Naratriptan

Klik hier voor Naratriptan >>

Naratriptan kopen zonder recept?

Is Naratriptan kopen zonder recept mogelijk? Hieronder ontdek je meer.

naratriptan kopen zonder recept
Naratriptan nodig?

Naratriptan kopen zonder recept: meer info

Naratriptan kopen zonder recept is iets waar veel vraag naar is. Dit medicijn kan hulp bieden bij mensen die last hebben van migraine. Toch wordt Naratriptan kopen zonder recept ten zeerste afgeraden. Een arts dient te kijken of het medicijn geschikt voor je is. Vul daarom een online vragenformulier in bij een betrouwbare aanbieder. Een arts bekijkt je aanvraag en een officiële apotheek kan desgewenst het medicijn leveren. Dit is veel veiliger dan zonder recept Naratriptan kopen.

Klik hier voor Naratriptan >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Naratriptan?

Naratriptan is een medicijn tegen migraine. Het online verkrijgen van dit middel met een recept van een dokter kan dus heel snel een oplossing bieden bij lastige gezondheidsproblemen. Het middel heeft een uitwerking op de bloedvaten en zenuwen in de hersenen. Binnen 1 uur na inname vermindert dit middel de verschijnselen van een migraineaanval. Deze verlichting kan tot 24 uur aanhouden. Lang niet iedereen zal echter hetzelfde reageren op dit medicijn, dus niet iedereen zal deze verlichting ervaren bij Naratriptan.

naratriptan kopen zonder recept

Hoe gebruik je Naratriptan?

Naratriptan is een tablet. Deze moet in zijn geheel worden doorgeslikt en daarom is het aan te raden om dit met een glas water te doen. Het is belangrijk om het middel in te nemen op het moment dat de eerste verschijnselen optreden. Omdat het medicijn in ongeveer een uur gaat werken is dit precies op tijd. De medicijnen worden alleen gebruikt rondom aanvallen van migraine, er is dus geen sprake van een kuur of het belang van een vorm van regelmaat in de inname, waarbij je het medicijn gebruikt om een aanval te voorkomen.

Naratriptan niet ingenomen

Wanneer de problemen met migraine al in volle hevigheid ervaren worden omdat de Naratriptan niet is ingenomen, dan kan dit alsnog worden gedaan. Ook dan zal het medicijn na ongeveer een uur gaan werken. Zo kan een vergeten dosis dus worden ingehaald. Let wel op, er zijn een aantal voorschriften die gelden met betrekking tot het aantal doses per dag dat mag worden ingenomen en de minimale pauze tussen doses die van kracht zijn. Dit kan per persoon variëren. Let hier dus goed op wanneer met het middel gewerkt wordt. Zo kan het veilig worden gebruikt. Lees de bijsluiter goed door een vraag de arts om informatie wanneer je begint met het gebruik van Naratriptan.

Naratriptan en andere medicijnen

De beperkingen die gepaard gaan met Naratriptan zijn niet heel erg ruim. Eigenlijk betreft het slechts één type middel dat niet samengaat met dit medicijn. Het betreft dan bepaalde andere middelen tegen migraine, namelijk ergotamine en methysergide. De kans bestaat dan dat er een teveel aan stoffen die de bloedvaten vernauwen in het lichaam komt en daardoor de kans op bijwerkingen sterk wordt vergroot. Overleg hier dus ook over met de arts en wees vooral ook voorzichtig wanneer een overstap van of naar een ander medicijn wordt gedaan. Laat hier tenminste 24 uur tussen zitten.

naratriptan kopen

Mogelijke bijwerkingen

Mogelijke bijwerkingen van Naratriptan die met enige regelmaat voorkomen zijn duizeligheid en maagdarmklachten. Deze klachten komen in ongeveer 10 tot 30 procent van de gevallen voor. Voor beide bijwerkingen geldt dat ze slechts tijdelijk zijn. Al na enkele keren van gebruik kan dit voorbij zijn. Is het echter zo dat iedere keer wanneer het medicijn gebruikt wordt ook de klachten weer opnieuw optreden, dan is het verstandig om met een arts te overleggen of het misschien beter is om een ander middel te gaan gebruiken. Dit kan de problemen oplossen.

Naast de klachten die met enige regelmaat voorkomen zijn er ook een aantal klachten van Naratripan die slechts af en toe voorkomen. Het voelen van pijn, een drukkend gevoel of tintelingen op verschillende plekken in het lichaam komt bijvoorbeeld voor in 1 tot 10 procent van de gevallen. In evenveel gevallen kunnen een veranderde hartslag of hartkloppingen optreden.

Ook overgevoeligheid, koude vingers en tenen, pijn op de borst als er wordt ingespannen, hartproblemen en slaperigheid kunnen voorkomen als bijwerking van Naratriptan, al is dit in minder dan 1 procent van de gevallen zo. Wanneer deze klachten ervaren worden is het verstandig om de arts erbij te betrekken voor advies.

kopen zonder recept

Zaken om op te letten

Naratriptan kopen zonder recept wordt vooral afgeraden, omdat een arts met kennis van zeken moet beoordelen of je het medicijn veilig kunt gebruiken. Zelf kun je hier een grote rol in spelen. Vul de vragenlijst bij de online aanbieder zo goed mogelijk in. Let ook op onderstaande zaken.

  • Lijd je aan de ziekte van Raynaud? Je kunt hier meer last van krijgen door dit medicijn. Overleg met de arts.
  • Heb je ooit een hartaanval gehad? Let extra goed op of je pijn op de borst voelt na het nemen van dit medicijn. Waarschuw direct de arts als dit gebeurt.
  • Lijd je aan angina pectoris, ook wel hartkramp genoemd? Overleg met de arts.
  • Heb je meer dan 2 migraineaanvallen per maand? Mogelijk kun je beter een medicijn ter voorkoming van migraine gebruiken. Overleg met de arts.
  • Je mag dit medicijn gebruiken als je alcohol hebt gedronken, maar na een migraineaanval alcohol drinken wordt afgeraden. Dit vergroot de kans op een nieuwe aanval.
  • Rijd geen auto als je last hebt van bijwerkingen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Dit is vooral in de eerste 4 uur na het nemen van dit medcijn.
  • Overleg met de arts als je een medicijn gebruikt dat hierboven genoemd wordt bij “Naratriptan en andere medicijnen”.
  • Er is weinig bekend over de invloed van dit medicijn bij zwangerschap of borstvoeding. Vraag de arts in deze gevallen om een medicijn waarvan bewezen is dat het onschadelijk is voor je (ongeboren) kind.

kopen zonder recept

Waarom kun je geen Naratriptan kopen zonder recept?

Naratriptan kopen zonder recept is niet mogelijk, omdat een arts naar je situatie dient te kijken. Via onderstaande link kun je de vragenlijst invullen, waarna een arts het recept kan uitschrijven en een officiële apotheek het medicijn kan leveren. Dit regel je allemaal online. Via de link krijg je meer informatie:

naratriptan kopen zonder recept

Meer info over Naratriptan >>


Laat een reactie achter