken en worden de klachten na 2 dagen nog niet minder? Raadpleeg dan je arts. Mocht je dit medicijn gebruiken tegen de gevolgen van een migraineaanval, overleg dan met de arts als deze aanvallen meer dan 2 keer per maand voorkomen. Je kunt dan wellicht beter op een migraine medicijn overschakelen dat een aanval voorkomt.

Er kunnen bijwerkingen optreden

Het kan zijn dat je bijwerkingen ervaart bij het gebruik van Metoclopramide. Dit is lang niet bij iedereen het geval, en zal (als het wel zo is) vaak hooguit lichte klachten met zich meebrengen. Toch raden we je aan dit gedeelte goed door te lezen, zodat je voorbereid bent. Lees ook de bijsluiter goed door.

In 10 tot 30 procent van de gevallen kan het zijn dat iemand slaperig wordt na het innemen van het medicijn. In meer zeldzame gevallen (hooguit 10 procent) melden patiënten last van diarree en een algeheel zwak gevoel. Ook kunnen bewegingsstoornissen en stemmingswisselingen optreden. Neem in deze laatste 2 gevallen contact op met je arts.

In minder dan 1 procent van de gevallen treden nog de volgende klachten op: borstvorming (mannen) of opgezwollen melkklieren (vrouwen), verwarring of minder bewustzijn, epileptische aanvallen, hartritmestoornissen en verstoringen in het lichaam die leiden tot koorts, spierstijfheid, zweren, hartkloppingen of een versuft gevoel. Meld deze klachten direct aan je arts.

kopen zonder recept

Heb je ernstig last van een klacht of houdt een klacht langdurig aan? Ervaar je een bijwerking die niet in de bijsluiter beschreven staat? Meld het direct aan je arts.

Waarschuwingen voordat je dit medicijn neemt

Wil je Metoclopramide kopen? Zorg dan dat je eerst onderstaande waarschuwingen leest. Kijk ook in de bijsluiter voor eventuele waarschuwingen. Heb je aan de hand van de informatie nog vragen? Stel ze aan de arts.

Overleg met de arts als je:

 • Ouder bent dan 65 jaar.
 • Lijdt aan de ziekte van Parkinson.
 • Last hebt van een bewegingsstoornis.
 • Lijdt aan epilepsie.
 • Lijdt aan het Brugada-syndroom.
 • Borstvoeding geeft of wilt geven.
 • Om een andere reden twijfelt of dit medicijn geschikt is voor je.

Neem dit medicijn niet als je:

 • Overgevoelig bent voor Metoclopramide of een ander bestanddeel van de tabletten.
 • Lijdt aan verlengd QT-interval.

Kun je Metoclopramide combineren met andere medicijnen?

Verschillende medicijnen kunnen een wisselwerking geven met dit medicijn. Vraag de arts of je dit medicijn zonder problemen kunt gebruiken als je:

 • Een medicijn tegen Parkinson of depressie gebruikt.
 • Atovaquon gebruikt.
 • Een medicijn gebruikt dat de rijvaardigheid beïnvloedt (te herkennen aan de gele waarschuwingssticker).

kopen zonder recept

Mag je autorijden?

Let op met autorijden. Als je last hebt van een bijwerking die de rijvaardigheid vermindert, ga dan niet autorijden. Neem je Metoclopramide af en toe? Rijd dan de eerste 24 uur na inname van een tablet niet. Neem je het elke dag? Rijd dan de eerste paar dagen niet, zodat het lichaam eerst kan wennen. Als je kanker hebt, kan dit sowieso een reden zijn dat je niet mag autorijden. Overleg met de arts als je hier vragen over hebt.

Let op met alcohol

Het beste is om geen alcohol te drinken wanneer je dit medicijn gebruikt. Alcohol kan je in combinatie met dit medicijn sterk versuffen, zelfs zonder dat je het in de gaten hebt. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

Kan ik Metoclopramide kopen zonder recept?

Zoals je hierboven al las, is Metoclopramide kopen zonder recept niet mogelijk. Het medicijn moet door een arts worden voorgeschreven. Dit kan de online arts doen. Hierna kan een officiële apotheek het medicijn uitleveren. Je kunt ook met het recept bij je eigen apotheek Metoclopramide kopen. Meer info:

metoclopramide kopen bestellen zonder recept

Meer info over Metoclopramide >>

 


Laat een reactie achter