Migraine medicijnen

Klik hier voor migraine medicijnen >>

Migraine medicijnen kopen zonder recept?

Kun je migraine medicijnen kopen zonder recept? Lees er hieronder meer over.

atenolol kopen bestellen zonder recept
Atenolol nodig?
diclofenac kopen bestellen zonder recept
Diclofenac nodig?
Domperidon kopen bestellen zonder recept
Domperidon nodig?
Imigran neusspray kopen bestellen zonder recept
Imigran nodig?
rizatriptan maxalt kopen bestellen zonder recept
Maxalt nodig?
metoclopramide kopen bestellen zonder recept
Metoclopramide nodig?
Metoprolol kopen bestellen zonder recept
Metoprolol nodig?
naratriptan kopen zonder recept
Naratriptan nodig?
paracetamol codeine kopen zonder recept
Paracetamol / Codeïnefosfaat nodig?
propranolol kopen bestellen zonder recept
Propranolol nodig?
sumatriptan kopen bestellen zonder recept
Sumatriptan nodig?
zolmitriptan kopen zonder recept
Zolmitriptan smelttablet nodig?
zomig kopen zonder recept
Zomig nodig?

Advies van de arts nodig?

Weet je nog niet zeker wat je nodig hebt? De arts kan op basis van jouw persoonlijke situatie beoordelen welke migraine medicijnen je het beste kunt gebruiken.

Vraag het de online arts >>

Meer informatie

Migraine medicijnen kunnen het verschil maken tussen uren of zelfs dagen uit de running zijn en gewoon doorgaan met je dagelijkse bezigheden alsof er niets gebeurd is. Migraine treft veel mensen – naar schatting 1 op de 3 vrouwen en 13 procent van de mannen krijgt ermee te maken. Als jij tot die groep behoort, doe er dan wat aan. Zorg dat deze aandoening niet je leven beheerst. Lees hieronder meer.

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Beschikbare migraine medicijnen

Er zijn zeer veel verschillende medicijnen om een aanval te lijf te gaan. Hieronder noemen we enkele van de meest gebruikte middelen die je op recept kunt verkrijgen.

migraine medicijnen kopen

Tegen de hoofdpijn

De hoofdpijn en andere pijnen die komen kijken bij migraine zijn met medicijnen van de drogist te verhelpen. Niet bij iedereen zal paracetamol of ibuprofen echter effect sorteren. Er zijn ook andere medicijnen online verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld Diclofenac kopen met een recept van de online arts. Onderaan deze pagina leggen we hier meer over uit.

Tegen de misselijkheid

In sommige gevallen treedt misselijkheid op tijdens een aanval van migraine. Medicijnen die hier goed tegen helpen, zijn eveneens online verkrijgbaar met behulp van de online arts. Na een online consult kun je deze geneesmiddelen online krijgen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld misselijkheid medicijnen als Metoclopramide en Domperidon kopen.

Om de aanval te verminderen

Er zijn ook verschillende migraine medicijnen die de aanval tegengaan. Dit doen deze middelen meestal door de bloedvaten in de hersenen te vernauwen, zodat de klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Je kunt bijvoorbeeld Imigran, Almogran, Naratriptan, Zomig (of het generieke Zolmitriptan) of Sumatriptan kopen.

Een aanval voorkomen

Het aantal aanvallen kan afnemen bij gebruik van het medicijn Atenolol. hiervoor moet je deze migraine medicijnen wel over het algemeen meerdere maanden gebruiken. In de helft van de gevallen melden gebruikers een vermindering van het aantal aanvallen. Lees hier meer over de mogelijkheden van Atenolol kopen.

Andere migraine medicijnen

In sommige gevallen wordt het geneesmiddel Metoprolol gebruikt. Ook Propranolol kan in bepaalde gevallen uitkomst bieden. Lees hier meer over de mogelijkheden van Metoprolol kopen en Propranolol kopen.

Heb je last van een aanval en wil je deze zo snel mogelijk stoppen? Vaak werkt Sumatriptan of Rizatriptan beter en langduriger dan pijnstillers. Lees hier meer over Sumatriptan kopen. Hier kun je meer lezen over Maxalt met Rizatriptan kopen. Er is ook een neusspray met als actief bestanddeel Sumatriptan. Liever een neusspray? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van Imigran kopen.

Kun je deze migraine medicijnen kopen zonder recept?

Wil je deze migraine medicijnen kopen zonder recept? Dat is niet mogelijk. De verschillende migraine medicijnen die hier beschreven worden, zijn echter wel online verkrijgbaar. Dit werkt als volgt:

  1. Op de website van de aanbieding start je een behandeling. Gebruik de knop “Regel een behandeling voor mij”.
  2. Je logt in of meldt je aan en vult het consultformulier (een vragenlijst) in. Deze wordt door de arts beoordeeld.
  3. De arts schrijft, indien je aanvraag is goedgekeurd, het recept uit voor de migraine medicijnen die je nodig hebt.
  4. Vervolgens kun je aan een EU-geregistreerde apotheek opdracht geven de migraine medicijnen te leveren.

Start de behandeling >>

Let op: Lees voor het gebruik van deze middelen altijd volledig de bijsluiter. Zorg dat je goed op de hoogte bent van eventuele bijwerkingen en contra-indicaties. Twijfel je of een migraine medicijn geschikt is voor jou? Vraag het na bij je arts of apotheek. Neem geen onnodig risico.


1 Reactie

Gerrit

February 2, 2017 at 9:59 pm

Top! Bestellen ging snel en had het ook snel in huis.

Laat een reactie achter