Naproxen: waar te koop?

  • 0
naproxen waar te koop

Naproxen: waar te koop?

Als je last hebt van pijnen of ontstekingen kan het logisch zijn dat je je afvraagt: naproxen, waar te koop? Naproxen is immers een bewezen middel dat pijnstillend werkt en helpt bij de genezing van ontstekingen. Het is dan wel belangrijk dat je weet hoe je het middel moet gebruiken en hoe je eraan kunt komen. Dit is gelukkig niet heel erg moeilijk. Het is namelijk niet direct een middel dat je op recept hoeft te kopen. Je kunt het in bepaalde mate vrij krijgen bij elke goede drogisterij en onlinehandel.

Bekend onder de merknaam

Dat je je afvraagt: Naproxen, waar te koop, is niet vreemd. De meeste mensen zullen dit middel immers niet onder de naam Naproxen kennen. Het is eerder bekend onder de merknaam van het medicijn waar het bestanddeel in zit. Dit is Aleve. Hier worden zelfs reclames voor gemaakt op televisie en online. Waarschijnlijk doet deze naam dan ook veel meer een belletje bij je rinkelen. Wanneer je dit middel dus wilt kopen, dan zal je in de nabijgelegen drogisterij naar Aleve moeten zoeken. Dit is gemakkelijk te krijgen in kleine doses die in de verpakking zitten.

Gemakkelijk te krijgen

Nu je weet dat Aleve een andere naam is voor hetzelfde middel hoef je je eigenlijk niet meer af te vragen waar Naproxen te koop is. Het is nu gewoon simpel om dit in de winkel om de hoek, de supermarkt of zelfs online bij een erkende drogisterij te bestellen. Let wel op dat dit alleen maar om de kleine verpakkingen gaan. Dit zijn de tabletten met een sterkte van 220 mg of 275 mg. Het zijn dus medicijnen voor lichte tot gemiddelde problemen. In andere gevallen werkt het net even anders.

Naproxen: waar te koop in sterkere variant?

Je hebt ook een variant van het middel dat flink sterker is. Het gaat dan om tabletten van 500 mg. Als je wilt weten waar Naproxen te koop is in deze sterkere variant, dan zal je eerst langs de dokter moeten gaan. De sterke variant mag namelijk niet zomaar bij de drogist worden verkocht. Je moet hier een recept voor hebben. Dit betekent dus ook dat je het daardoor alleen maar in de apotheek kunt halen.

Toch een pijnstiller online kopen? Check hier voor het antwoord of er sterke pijnstillers zonder recept verkrijgbaar zijn.


Laat een reactie achter