Nasonex (Mometason)

Klik hier voor Nasonex >>

Nasonex (Mometason) kopen zonder recept?

Nasonex (Mometason) kopen zonder recept, zijn daar mogelijkheden voor? Wij zochten het uit. Lees hier meer.

 Nasonex mometason neusspray kopen zonder recept
Nasonex neusspray + Consult + Service fee €51,99

Nasonex kopen? Lees eerst meer informatie

Kun je ergens Nasonex kopen zonder recept? Als je dit medicijn nodig hebt, volg dan onderstaande link. Hier kun je met een online vragenlijst een recept en het medicijn zelf krijgen. Je krijgt altijd het originele medicijn. Dit is beter dan Nasonex kopen zonder recept.

Klik hier voor Nasonex >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Nasonex (Mometason): wat is het en hoe werkt het?

Nasonex kun je kopen als je last hebt van allergische rinitis. Ook helpt dit middel bij langdurige ontsteking van het slijmvlies in de neus, allergieën, hooikoorts en poliepen in de neus. De werkzame stof Mometason is een bijnierschorshormoon, ook wel corticosteroïd genoemd. Dit middel werkt ontstekingsremmend.

nasonex kopen zonder recept

Aanwijzingen bij het gebruik van de neusspray

Als je de Nasonex neusspray met Mometason voor het eerst gebruikt, pomp dan een paar keer met de spray, zodat er bij de eerstvolgende keer pompen een volledige hoeveelheid vloeistof vrijkomt. Dit hoeft alleen de eerste keer als de spray nog nooit gebruikt is.

Bij ieder gebruik volg je de volgende stappen:

 1. Snuit je neus.
 2. Schud het flesje Nasonex goed.
 3. Spuit de vloeistof met Mometason goed in het ene neusgat.
 4. Snuif de vloeistof goed op, terwijl je het andere neusgat dichthoudt.
 5. Herhaal dit nu voor het andere neusgat.
 6. Reinig de verstuiver goed.

Sla geen dosis over

Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je nooit een dosis overslaat. Het kan echter wel eens gebeuren dat je vergeet een dosis te nemen. Probeer in dat geval alsnog de dosis in te spuiten, tenzij het nog maar kort duurt tot de volgende dosis. Lees hier meer over in de bijsluiter.

mometason kopen zonder recept

Wil je stoppen met het gebruik?

Als je de Nasonex neusspray nog maar een paar dagen gebruikt, kun je probleemloos stoppen met het gebruik. Onthoud wel, dat je pas na langdurig gebruik verbetering ziet. Mocht je de spray met Mometason al gedurende langere tijd gebruiken, bouw het gebruik dan langzaam af. Overleg altijd met je arts als je met een medicijn wilt stoppen.

Kan ik bijwerkingen ervaren?

Het actieve bestanddeel Mometason in de Nasonex neusspray kan bij sommige mensen bijwerkingen veroorzaken. Deze komen echter weinig voor en zijn vaak heel licht. De mensen die bijwerkingen ervaren, hebben hier meestal kortdurend last van, omdat het lichaam tijd nodig heeft om te wennen aan het medicijn. Mocht je een bijwerking ervaren die niet genoemd wordt, of klachten ervaren die hevig zijn of langdurig aanhouden, raadpleeg dan de arts.

In zeldzame gevallen kunnen mensen hoofdpijn krijgen. Ook kan slijmvlies in de neus of keel gaan irriteren of branderig voelen. Dit kan gepaard gaan met een bloedneus of niezen.

In zeer zeldzame gevallen kan je smaak of reuk veranderen. Meld dit direct aan je arts. Waarschuw ook je arts als je een infectie aan je neus of oog krijgt. Het medicijn kan tevens nadelige invloed hebben op glaucoom, myasthenia gravis en grijze staar. Bij langdurig gebruik kan het slijmvlies dunner worden en in uitzonderlijke gevallen raakt het tussenschot in de neus beschadigd.

In uitzonderlijke gevallen is iemand overgevoelig voor Mometason of een ander bestanddeel in de Nasonex neusspray. Dit kan zich uiten door uitslag of jeuk van de huid en een aanhoudend verstopte neus. In extreme gevallen kunnen zwellingen en benauwdheid optreden. Waarschuw in dat geval direct de arts en bezoek indien nodig de Eerste Hulp.

kopen zonder recept

Meer weten over bijwerkingen? Lees altijd de bijsluiter van een medicijn volledig door voordat je het gebruikt. Stel bij twijfel vragen aan de arts wanneer je via een consult Nasonex gaat kopen.

Kan in de Nasonex neusspray zonder problemen gebruiken?

De neusspray is niet voor iedereen geschikt. Zo kan Mometason in sommige gevallen voor problemen zorgen. Meer hierover staat in de bijsluiter.

Overleg met de arts als je:

 • Last hebt van glaucoom, cataract of myasthenia gravis.
 • Als je een virale infectie aan je oog hebt gehad.
 • Als je momenteel een infectie hebt.
 • Als je lijdt aan een zware aandoening.
 • Een medicijn gebruikt dat een wisselwerking met Mometason vertoont.
 • Twijfelt of dit medicijn geschikt is voor je om een andere reden.

Gebruik dit medicijn niet als je:

 • Overgevoelig bent voor Mometason of een ander bestanddeel in se Nasonex neusspray.
 • Een infectie in je neus hebt.
 • Ondanks letsel of een operatie aan je neus hebt gehad.

Combinatie met alcohol, voedsel of verkeer

Er zijn geen beperkingen. Je kunt met dit medicijn alles eten en drinken en ook de rijvaardigheid wordt niet beïnvloed.

kopen zonder recept

Combinatie met zwangerschap en borstvoeding

Overleg met de arts als je zwanger bent of wilt worden. Het is beter om een ander medicijn te gebruiken.

Je kunt de Nasonex neusspray kopen als je borstvoeding geeft. Het medicijn komt in kleine hoeveelheden in de moedermelk, maar dit heeft geen nadelig effect op je kind.

Combinatie met andere medicijnen

Je kunt de Nasonex neusspray met vrijwel alle medicijnen combineren. De enige medicijnen waarmee de werkzame stof Mometason een wisselwerking vertoont, zijn bepaalde medicijnen tegen hiv en hepatitis C. Slik je een medicijn tegen een van deze aandoeningen? Overleg met de arts. De arts kan je informeren of je dit medicijn veilig kunt gebruiken.

Kan ik de Nasonex (Mometason) neusspray kopen zonder recept?

De Nasonex neusspray kopen zonder recept is niet mogelijk. Wel kun je met een online artsconsult een recept krijgen, waarna een geregistreerde online farmacie dit medicijn kan uitleveren. Als je tijdens kantooruren bestelt, heb je het medicijn vaak al de volgende dag in huis. Je kunt ook met het recept Mometason kopen bij je eigen apotheek. Hieronder kun je klikken voor meer info.

Nasonex mometason neusspray kopen zonder recept

Meer info over Nasonex (Mometason) neusspray >>

 


Laat een reactie achter