Naproxen zonder recept

  • 0
naproxen zonder recept

Naproxen zonder recept

Categorie : Medicijnen

Pijnstillers zijn er in veel verschillende vormen. Eén van de verschillen die er tussen de vele varianten is, is de mate waarin je aan zelfmedicatie kunt doen. Sommige pijnstillers kan je namelijk zo ophalen bij de apotheek of drogist zonder dat dit enig probleem oplevert. Zo is het bijvoorbeeld goed mogelijk om Naproxen zonder recept te halen. Er zijn dan wel een aantal zaken belangrijk om te weten. Het gaat dan bijvoorbeeld over de dosis en de manier van bestellen.

Let op: dit is een beknopte tekst die enkele mogelijkheden bespreekt. Wil je medisch advies? Raadpleeg dan de arts. Lees ook de bijsluiter volledig door voordat je met het gebruik van een medicijn begint.

Wanneer Naproxen nemen?

Allereerst is het belangrijk om te weten wanneer het een goed idee is om Naproxen zonder recept te nemen. Het gaat dan om de varianten van pijn die wat meer alledaags zijn. Dit betekent dus dat het gaat om bijvoorbeeld hoofdpijn, menstruatiepijn of gewrichtspijn, bijvoorbeeld door artrose. Het middel kan hier goed tegen werken en is dus zeer geschikt om dan te nemen. Hiervoor hoeft dan immers ook geen apart bezoek aan de dokter of arts voor worden gebracht.

Hoe is Naproxen te herkennen?

Wat ook niet onbelangrijk is, is het herkennen van Naproxen. Het komt namelijk niet veel onder deze naam voor op de Nederlandse markt. Vaak kent de consument het onder een merknaam. In Nederland kennen de meeste mensen het bijvoorbeeld als Aleve. Daardoor is ook direct duidelijk hoe gemakkelijk het is om Naproxen in de juiste dosis gewoon zonder recept te kopen. Dit is bovendien een betrouwbaar middel waar niemand vraagtekens bij zal zetten als het wordt aangeboden.

De dosis

De reden waarom deze vormen van Naproxen vrij verkrijgbaar zijn zonder recept is dat ze in een kleine dosis komen. Het gaat dan om niet meer dan 200 tot 275 mg. Er zijn ook goedgekeurde pillen en zetpillen Naproxen te verkrijgen die wel op recept gehaald moeten worden. Dit zijn de varianten waarin 500 mg van de stof verwerkt zit. Het is dan noodzakelijk om eerst een recept te krijgen omdat er meer bijwerkingen kunnen optreden en andere ongemakken kunnen ontstaan. Wil je deze varianten van Naproxen zonder recept bestellen, dan zul je merken dat dit niet kan. Wel zijn er alternatieven.

Waar kun je Naproxen zonder recept bestellen?

Je kunt zwaardere doseringen Naproxen niet zonder recept bestellen. Ook met recept is dit medicijn al enige tijd niet meer leverbaar. Wel kun je eventueel een behandeling starten voor een andere pijnstiller, inclusief recept en eventueel medicijn. Hiervoor is een betrouwbare online aanbieder. Zo is Dokter Online betrouwbaar als het gaat om online medicijnen leveren. Kijk voor alternatieven voor Naproxen zonder recept op de website van Dokter Online.


Laat een reactie achter