Nystatine

Klik hier voor Nystatine >>

Nystatine kopen zonder recept?

Nystatine kopen zonder recept, is dat mogelijk? Je leest er hieronder meer over.

 nystatine bestellen kopen zonder recept
Nystatine nodig?

Nystatine kopen zonder recept: lees meer

Wie Nystatine wil kopen zonder recept, zal merken dat dit via de eigen apotheek niet kan. Je hebt een recept nodig. Tegenwoordig kun je online een vragenlijst in vullen, waarmee een arts een recept kan uitschrijven. Hiermee kun je het medicijn laten uitleveren of bij je eigen apotheek Nystatine kopen.

Klik hier voor Nystatine >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

De toepassing en werking van Nystatine

Nystatine is een medicijn om in te nemen. Het wordt geleverd in de vorm van een drank. Mensen die dit medicijn kopen, gebruiken het om gist- en schimmelinfecties tegen te gaan. Het gaat om infecties die zich bevinden in de mond of het maagdarmkanaal. De werkzame stof in deze drank beschadigt de wand van de gisten of schimmels, waardoor deze sterven. Uiteindelijk sterft op deze manier de infectie uit.

nystatine kopen zonder recept

Het innemen van de drank

Je kunt Nystatine op verschillende manieren innemen. Belangrijk is dat je de kuur altijd helemaal afmaakt volgens de voorschriften, ook als je op een gegeven moment geen klachten meer ervaart.Een kuur duurt in de regel 1 tot 2 weken.

Neem de drank bij voorkeur niet vlak voor, tijdens of vlak na een maaltijd, maar ergens tussen de maaltijden door. Volg deze stappen:

 1. Schud het flesje goed voor het gebruik.
 2. Meet de hoeveelheid vloeistof af voor de voorgeschreven dosis.
 3. Neem de vloeistof in. Als het een infectie in de mond betreft: verdeel de vloeistof gelijkmatig over de mond en houd deze zo lang mogelijk in de mond. Spoel daarna niet na. Als het een infectie in het maagdarmkanaal betreft: slik de vloeistof zo snel mogelijk door.

Dosis per ongeluk overgeslagen?

Het kan gebeuren dat je een keer een dosis per ongeluk overslaat. Als er nog ruime tijd (bij 3 of 4 keer innemen per dag minimaal 2 uur) resteert tot de volgende dosis, neem hem dan alsnog in. Is er minder dan 2 uur over tot de volgende dosis? Sla hem dan over om overdosering te voorkomen. Neem de overgeslagen dosis aan het eind van de kuur alsnog in, alsof de kuur een dosis langer duurt.

nystatine bestellen zonder recept

Kuur eerder beëindigen?

Als je Nystatine gebruikt, maak dan altijd de kuur af. Doe je dit niet, dan kan het zijn dat de schimmel- of gistinfectie niet helemaal is uitgeroeid. Zelfs als je geen klachten meer hebt, moet je de hele kuur afmaken. De enige uitzondering is als je allergisch of overgevoelig blijkt voor een bestanddeel in de vloeistof. Stop in dat geval direct met het gebruik.

Bekende bijwerkingen van Nystatine

Sommige mensen ervaren bijwerkingen bij het gebruik van Nystatine. Het gaat hierbij om een kleine groep. Over het algemeen gaat het om lichte bijwerkingen die voor korte tijd voor enig ongemak zorgen. Meestal is het lichaam vrij snel gewend aan het medicijn, en houden de klachten daarna op. Als de klachten aanhouden of heviger zijn dan verwacht, raadpleeg dan de arts.

De meest gehoorde klachten (bij minder dan 1 op de 10 mensen) zijn maagdarmklachten. Je kunt misselijk worden en soms overgeven van dit medicijn. Ook kun je diarree krijgen.

Een zeer zeldzame klacht waar minder dan 1% van de mensen last van krijgt, is een overgevoeligheidsreactie. Daarbij kun je last krijgen van rode verkleuring of uitslag op de huid en jeuk. In een zeer uitzonderlijk geval gaat dit gepaard met blaarvorming. Als dat gebeurt, stop dan direct met het nemen van dit medicijn en schakel de arts in. Bezoek indien nodig de Eerste Hulp. Maar nogmaals: dit komt zeer weinig voor.

kopen zonder recept

Wanneer mag je Nystatine niet nemen?

Voor dit medicijn gelden geen beperkingen met betrekking tot voedsel, alcohol, deelname aan het verkeer of andere medicijnen. Door mensen die zwanger zijn of willen worden en voor mensen die borstvoeding geven is dit medicijn eveneens veilig te gebruiken. Let wel op dat alcohol de maag kan irriteren, net als dit medicijn. Het wordt dus afgeraden om alcohol te drinken als je last hebt van je maag door dit medicijn.

Kan ik Nystatine kopen zonder recept ?

Je wilt Nystatine kopen zonder recept? Dat is niet mogelijk. Wel kunnen we je in contact brengen met een online arts voor een recept, en eventueel een EU-geregistreerde apotheek voor het medicijn. Ja kunt ook met het recept naar je eigen apotheek gaan om Nystatine te kopen. Meer info:

nystatine bestellen kopen zonder recept

Meer info over Nystatine >>


4 Reacties

F. de Boer.

May 16, 2018 at 9:06 am

Geachte Heer, Mevrouw,

Om mijn darmen schoon te krijgen heb ik Nystatine suikervrij nodig.
Omdat mijn huisarts weigert een recept uit te schrijven doe ik een beroep op u.

  admin

  May 16, 2018 at 9:16 am

  Beste F. de Boer, u kunt via de links en de button op deze pagina meer informatie krijgen en met de online arts kijken of een recept en het medicijn tot de mogelijkheden behoren. Let er wel op dat u het medicijn veilig kunt gebruiken. Heeft uw arts een goede reden om het recept te weigeren?

Andrea Boot

October 10, 2018 at 1:11 pm

Geachte heer graag zou ik bij u Nystatine voor een candida infectie in de darmen kopen. Dit is door een test aangetoond, maar mijn huisarts wil me er niets voor voorschrijven.

  admin

  October 10, 2018 at 1:22 pm

  Hallo, u kunt via de button en links op deze pagina bij de aanbieder van dit medicijn komen. Succes!

Laat een reactie achter