Pantozol

Klik hier voor Pantozol >>

Pantozol kopen zonder recept?

Is Pantozol kopen zonder recept een mogelijkheid? Kijk hieronder:

pantoprazol kopen bestellen zonder recept
Pantozol nodig?

Advies nodig?

Kijk voor een groter overzicht met maagzuurremmers en een mogelijkheid voor online advies op onze pagina over medicijnen tegen maagzuur.

Pantozol kopen zonder recept: meer info

Veel mensen willen Pantozol kopen zonder recept. Echter gaat het hier om een receptplichtig medicijn. Wel kan een online arts hiervoor een recept uitschrijven en zorgen dat een apotheek het medicijn levert. Er zijn verschillende partijen die bemiddelen in artsconsulten. De voordeligste vind je bovenaan en onderaan deze pagina.

Klik hier voor Pantozol >>

Let op: De informatie op deze pagina geeft een algemeen idee van Pantozol. Het mag niet gebruikt worden als medisch advies. Raadpleeg hiervoor de arts en/of de bijsluiter.

pantozol kopen zonder recept

Wat is Pantozol?

Pantozol is een medicijn dat de werkzame stof Pantoprazol bevat. Deze stof vermindert de aanmaak van zuur in de maag. Het is daarmee een echte maagzuurremmer. Het kan bij maagklachten worden gebruikt, maar het wordt ook voorschreven bij andere problemen. Denk aan maagzweren, darmzweren en bij klachten zoals bijvoorbeeld het Syndroom van Zollinger-Ellison. Bovendien kan het medicijn in sommige gevallen preventief worden ingezet om maagklachten te voorkomen, bijvoorbeeld bij het gebruik van andere medicijnen.

Hoe gebruik je Pantozol?

Pantozol gebruiken als medicijn betekent vaak het een tot twee keer per dag genomen moet worden gedurende een bepaalde periode. Het gaat om tabletten. Deze moeten in zijn geheel worden ingenomen met wat water. Doorbreken of kapotbijten is niet aan te raden. Dit is vanwege het feit dat het medicijn langzaam werkzame stof moet afgeven gedurende een periode. Wanneer het medicijn als geheel wordt ingeslikt gaat dit beter. Het is vooral ook aan te raden om het op een lege maag te nemen. Een uur voor het eten wordt geadviseerd. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een vast tijdstip te kiezen voor de inname.

Een dosis Pantozol niet genomen?

Het vergeten van Pantozol kan een nadelig effect hebben op de werking ervan. Daarom is het verstandig om hier goed op te letten, bijvoorbeeld door de keuze voor een vast tijdstip van inname. Mocht je het medicijn echter toch vergeten, dan is daar wel een oplossing voor. Wie het eenmaal per dag slikt kan tot acht uur voor de volgende dosis alsnog de vergeten dosis innemen. Bij gebruik tweemaal op een dag kan dit zelfs tot vier uur voor de volgende dosis. Is de tijd korter, beschouw de gemiste dosis dan ook als verloren en ga verder bij de volgende beurt. Zorg dat dit niet vaak gebeurt. Lees meer informatie in de bijsluiter.

pantozol bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Hoewel niet iedereen er last van heeft, kan Pantozol voor bijwerkingen zorgen. Lees daarom van tevoren de bijsluiter goed door, zodat je weet wat voor klachten je mogelijk kunt ervaren en wat je hieraan kunt doen. Raadpleeg ook de arts wanneer bijwerkingen aanhouden of hevig van aard zijn.

Bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van dit medicijn zijn vooral te vinden in de maag en de darmen, zoals diarree en misselijkheid die kunnen optreden wanneer dit medicijn wordt genomen. Vrij snel na het begin van het gebruik zullen deze klachten afnemen. Is dit echter niet het geval, dan is het belangrijk om een dokter te bellen voor advies. Het kan zijn dat het medicijn niet geschikt is en naar een andere oplossing moet worden gezocht om de problemen die ondervonden worden op te lossen.

Hoofdpijn, duizeligheid, braken, zwakte of vermoeidheid, wazig zien, vocht vasthouden, overgevoeligheid, gewichtstoename of -afname, psychische klachten, smaakproblemen, klachten rond de mond en keel, ontstekingen aan nieren, alvleesklier of lever, botbreuken en hartritmestoornissen kunnen allemaal in zeldzame gevallen optreden wanneer dit medicijn gebruikt gaat worden. Wanneer dit het geval is, raadpleeg dan een arts voor de juiste hulp hierbij.

kopen zonder recept

Andere zaken om op te letten

Dit medicijn is niet voor iedereen geschikt. Wil je Pantozol kopen bij je apotheek of via een online consult verkrijgen, wees dan op de hoogte van het feit of jij dit medicijn kunt gebruiken. Lees deze informatie goed door, raadpleeg de bijsluiter en vraag de arts bij twijfel om meer informatie. Enkele aandachtspunten:

 • Zwangere vrouwen dienen te overleggen met de arts of dit middel geschikt is.
 • Mensen die (een) medicijn(en) met een of meerdere van de volgende werkzame stoffen gebruiken, dienen dit aan de arts te melden: Apatinib, Bosutinib, Cefuroxim, Dasatinib, Erlotinib, Gefitinib, Ketoconazol, Litraconazol, Methotrexaat, Pazopanib, Posaconazol en Ulipristal. Hetzelfde geldt voor hiv-medicijnen en medicijnen ter behandeling van hepatitis C. Mogelijk is een ander middel meer geschikt.
 • Ben je overgevoelig voor Pantoprazol of een ander bestanddeel van Pantozol? Dan mag je dit medicijn niet gebruiken.
 • Lijd je aan de hartritmestoornis verlengd QT-interval? Dan mag je dit medicijn niet gebruiken.

kopen zonder recept

Gebruik je dit medicijn en wil je:

 • Autorijden? Doe dit alleen als je geen last hebt van duizeligheid of een andere bijwerking die je rijvaardigheid zou kunnen beïnvloeden.
 • Alcohol drinken en/of pittig of gekruid voedsel eten? Dit kan extra irritatie voor de maag veroorzaken, Het is beter dit niet te doen.

Waar kan ik Pantozol kopen zonder recept?

Pantozol kopen zonder recept is niet mogelijk. Echter kan een arts via een online consult een recept voor dit medicijn uitschrijven. Vervolgens kan het medicijn worden uitgeleverd. Het gaat als volgt in zijn werk:

 1. Gebruik de link onderaan deze pagina of deze link.
 2. Klik de button “Regel een behandeling voor mij” aan.
 3. Log in of registreer je.
 4. Vul je persoonlijke gegevens en de vragen in.
 5. Reken af, bijvoorbeeld met iDEAL of Paypal.
 6. Het medicijn wordt snel en discreet geleverd.

pantoprazol kopen bestellen zonder recept

Meer info over Pantoprazol >>


Laat een reactie achter