Morning After Pil

Morning After pil kopen zonder recept? Bestel nu

Morning After pil kopen? Bestel direct zonder recept, voor het te laat is:

morning after pil norlevo levonelle kopen bestellen zonder recept
NorLevo (Levonelle) 1,5 mg (1 tabl.)
Niet beschikbaar
ellaone morning afterpil kopen bestellen zonder recept
EllaOne (Ulipristal) 30 mg (1 tabl.) €68,99
morning after pil Levonelle Postinor kopen bestellen zonder recept
Levonelle (Postinor) 1,5 mg  (1 tabl.) Niet beschikbaar

Morning After pil kopen: tips

Lees eerst deze tips:

 • Met bovenstaande pillen kun je een (vermoedelijke) ongewenste bevruchting afbreken. Het is een noodoplossing en moet alleen als zodanig gebruikt worden.
 • De Levonelle pillen moet je binnen 72 uur nadat de vermoedelijke bevruchting heeft plaatsgevonden innemen. De EllaOne kun je tot 120 uur (5 dagen) na de vermoedelijke bevruchting innemen.
 • Bestel daarom je Morning After pil direct, zodat je hem op tijd in huis hebt.
 • Lees voordat je de tablet inneemt de bijsluiter goed door.
 • Onveilige seks gehad met een niet-vaste partner? doe ook een soa zelftest.
 • Te laat voor de Morning After pil? Check eerst of je zwanger bent met een zwangerschapstest.

morning after pil kopen zonder recept

Morning After pil kopen zonder recept: meer info

Een Morning After pil kopen kan zonder recept. Nog beter is, dat het tegenwoordig online kan. Zo hoef je niet langs de apotheek en bespaar je jezelf een hoop tijd en vervelende gesprekken. Niemand hoeft te weten dat je deze Morning After pil gaat kopen. Hij wordt bezorgd waar jij wilt, in een discrete en anonieme verpakking. Zo weet alleen jij wat er in het pakket zit. Laat hem thuisbezorgen of kies een veilig ophaalpunt. Vandaag besteld = meestal de volgende dag al in huis. Lees hieronder eerst meer.

Waarom de Morning After pil?

Het kopen van deze speciale pil doe je alleen wanneer je onveilige seks hebt gehad, of wanneer je veilige seks hebt gehad maar er iets mis is gegaan. Je gebruikt dit middel niet tegen een soa (daarvoor kun je deze middelen nemen), maar om zwangerschap te voorkomen. Het wordt ook wel noodanticonceptie genoemd, ofwel een laatste redmiddel om verwekking van een kind te voorkomen. Je moet de Morning After pil kopen direct nadat je vermoed dat het mis is gegaan, want je moet hem innemen in de eerste 72 uur nadat je seks hebt gehad. Zo niet, dan is vaak abortus nog de enige optie.

morning after pil bestellen zonder recept

Hoe gebruik ik de Morning After pil?

Na het kopen en ontvangen van deze pil is het zaak dat je hem zo snel mogelijk inneemt. Het beste is het om al 12 uur na de mogelijke bevruchting de tablet in te nemen, maar doe dit in ieder geval binnen 72 uur (EllaOne binnen 120 uur). Hoe langer je wacht, hoe meer kans dat deze Morning After pil niet meer werkt. Neem de tablet in met een glas water en slik hem helemaal door. Kauw er niet op, de tablet moet in zijn geheel worden doorgeslikt.

Let op: je kunt er misselijk van worden. Mocht je zo misselijk worden dat je de tablet uitbraakt, dan zul je een nieuwe moeten innemen.

Welke kan ik het beste nemen?

De keuze hangt vooral af van hoe lang het geleden is dat de vermoedelijke bevruchting heeft plaatsgevonden. Is het minder dan 48 uur? Dan kun je nog een van de Levonelle pillen bestellen (reken minimaal 24 uur voor het bezorgen). Is het langer dan 48 uur geleden? Dan moet je EllaOne bestellen. Dat is de enige variant met ulipristal, een progestageenhormoon dat nog tot 120 uur na de bevruchting een zwangerschap kan afbreken. Ook kun je voor een bepaalde tablet kiezen als je weet dat je overgevoelig (allergisch) bent voor een bestanddeel uit 1 of meerdere van de andere tabletten.

morning after pil kopen

Mogelijke bijwerkingen

Je kunt wat bijwerkingen ervaren na het innemen van de Morning After pil. Denk daarbij aan duizeligheid, maagdarmklachten, veranderingen in je menstruatie, vermoeidheid en vaginaal bloedverlies. Als je merkt dat je duizelig of vermoeid wordt, vermijd dan tijdelijk deelname aan het verkeer. Lees meer over bijwerkingen in de bijsluiter.

Mag ik de Morning After pil altijd nemen?

Als je deze tablet gaat kopen, lees dan onderstaande goed door. Er zijn situaties waarin gebruik wordt afgeraden of waarbij extra voorzichtigheid geboden is. Lees hier ook meer over in de bijsluiter. Let in ieder geval hierop:

 • Lijd je aan acute porfyrie? Dan kunnen deze tabletten een aanval uitlokken. Overleg met de arts bij het kopen.
 • Ben je overgevoelig (allergisch) voor levonorgestrel? Dan kun je geen Levonelle pillen, zoals Postinor nemen. Je zult dan EllaOne moeten bestellen.
 • Ben je overgevoelig voor ulipristal? Dan kun je geen EllaOne gebruiken. Bestel een Levonelle pil.
 • Gebruik je een medicijn tegen epilepsie, hiv of tuberculose of gebruik je Bosentan, Griseofulvine of Sint-Janskruid? Vraag de arts of je de Morning After pil kunt gebruiken.
 • Geef je borstvoeding? Dan kunnen deze pillen schadelijk voor je kind zijn. Het kan verstandig zijn eerst te kolven voordat je de tablet inneemt. Overleg met de arts.

morning after pil bestellen

Nu de Morning After Pil kopen zonder recept?

Wacht niet langer. Je kunt nu direct de Morning After Pil kopen bij onze aangesloten apotheek. Gebruik de buttons bovenaan deze pagina om te bestellen of klik hier om naar de apotheek te gaan >>


Laat een reactie achter