Pillen tegen alcohol

Pillen tegen alcohol kopen zonder recept?

Pillen tegen alcohol kopen zonder recept, kan dat? Lees hieronder meer.

clonidine kopen bestellen zonder recept
Clonidine nodig?
pillen tegen alcohol kopen zonder recept campral
Campral (Acamprosaat) nodig?
antabus disulfiram kopen bestellen zonder recept
Antabus (Disulfiram) nodig?

Advies nodig?

Als je pillen tegen alcohol wilt kopen, is het goed om eerst advies in te winnen. Welke medicijnen heb je nodig? Vraag het aan de arts via een online behandeling. In deze behandeling vul je een vragenlijst in. Aan de hand daarvan kan de arts helpen bij het bestellen van de juiste medicatie.

Direct contact met de arts >>

Pillen tegen alcohol kopen zonder recept: meer info

Je kunt geen pillen tegen alcohol kopen zonder recept. Je hebt een recept van een arts nodig. Hiervoor zijn aanbieders die samenwerken met diverse geregistreerde artsen en officiële apotheken. De arts verzorgt het recept, waarna een apotheek het medicijn kan leveren. Voordat je echter overgaat tot het gebruik van deze medicijnen, raden we je met klem aan je goed te verdiepen in de verschillende soorten medicijnen die er beschikbaar zijn op de markt.

pillen tegen alcohol kopen zonder recept

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat voor soort pillen tegen alcohol zijn er?

Je kunt allerlei medicijnen vinden die je kunnen helpen bij je alcoholverslaving. Er zijn verschillende soorten pillen op de markt. Iedere pil heeft een eigen werking. Hieronder lees je meer over de verschillende soorten medicijnen en wat ze doen.

Medicijnen gericht op ontwenning

Het stoppen met drinken brengt behoorlijk veel teweeg in je lichaam, zeker bij verslaving over een langere periode. Je zult bij het stoppen met gebruik van alcohol ontwenningsverschijnselen ervaren. Ook kan het idee van stoppen met drinken een spanning teweegbrengen. Deze medicijnen zijn bedoeld voor gebruik over een korte periode. Vaak gaat het hierbij om ingrijpende medicatie die allerlei bijwerkingen kan opleveren. Je kunt vermoeid, suf en slaperig worden. Daarnaast moet je deze medicijnen niet met alcohol innemen! Bepaalde combinaties van dergelijke benzodiazepinen en alcohol kunnen dodelijke gevolgen hebben. Deze medicatie is dan ook niet online te verkrijgen. Gebruik dit soort pillen tegen alcohol alleen in samenspraak met je eigen huisarts.

Ook Clonidine kan helpen bij het ontwennen van drank. Hoewel dit medicijn vooral bij overgangsklachten wordt gebruikt, kan het ook helpen tegen bepaalde ontwenningsverschijnselen bij het stoppen met drinken. Misselijkheid, opwinding, krampen en zweetaanvallen kunnen afnemen. Als je iets zoekt omdat je door ontwenning moeilijk slaapt of last hebt van spierpijn of een hunkering naar alcohol, kun je beter een ander medicijn zoeken. Lees meer over deze pillen tegen alcohol op deze pagina.

Medicijnen die de zin in alcohol tegengaan

Over het algemeen worden deze pillen tegen alcohol voorgeschreven bij mensen die al zelf flink geminderd of helemaal gestopt zijn met drinken. Toch kunnen ze ook helpen bij het afbouwen, omdat ze de schok van het ontwennen tegengaan. Een goed voorbeeld is het hierboven te vinden Campral. Campral zorgt ervoor dat je minder behoefte hebt om te drinken, al verdwijnt de behoefte over het algemeen niet helemaal. Het medicijn kan enige tijd (tot wel 4 weken) nodig hebben om te werken. Als het aanslaat, kun je soms wel een jaar doorgaan met het gebruik. Vooral maagdarmklachten worden nog wel eens genoemd als bijwerking. Deze kun je ondervangen door de tabletten in te nemen tijdens of rondom de maaltijd. Er kunnen ook andere bijwerkingen optreden. Ervaar je hevige bijwerkingen van Campral? Raadpleeg dan de arts. Lees ook altijd de bijsluiter goed door voordat je begint met deze of andere pillen tegen alcohol.

pillen tegen alcohol bestellen zonder recept

Medicijnen die een reactie op alcohol triggeren

Naast bovengenoemde pillen tegen alcohol, zijn er ook nog medicijnen die je kunt gebruiken die voor een hevige lichamelijke reactie zorgen wanneer je ze combineert met alcohol. Op deze manier dwing je jezelf om niet te drinken. De reactie kan zeer heftig zijn. Vandaar dat bij bepaalde gezondheidsproblemen (hartproblemen, epilepsie, orgaanproblemen) extra voorzichtigheid geboden is, of zelfs het medicijn wordt afgeraden. Let ook op dat je geen andere middelen inneemt of op de huid gebruikt waar alcohol in zit. Meer hierover lees je op onze pagina over Antabus (Disulfiram). Let op: je moet wel echt zelf willen stoppen met alcohol, anders hebben deze pillen geen zin. Het wordt bovendien aangeraden om het gebruik alleen onder toezicht van een arts te laten plaatsvinden.

Welke pillen tegen alcohol kun je kopen?

Wil je pillen tegen alcohol kopen? Zoals je al hebt gelezen, kun je deze medicijnen niet zomaar kopen. Een arts moet bepalen of je het medicijn kan gebruiken en een recept uitschrijven, wil de apotheek het leveren. Dit kan een online arts doen, maar je eigen huisarts kan hier beter bij helpen. Het belangrijkste is dat je goede begeleiding hebt. Stoppen met drinken is niet onmogelijk, maar vaak een flinke opgave. Zorg dus dat je terecht kunt bij gelijkgestemden, bijvoorbeeld Anonieme Alcoholisten, of dat je een therapeut hebt die je begeleidt. Als je nog steeds pillen tegen alcohol via een online aanbieder wilt verkrijgen, kun je hier klikken voor meer informatie.


2 Reacties

Sonja van dijk

July 4, 2018 at 6:16 pm

Ik gebruik al een hele tijd refusal voor mijn alcoholverslaving verslaving al drink ik al een hele tijd niet neem ik altijd een tablet als ik de behoefte voel opkomen nu is hij uit de handel kunt u mij een ander merk geven

    admin

    July 5, 2018 at 6:38 am

    Hallo, het beste is om de link voor meer informatie (onderaan het bericht) te volgen en hier met de online arts te overleggen. Wij kunnen geen medisch advies verstrekken. Succes ermee!

Laat een reactie achter