Pantoprazol 

Klik hier voor Pantoprazol >>

Pantoprazol kopen zonder recept?

Over Pantoprazol kopen zonder recept zijn veel verhalen. Wat kan en wat niet? Hier lees je het.

pantoprazol kopen bestellen zonder recept
Pantozol nodig?

Advies nodig?

Kijk voor een groter overzicht met maagzuurremmers en een mogelijkheid voor online advies op onze pagina over medicijnen tegen maagzuur.

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Pantoprazol kopen zonder recept: meer informatie

Pantoprazol kopen zonder recept is niet mogelijk. Je kunt echter via een online artsconsult een recept krijgen voor dit medicijn. Via een officiële arts wordt een recept uitgeschreven en opdracht gegeven voor uitlevering van het medicijn. Vervolgens zorgt een EU-gecertificeerde apotheek ervoor dat je het medicijn in huis krijgt. Lees hieronder meer over dit medicijn en de werking.

klik hier voor Pantoprazol >>

Let op: onderstaande informatie geeft een algemeen beeld van het medicijn. Het is geen medisch advies. Raadpleeg hiervoor de bijsluiter en de arts.

Protonpompremmer tegen maagzuur

Pantoprazol is een medicijn dat helpt de aanmaak van maagzuur te verminderen. Het valt onder de zogenaamde protonpompremmers. Je kunt het voorgeschreven krijgen wanneer je last hebt van brandend maagzuur, maar ook bij verschillende andere maagproblemen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan refluxklachten of dyspepsie. Daarnaast kun je het gebruiken bij maag- en darmzweren, het syndroom van Zollinger-Ellison en als maagbeschermer bij medicijnen die de maag kunnen beschadigen. Het werkt vaak binnen enkele dagen.

pantoprazol kopen zonder recept

Pantoprazol: hoe gebruik je het?

Hoe lang je Pantoprazol moet gebruiken, is afhankelijk van de reden waarvoor je het gebruikt. De arts zal dit bepalen wanneer hij de medicijnen voorschrijft. Gebruik je het als beschermer tegen maagproblemen door andere medicijnen, dan zul je het moeten gebruiken voor de periode dat je de andere medicijnen gebruikt. Als je het gebruikt ter behandeling van een maag- of darmzweer, dan zul je het medicijn moeten gebruiken tot de zweer genezen is of zolang als nodig is om een volgende zweer te voorkomen. Bij het syndroom van Zollinger-Ellison gaat het vaak om gebruik voor lange tijd.

Tablet innemen

Voor een goede werking is het belangrijk om Pantoprazol op vaste tijden in te nemen. Doe dit op de lege maag, een uur voordat je gaat eten. Dit kan voor het ontbijt en/of voor het avondeten zijn. Neem de tablet in met wat water en slik deze in zonder te kauwen. Als je wel op de tablet kauwt, kan het zijn dat de werkzame stof te vroeg vrijkomt en zo onvoldoende het probleem aanpakt.

pantoprazol bestellen zonder recept

Bijwerkingen van Pantoprazol

Je kunt last krijgen van bijwerkingen wanneer je Pantoprazol gebruikt. Dit hoeft echter niet; veel mensen kunnen het medicijn gebruiken zonder bijwerkingen te ervaren. Het gaat daarnaast over het algemeen om lichte klachten die na korte tijd overgaan. Dit heeft ermee te maken dat je lichaam gewend moet raken aan de stoffen in het medicijn. Mocht je toch veel of langdurig lacht hebben van bepaalde klachten wanneer je dit medicijn gebruikt, laat het dan aan de arts weten. Meld het ook als je klachten ervaart die niet genoemd worden in dit gedeelte.

De klachten die genoemd worden, worden door minder dan 1 procent van de gebruikers ervaren. Dit zijn bijvoorbeeld klachten aan maag en darmen, hoofdpijn, duizeligheid, een zwak, ziek of vermoeid gevoel, problemen met zicht of smaak, veranderend gewicht, vocht vasthouden, koorts, psychische problemen, mond- en keelklachten, ontstekingen aan inwendige organen en afwijkingen in het bloed, breuken in botten of wervels, hartritmestoornissen en een overgevoeligheidsreactie.

Mocht je overgevoelig blijken voor Pantoprazol, dan kun je uitslag, jeuk en bulten krijgen. In extreme gevallen kun je koorts, zwellingen, hevige huidproblemen, benauwdheid en zelfs bewustzijnsverlies ervaren. Mocht je een overgevoeligheidsreactie hebben, bel dan direct je arts. Ga indien nodig langs de Eerste Hulp. Een overgevoeligheidsreactie komt zeer zelden voor.

kopen zonder recept

Waarschuwingen vooraf

Pantoprazol kopen zonder recept is niet mogelijk, voor een deel omdat dit medicijn niet voor iedereen geschikt is. Over het algemeen zul je geen problemen ervaren, maar voor mensen met bepaalde (gezondheids)situaties kunnen er problemen optreden. Lees hieronder meer en raadpleeg de bijsluiter voor de meest volledige en actuele informatie.

Overleg met je arts als je:

 • Zwanger bent of wilt worden.
 • Een medicijn met een van de volgende werkzame stoffen gebruikt: Apatinib, Bosutinib, Cefuroxim, Dasatinib, Erlotinib, Gefitinib, Ketoconazol, Litraconazol, Methotrexaat, Pazopanib, Posaconazol en Ulipristal.
 • Een hiv-medicijn of hepatitis C-medicijn gebruikt.

De arts kan kijken of een ander medicijn beter geschikt is.

Gebruik dit medicijn niet als je:

 • Overgevoelig bent voor Pantoprazol of een ander bestanddeel in het medicijn Pantozol.
 • Lijdt aan de hartritmestoornis verlengd QT-interval.

kopen zonder recept

Pas op met:

 • Autorijden als je last hebt van duizeligheid als gevolg van het gebruik van dit medicijn. Wacht tot je niet meer duizelig bent of wordt van Pantoprazol.
 • Alcohol en voedsel dat je maag irriteert (bijvoorbeeld gekruid of pittig voedsel). Het is beter dit niet te nemen.

Waar kan ik Pantoprazol kopen zonder recept?

Pantoprazol kopen zonder recept is niet mogelijk, maar je kunt wel een online behandeling aanvragen voor een recept voor dit medicijn. Vervolgens kan het medicijn worden uitgeleverd. Het gaat als volgt in zijn werk:

 1. Volg onderstaande link of deze link.
 2. Klik de button “Regel een behandeling voor mij” aan.
 3. Log in of registreer je.
 4. Vul je persoonlijke gegevens en de vragen in.
 5. Betaal het medicijn en consult, bijvoorbeeld met iDEAL of Paypal.
 6. Het medicijn wordt snel en discreet geleverd.

pantoprazol kopen bestellen zonder recept

Meer info over Pantoprazol >>

 


Laat een reactie achter