Metoprolol

Klik hier voor Metoprolol >>

Metoprolol kopen zonder recept?

Metoprolol kopen zonder recept, is dat mogelijk? Bekijk welke mogelijkheden er zijn.

 Metoprolol kopen bestellen zonder recept
Metoprolol nodig?

Meer informatie

Metoprolol is een medicijn dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Je kunt dit medicijn in verschillende sterkten krijgen. Metoprolol kopen zonder recept is echter niet mogelijk. Laat de online arts het recept uitschrijven en geef vervolgens desgewenst een geregistreerde EU-apotheek opdracht om het medicijn uit te leveren. Je kunt ook met het recept bij je eigen apotheek Metoprolol kopen.

Klik hier voor Metoprolol >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Metoprolol?

Metoprolol is een selectieve bètablokker. Het middel wordt toegepast bij verschillende aandoeningen die met het hart te maken hebben. Denk hierbij aan hartritmestoornissen, Angina pectoris, hartfalen en een hartinfarct. Daarnaast kan het medicijn uitkomst bieden bij migraine en bepaalde symptomen als gevolg van een te snel werkende schildklier.

metoprolol kopen zonder recept

Hoe werkt het?

Metoprolol helpt de bloedvaten uit te zetten. Daardoor worden de bloedvaten wijder, met als gevolg dat de doorstroming van het bloed beter is. Hierdoor hoeft het hart minder hard te pompen. De bloeddruk verlaagt, het hart heeft minder zuurstof nodig en de hartslag neemt af. Het medicijn werkt niet direct. Gedurende 6 weken gebruik zul je verbetering merken.

Hoe gebruik je het?

Metoprolol kun je kopen in tabletvorm. Deze tabletten moeten altijd op een vast tijdstip worden ingenomen, meestal voor, na of tijdens een maaltijd. Slik de tablet door zonder erop te kauwen. Doe dit altijd met voldoende water. Mocht je een dosis vergeten, dan kun je deze later innemen, tenzij je alweer de volgende dosis moet nemen. Neem nooit een dubbele dosis. Denk er ook aan dat ineens stoppen met dit middel voor bijwerkingen kan zorgen. Als u wilt stoppen met het gebruik, bouw het dan langzaam af.

metoprolol bestellen zonder recept

Welke bijwerkingen kan ik ervaren?

Het gebruik van Metoprolol kan diverse bijwerkingen met zich meebrengen. Over het algemeen ervaar je deze bijwerkingen tijdelijk, en zijn de klachten licht van aard. Als het lichaam eenmaal gewend is aan het medicijn en de lagere bloeddruk, verdwijnen de klachten meestal. Klachten die je kunt ervaren, zijn:

 • Duizeligheid;
 • vermoeidheid;
 • spijsverteringsklachten als diarree, misselijkheid of verstopping;
 • koude handen en voeten, en
 • hoofdpijn.

Let op: als de klachten aanhouden, raadpleeg dan een arts. Lees altijd de bijsluiter volledig voordat je begint met het gebruik van een medicijn. Hierin staat een volledig en actueel overzicht van alle mogelijke klachten die je kunt ervaren als bijwerking van dit medicijn.

kopen zonder recept

Wanneer moet je dit medicijn niet gebruiken?

Sommige mensen wordt afgeraden Metoprolol te gebruiken. Gebruik dit geneesmiddel niet als je:

 • Overgevoelig bent voor de werkzame stof of een hulpstof in de tablet;
 • lijdt aan een van de volgende aandoeningen: metabole arcidose, longaandoeningen, hartaandoeningen, een tumor in het bijniermerg of een ernstige ziekte, of
 • bepaalde calciumblokkers of bloedsuikerverlagers slikt.

Raadpleeg de arts voor alternatieve mogelijkheden als je onder een van deze categorieën valt. Verstrek altijd zo volledig mogelijke informatie aan de arts. Let ook op de volgende waarschuwingen:

 • Mensen met diabetes kunnen een hypo minder goed aanvoelen. Controleer hier dus vaker op.
 • Als je lijdt aan astma, COPD, psoriasis of de spierziekte myasthenia gravis, kun je meer last van je aandoening krijgen als gevolg van dit medicijn. Vraag de arts of dit medicijn geschikt is.
 • Mensen die lijden aan het Wolff-Parkinson-White-syndroom hebben een verhoogd risico op ernstige hartritmestoornissen. Overleg met de arts.
 • Dit medicijn kan de rijvaardigheid beïnvloeden. Neem geen deel aan het verkeer als je last hebt van bijwerkingen die je rijvaardigheid verminderen.
 • Het wordt afgeraden om alcohol te drinken bij dit medicijn. Doe je dit toch, probeer dan eerst kleine hoeveelheden.
 • Meldt het aan de arts als je de volgende medicijnen/werkzame stoffen gebruikt: bloeddrukverlagers, bloedglucoseverlagers, ontstekingsremmende pijnstillers, alfablokkers, middelen ter behandeling van hartritmestoornissen, hiv of depressie, Epinefrine en Mirabegron.

kopen zonder recept

Kan ik Metoprolol kopen zonder recept?

Metoprolol kopen zonder recept is niet mogelijk. Voor dit medicijn is een recept vereist. Dit kun je krijgen via de online arts. Vul het vragenformulier volledig in. Je krijgt dan een recept en eventueel het medicijn zelf thuisgestuurd. Meer informatie vind je via de link hieronder.

Metoprolol kopen bestellen zonder recept

Meer info over Metoprolol >>


1 Reactie

Ilja

January 27, 2017 at 12:23 pm

Dit werkt bij mij zeer effectief, mijn hartslag gaat zelfs met lage dosis van ruim 120 naar in de 80. In het begin had ik wel last van lichte bijwerkingen (droge mond, vermoeidheid, druk op de borst), maar dat was na enkele weken helemaal weg. Nu gaat het goed.

Laat een reactie achter