Metronidazol kopen?

Klik hier voor Metronidazol >>

Metronidazol kopen zonder recept?

Metronidazol kopen zonder recept, kan ik dat online doen? Hieronder vind je er meer info over.

metronidazol kopen bestellen zonder recept
Metronidazol nodig?

Meer over Metronidazol kopen zonder recept

Wil je graag Metronidazol kopen zonder recept? Via onderstaande link kun je een online vragenlijst invullen. Een online arts kijkt deze na en kan een recept uitschrijven, waarna een EU-geregistreerde apotheek voor het medicijn kan zorgen. De apotheek zorgt er dan voor dat je het medicijn (meestal binnen 24 uur) in huis hebt. Dit gaat sneller dan zelf het medicijn halen, en geeft minder risico dan bij een webshop zomaar zonder recept Metronidazol kopen.

Klik hier voor Metronidazol >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Metronidazol: antibioticum voor verschillende doeleinden

Metronidazol valt onder de antibiotica. Dat wil zeggen dat het bacteriële infecties geneest. Daarnaast ken het infecties door parasieten en amoeben bestrijden. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt bij onder andere:

 • Bacteriële vaginose
 • Bepaalde bacteriële huidinfecties
 • Andere bacteriële infecties
 • De SOA Trichomonas
 • Giardiasis
 • Amoebiasis
 • Maag- en darmzweren

Over het algemeen zorgt dit medicijn al binnen een paar dagen voor aanzienlijke vermindering van de klachten. Dit betekent echter niet dat je dan moet stoppen met de kuur. Maak deze altijd volledig af!

metronidazol kopen zonder recept

Hoe gaat een kuur in zijn werk?

Je kunt Metronidazol kopen in de vorm van tabletten. Deze bevatten een dosering van 200, 400 of 500 mg. Welke dosering je moet gebruiken, hoe vaak je de tabletten moet slikken en voor hoe lang je de kuur moet volgen, wordt allemaal bepaald door de arts. Dit heeft te maken met hoe ernstig de infectie is en wat voor infectie je hebt. Vaak moet je eenmalig een dosis slikken of volg je een kuur van tussen de 3 en 7 dagen. In een enkel geval zal de kuur tot maximaal 10 dagen duren. Hoe lang de kuur ook duurt, maak hem altijd helemaal af. Doe je dit niet, dan kan de infectie terugkomen.

Neem de tablet met Metronidazol met wat water in. Als je last hebt van bijwerkingen op de maag of darmen, kun je ervoor kiezen tijdens of rond de maaltijd de tablet in te nemen.

metronidazol bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen van Metronidazol

Wanneer je Metronidazol gebruikt, kan het voorkomen dat je hier bijwerkingen van ervaart. Vaak gaat het om klachten die weinig voorstellen. Ook zul je hier over het algemeen kort last van hebben. Mochten zich toch aanhoudende of ingrijpende klachten voordoen, raadpleeg dan de arts.

De meest gehoorde klacht (bij 10 tot 30% van de gebruikers) is hoofdpijn.

Maximaal 10% van de mensen ervaart klachten aan maag en darmen, een verminderde eetlust, duizeligheid, vervelende smaak in de mond en hartritmestoornissen.

Minder dan 1% van de gebruikers ervaart psychische klachten, verkleuring of andere klachten van de tong, donkere, bruinige urine, een hersenaandoening (waarschuw direct de arts!) en bloedafwijkingen.

Andere klachten die gemeld worden, zijn problemen met zicht of gehoor, ernstige problemen bij de combinatie met alcohol, pijn aan spieren of gewrichten en zenuwstoornissen (bij lang gebruik).

In een enkel geval is iemand overgevoelig voor Metronidazol. Dit kan zich uiten in bultjes, uitslag en jeuk. In een ernstig geval kan iemand last hebben van zwellingen en benauwdheid of blaarvorming. Stop direct met dit medicijn, schakel je arts in en bezoek indien nodig de Eerste Hulp als dit gebeurt.

kopen zonder recept

Waarschuwingen voor het gebruik

Dit medicijn is niet voor iedereen even geschikt. Vandaar dat het van belang is onderstaande waarschuwingen goed door te lezen.

Overleg met de arts als je:

 • Borstvoeding geeft of wilt geven.

Gebruik dit medicijn niet:

 • Als je lijdt aan de aandoening verlengd QT-interval.
 • Als je overgevoelig bent voor Metronidazol of een ander bestanddeel van de tabletten.
 • In combinatie met alcohol. Drink geen alcohol tot 2 dagen na de kuur.

Pas op met:

 • Autorijden als je duizelig of verward wordt of zicht- of gehoorproblemen ervaart als bijwerking.
 • De combinatie met bepaalde antistollingsmedicijnen, medicijnen die alcohol (propyleenglycol) bevatten, Lithium, Disulfiram, medicijnen tegen kanker, buiktyfusvaccincapsules, Mebendazol en bepaalde hiv-medicijnen.

kopen zonder recept

Heb je vragen over bepaalde medicijnen of andere vragen? Aarzel niet om ze aan de arts te stellen.

Kan ik Metronidazol kopen zonder recept?

Je kunt geen Metronidazol kopen zonder recept. Je kunt een recept krijgen via een online artsconsult. Hierboven legden we de procedure al uit. Een online arts bekijkt je situatie aan de hand van een vragenlijst. Vervolgens schrijft deze een recept uit, waarna het medicijn kan worden opgestuurd vanuit de apotheek. Bestel je het vandaag, dan heb je het meestal al de volgende dag in huis. Meer weten? Klik op de link hieronder:

metronidazol kopen bestellen zonder recept

Meer info over Metronidazol >>

Andere medicijnen met Metronidazol

Lees ook over:


4 Reacties

J van den berg

May 5, 2018 at 4:20 am

Heb meer afscheiding dan normaal en de geur wijkt af. Als ik geen inlegkruisjes draag ruik ik het.

  admin

  May 7, 2018 at 6:27 am

  Beste J van den Berg, het beste is om even contact op te nemen met de online arts via de links in dit bericht.

Irene

December 13, 2018 at 6:07 am

Ik heb al een jaar lang diaree met vlokken. dit nadat mijn poezen giardia hadden opgelopen. Zij zijn er na een lange weg eindelijk vanaf middels giardex maar ik dus niet. Een dire test gedaan bij de huisarts, negatief bevonden En ik heb geen geld om meerdere testen te doen. Ik ben er zeker van dat ik giardia heb, alle symptomen komen overeen en ik kan toch niet zo doorgaan. De Huusarts wil eerst nog meer dure testen doen en zoals eerder gezegd, daar hebbik geen geld voor

  admin

  December 17, 2018 at 8:20 am

  Hallo, wat vervelend. Als u de button of de links in het artikel volgt, komt u bij de online gezondheidsdienst. Hier kunnen ze kijken of u verder geholpen kunt worden. Succes ermee!

Laat een reactie achter