Online medicatie bestellen

  • 0
online medicatie bestellen

Online medicatie bestellen

Categorie : Medicijnen

Door de opkomst van online winkelen zijn veel zaken een stuk gemakkelijker geworden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid van online medicatie bestellen. Dit zorgt ervoor dat je veel sneller en beter aan je medicijnen kunt komen. Vaak is het ook nog eens een stuk goedkoper. Daar schuilt echter ook het gevaar. Wanneer medicijnen flink goedkoper zijn, dan kan het weleens zijn dat er iets niet helemaal klopt. Let daarom dus goed op een aantal zaken. Wanneer je namelijk een aantal simpele vragen voor jezelf langsloopt kan je altijd zeker zijn dat je met goede middelen te maken hebt.

De aanbieder

De belangrijkste eerste vraag die je moet stellen heeft natuurlijk te maken met de aanbieder. De apotheek waar je online medicatie bestellen gaat moet natuurlijk wel betrouwbaar zijn. Kan je bijvoorbeeld zien wie de eigenaar is? Er is natuurlijk een flink verschil tussen de website die van de Nederlandse apotheken is en een obscure website met een onbekende afzender. Je weet dan immers nooit helemaal zeker wat je zal krijgen. Het eerste punt waar je dus aandacht aan moet besteden is achterhalen wie eigenaar van de website waar je bestelt is. Medicijn Kopen heeft reviews van alle online aanbieders. Daarbij komen Dokter Online en Treated.com als beste uit de test.

De medicijnen

Online medicatie bestellen moet je niet te snel doen. Je moet ook even goed kijken of de medicijnen die je wilt hebben ook echt de medicijnen zijn die worden aangeboden. Is de naam bijvoorbeeld exact gelijk? Medicijnen hebben vaak hele moeilijke namen, dus een letter of lettergreep veranderen kan soms niet eens opvallen. Kijk ook naar de foto’s op de website. Lijken de medicijnen wel voldoende op de medicatie die je normaal altijd krijgt? Is de verpakking hetzelfde en geldt dit ook voor de vorm en de kleur van de pillen? Is dit niet het geval, dan kan het weleens een nepmedicijn zijn. Bij veel aanbieders worden neppillen aangeboden. Bij Dokter Online en Treated.com ben je echter verzekerd van het originele merkmedicijn.

Keurmerken bekijken

Natuurlijk is het ook goed mogelijk om te herkennen of de medicijnen die worden aangeboden ook veilig zijn. Je kunt bijvoorbeeld kijken of de webshop waar online medicatie bestellen mogelijk is ook een keurmerk heeft. Dit is vaak een zeer goede indicatie om te zien of het klopt of niet. Een goed keurmerk is een hoge score van Trustpilot. Klik wel altijd door, want veel online aanbieders zetten een nepscore neer. Deze organisatie onderzoekt de betrouwbaarheid van websites. De online apotheken die hier hoog op scoren, zullen geen nepmedicijnen aan je proberen te verkopen. Ook zullen ze je niet op andere manieren voor de gek proberen te houden.

Beste aanbieders voor online medicatie bestellen

De beste aanbieders als online medicatie wilt bestellen, zag je hierboven al. Dat zijn Dokter Online en Treated.com. Beide aanbieders leveren originele merkmedicijnen. Belangrijk om hierbij te vermelden, is dat je niet zomaar online medicatie kunt bestellen bij deze partijen. Via een online consult bekijkt een officiële arts of je het medicijn kunt gebruiken. Als dat kan, schrijft de arts een recept uit. Daarna kan een geregistreerde apotheek het medicijn leveren. Via de links hieronder ga je naar de websites van deze betrouwbare aanbieders.

Klik hier om naar Treated.com te gaan >>

Klik hier om naar Dokter Online te gaan >>

 


Laat een reactie achter