Oseltamivir

Klik hier voor Tamiflu (Oseltamivir) >>

Oseltamivir kopen zonder recept?

Oseltamivir kopen zonder recept, is dat mogelijk? We leggen het hieronder uit. Lees meer

oseltamivir kopen bestellen zonder recept
Tamiflu (Oseltamivir) nodig?

Meer informatie

Oseltamivir is een steeds populairder wordend middel, zeker in deze tijden waarin de griepgolf in ons land zo lang aanhoudt. Het kan mensen helpen om griep te voorkomen en bij juist gebruik kan het de duur van de ziekte verkorten. Volledig genezen kan helaas niet, omdat je uiteindelijk griep moet uitzieken. Lees hieronder meer over oseltamivir.

Klik hier voor Tamiflu (Oseltamivir) >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is oseltamivir?

Oseltamivir is de naam van de werkzame stof in onder andere Tamiflu. Het wordt toegepast bij verschillende vormen van griep. Bij de gewone griep (influenza) kan het helpen met het voorkomen en anders het verkorten van de ziekteduur. In de tijd dat de Mexicaanse griep ons land in zijn greep hield, werden er ook veel medicijnen met deze stof verkocht. Hetzelfde geldt voor de tijd toen de vogelgriep door Nederland raasde. In al deze gevallen kun je de ziekte voorkomen of het ziektebed verkorten dankzij dit medicijn.

oseltamivir kopen zonder recept

Hoe kun je dit medicijn gebruiken?

Oseltamivir slik je in de vorm van tabletten. Gebruik het medicijn in de voorgeschreven dosis. Je kunt de tabletten wegslikken met een glas water.

Om griep sneller te genezen

Binnen 48 uur nadat je de eerste symptomen van griep voelt, moet je beginnen met het slikken van de tabletten. Doe dit gedurende 5 dagen volgens de voorgeschreven dosis.

Om griep te voorkomen

Er zijn 2 gevallen waarin je dit medicijn preventief kunt slikken. Zo kan het zijn dat je met een persoon in aanraking bent geweest die griep heeft. Slik in dat geval binnen 48 uur na het contact gedurende 10 dagen de tabletten. Als je dit middel preventief slikt omdat er griep heerst, slik je de tabletten direct, en houd je dit vol gedurende 6 weken.

oseltamivir bestellen zonder recept

Zijn er bijwerkingen of beperkingen voor dit geneesmiddel?

Wanneer je dit medicijn slikt, zijn er geen beperkingen voor het gebruik van alcohol of bepaalde etenswaren. Ook hoef je niet bang te zijn dat het je rijvaardigheid nadelig beïnvloedt. Er is bovendien niets bekend over wisselwerkingen met andere medicijnen. Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan zul je in overleg met je arts moeten overwegen of de voordelen van het gebruik opwegen tegen de risico’s die het met zich meebrengt.

Bijwerkingen bij het gebruik van dit medicijn kunnen onder andere zijn:

  • Hoofdpijn wanneer het middel voor een langere periode gebruikt wordt.
  • Misselijkheid kan vooral in de eerste twee dagen van gebruik optreden. Dit kun je ondervangen door het middel vlak na een maaltijd te nemen. In zeldzame gevallen kun je braken of buikpijn krijgen. Ook zijn er enkele gevallen van diarree bekend.

Naast deze bijwerkingen zijn er nog enkele bijwerkingen die zeer zelden optreden. Lees voor gebruik van een medicijn altijd de bijsluiter voor eventuele bijwerkingen en contra-indicaties.

Kun je oseltamivir kopen (online bestellen)?

Oseltamivir kopen zonder recept is niet mogelijk. Wel kun je bij een online arts een recept aanvragen voor dit medicijn (Tamiflu), waarna eventueel ook het medicijn uitgeleverd kan worden. Eventueel kun je ook met dit recept bij je eigen apotheek oseltamivir kopen. Meer info:

oseltamivir kopen bestellen zonder recept

Meer info over Oseltamivir >>


2 Reacties

Astrid

May 20, 2015 at 7:37 pm

In ons huis geen griep gehad! Helemaal top!

Jos

September 21, 2016 at 4:22 am

Ik heb dit gekocht omdat mijn dochter Mexicaanse Griep had en ik veel moet reizen en voor mijn werk niet ziek kan worden. Dat is ook gelukt.

Laat een reactie achter