Onbrez (Indacaterol)

Klik hier voor Onbrez Breezhaler >>

Onbrez (Indacaterol) kopen zonder recept?

Onbrez (Indacaterol) kopen zonder recept, hoe zit dat? Ontdek het hieronder.

onbrez kopen zonder recept
Onbrez Breezhaler nodig?

Onbrez (Indacaterol) kopen zonder recept: meer info

Wil je Onbrez (Indacaterol) kopen zonder recept? Via bovenstaande button en link kom je bij een aanbieder terecht waar je via een online vragenlijst een recept van een officiële arts krijgt. Vervolgens kun je online een geregistreerde apotheek opdracht geven het originele medicijn te leveren. Dit is veiliger dan Onbrez (Indacaterol) kopen zonder recept.

Klik hier voor Onbrez Breezhaler >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Onbrez?

De Onbrez Breezhaler is een medicijn dat wordt gebruikt om mensen met COPD (chronische obstructieve longziekte) te behandelen. Dit middel biedt verlichting door het verwijden van de luchtwegen. Het medicijn, dat draait om de werkzame stof Indacaterol, wordt voorgeschreven wanneer andere medicijnen met hetzelfde doel niet werken. Vaak gaat het dan om medicijnen die kortwerkend zijn. In dat geval kan een zwaardere luchtverwijder uitkomst bieden voor de patiënt. Het is wel zeer belangrijk om dit medicijn op de juiste wijze te gebruiken. Lees daarom altijd de bijsluiter goed door.

onbrez breezhaler indacaterol kopen zonder recept

Hoe gebruik je Onbrez?

De Onbrez Breezhaler met Indacaterol is een inhalatiemedicijn. Dit is belangrijk om te weten, omdat het inhaleren niet gemakkelijk is. Voordat je het middel gaat gebruiken is het dus van belang om de juiste techniek aangeleerd te krijgen door een specialist of een verpleegkundige. Het is ook slim om dit eenmaal per jaar na te lopen met de arts. Gebruik de Onbrez Breezhaler eenmaal per dag op een vast tijdstip. Daarmee kan worden gezorgd dat er meer voordeel van de werking van Indacaterol wordt genoten. Regelmaat in het gebruik is immers een zeer belangrijke factor in dit geheel.

Een dosis Onbrez vergeten

Regelmaat in het gebruik van de Onbrez Breezhaler is van groot belang. Daarom is vergeten van een dosis ook niet aan te raden. Kies een vast tijdstip op de dag voor inname. Dit vergroot de kans dat het een routine wordt. Wanneer er toch een dosis vergeten wordt, dan kan deze vaak nog worden ingehaald. Dat kan gedaan worden tot 12 uur voor de volgende dosis moet worden ingenomen. Het is niet aan te raden om binnen 12 uur tweemaal een dosis te nemen. Wanneer de tijd korter is, dan is het verstandig om de vergeten dosis simpelweg over te slaan. Ga dan verder wanneer de volgende dosis genomen moet worden.

onbrez breezhaler indacaterol kopen

De Onbrez Breezhaler en andere medicijnen

Indacaterol, de werkzame stof in de Onbrez Breezhaler, gaat niet goed samen met sommige bètablokkers. Dit zijn medicijnen die bijvoorbeeld worden gebruikt door patiënten die lijden aan hart- en vaatziekten, migraine, examenvrees of schildklieraandoeningen. Er zijn verschillende varianten waarvan een aantal met zekerheid niet samengaat met dit medicijn. Het is echter aan te raden om in alle gevallen even met de arts te overleggen wat de beste manier is om met deze zaken om te gaan. Mogelijk moet één van beide medicijnen worden vervangen.

Mogelijke bijwerkingen

In 10 tot 30 procent van de gevallen kan het zo zijn dat patiënten meer gaan hoesten doordat de Onbrez Breezhaler gebruikt wordt. Dit moet echter al snel weer wegtrekken. Wanneer dit enkele weken blijft aanhouden en er geen vermindering merkbaar is, dan kan het probleem elders liggen en is het goed om een arts te raadplegen om te bekijken of er een ander probleem geldt. Dit geldt ook voor ontstekingen aan de luchtwegen, hoofdpijn, oedeem, spierproblemen en bij pijn op de borst. Al deze klachten worden overigens in 1 tot 10 procent van de gevallen geconstateerd, maar verdienen wel de aandacht.

Het kan zo zijn dat door het gebruik van de Onbrez Breezhaler de benauwdheidsklachten die ervaren werden juist toenemen. Dit gebeurt dan direct nadat een puf met Indacaterol is ingenomen. Dit betekent dat er gestopt moet worden met dit medicijn en de dokter ingeschakeld moet worden. Ook geldt dat voor hartkloppingen, tintelingen en overgevoeligheid voor Indacaterol. Wanneer één van deze klachten ervaren wordt, dan is het zeer belangrijk om direct de dokter ervan op de hoogte te stellen.

kopen zonder recept

Andere belangrijke info

De Onbrez Breezhaler kopen zonder recept is ten zeerste af te raden. Dit omdat de arts moet kijken of je Indacaterol zonder problemen kunt gebruiken. Online kan de arts dit bepalen aan de hand van de vragenlijst die je invult. Vul deze volledig en naar waarheid in. Kijk ook hieronder naar enkele belangrijke zaken.

  • Gebruik je een bètablokker? Overleg dan met de arts of je dit medicijn kunt gebruiken.
  • Ben je overgevoelig voor Indacaterol of een ander bestanddeel van deze Breezhaler? Je mag dit medicijn niet gebruiken. Vraag de arts om een alternatief.
  • Ben je zwanger, wil je zwanger worden of geef je borstvoeding? Het is niet bekend of en in hoeverre dit medicijn schade aanricht aan je (ongeboren) kind. Overleg met de arts.
  • Lijd je aan de hartritmestoornis verlengd QT-interval? Dan mag je dit medicijn niet gebruiken.

Waarom kan ik geen Onbrez (Indacaterol) kopen zonder recept?

De Onbrez Breezhaler met Indacaterol kopen zonder recept is niet mogelijk, omdat het een receptplichtig medicijn betreft. Je kunt het wel online krijgen na een consult met de online arts. Vul de vragenlijst in en de arts kan vervolgens een recept uitschrijven. Via dezelfde aanbieder kun je vervolgens het recept laten leveren. Meer info:

onbrez kopen zonder recept

Meer info over Onbrez Breezhaler met Indacaterol >>


Laat een reactie achter