Movicolon (Macrogol)

Klik hier voor Movicolon (Macrogol) >>

Movicolon (Macrogol) kopen zonder recept?

Movicolon (Macrogol) kopen zonder recept, zijn daar mogelijkheden voor? Kijk hieronder.

Movicolon kopen bestellen zonder recept
Macrogol nodig?

Meer weten over Movicolon kopen zonder recept?

Movicolon met Macrogol wordt ook wel geleverd als Movicol. Wil je dit medicijn kopen zonder recept? Ga naar de online service via onderstaande link. Hier kun je een vragenlijst invullen. Daarmee kun je een officieel recept en eventueel het medicijn krijgen via een geregistreerde apotheek. Vervolgens kun je het medicijn geleverd krijgen van een geregistreerde apotheek. Wil je eerst meer weten over wat dit is en wat het doet? Lees dan hier meer over Movicolon.

Klik hier voor Movicolon (Macrogol) >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Tegen constipatie en fecale impactie

Movicolon (Macrogol) is een laxeermiddel. Over het algemeen gebruiken mensen dit medicijn als ze last hebben van verstopping of wanneer het laatste deel van de darm geleegd moet worden voor een onderzoek of operatie. Doordat de Macrogol water vasthoudt in de darmen, wordt de ontlasting zachter en kan deze makkelijker uit de darmen komen. In een enkel geval kan Movicolon bij vergiftiging helpen om de giftige stoffen snel uit de darmen te laten lopen. Dit werkt echter niet bij alle vergiftigingen.

movicolon macrogol kopen zonder recept

Gebruik afhankelijk van doel

Hoe je Movicolon (Macrogol) gebruikt, is afhankelijk van waarvoor je het gebruikt. Aangezien bij vergiftiging een arts het medicijn toe zal dienen, zullen we hier alleen kijken naar het gebruik bij verstopping of spoeling van de darmen.

Movicolon bij verstopping

Vaak wordt aangeraden om de sachets met Macrogol ‘s ochtends in te nemen. Dit kan rond of tijdens het ontbijt. Soms worden meerdere doseringen per dag voorgeschreven. In dat geval spreid je de doseringen over de dag. Roer de inhoud van een sachet in een glas water en drink dit op, gevolgd door nog een glas water zonder medicijn erin. Mocht je dit medicijn langere tijd gebruiken op vaste tijden en een dosis vergeten, raadpleeg dan de bijsluiter voor de te nemen actie.

Bij spoeling

Meestal neem je de oplossing de avond of ochtend voor de behandeling (afhankelijk van het tijdstip waarop je behandeld wordt). Vraag de arts wat beter is. Je mag vanaf minimaal 2 uur voordat je het medicijn gaat gebruiken geen vast voedsel meer eten. Los de voorgeschreven hoeveelheid op in de eveneens voorgeschreven hoeveelheid water. Hiervan drink je elke 10 tot 15 minuten een volledig glas. Tip: voor de smaak is het aan te raden de oplossing koel te houden.

movicolon macrogol bestellen zonder recept

Mogelijke klachten bij gebruik van Movicolon (Macrogol)

Wanneer je Movicolon (Macrogol) gebruikt, kun je last krijgen van enkele bijwerkingen. Dit hoeft echter lang niet altijd zo te zijn. Bovendien gaat het meestal om kleine klachten die niet lang duren.

Je kunt enkele maagdarmklachten ervaren, waaronder diarree. Wanneer dit medicijn als darmspoelmiddel wordt gebruikt, is dit juist de bedoeling. Gebruik je het om andere redenen en heb je last van flinke diarree? Neem dan contact op met je arts.

Andere bijwerkingen die in zeer zeldzame gevallen voorkomen zijn uitdroging (drink voldoende), een overgevoeligheidsreactie en bij het spoelen een pijnlijke plekken rond de anus, uitval van nieren (houd je aan de voorschriften), hartproblemen, benauwdheid en vocht achter de longen.

Raadpleeg de bijsluiter voor een meer uitgebreide uitleg van bijwerkingen. Twijfel je ergens aan of ervaar je en hevige of langdurige bijwerking? Meld het aan je arts.

kopen zonder recept

Waarschuwingen vooraf

Movicolon (Macrogol) kent weinig waarschuwingen voor gebruik. Zo is het veilig voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, heeft het geen invloed op de rijvaardigheid, mag je er alcohol bij drinken en kent het geen wisselwerkingen met andere medicijnen.De enige waarschuwingen die gelden, staan hieronder vermeld.

Let op met voedsel

Als de arts dit medicijn voorschrijft als darmspoeling, krijg je een duidelijk overzicht mee van de dingen die je mag eten en drinken. Houd je hier altijd volledig aan. Gebruik je het tegen verstopping? Dan mag je alles eten, maar doe je er slim aan vooral vezelrijk te eten voor het beste resultaat.

Andere waarschuwingen

Als je moeite hebt met slikken, is de kans groter dat je je verslikt en daardoor vocht in je longen krijgt. Overleg daarom met de arts.

Gebruik dit medicijn niet als je overgevoelig bent voor Macrogol of een ander bestanddeel in Movicolon.

Heb je plots hevige buikpijn nog voordat je dit medicijn hebt gebruikt? Dit kan duiden op een blindedarmontsteking of een acute darmafsluiting. Neem dit medicijn niet in en waarschuw onmiddellijk je arts.

kopen zonder recept

Kan ik Movicolon (Macrogol) kopen zonder recept?

Movicolon (Macrogol) kopen zonder recept is niet mogelijk, maar je kunt via een online artsconsult een recept aanvragen. Een geregistreerde online arts draagt zorg voor het recept, waarna het medicijn kan worden opgestuurd. Vaak heb je het al de volgende dag in huis. Via onderstaande link vind je meer info.

Movicolon kopen bestellen zonder recept

Meer info over Movicolon (Macrogol) >>


Laat een reactie achter