Postinor

Postinor (Levonelle) kopen zonder recept? Bestel hier

Je kunt hier geen Postinor (Levonelle) kopen zonder recept.Kijk hier voor de juiste morning afterpil.

Postinor levonelle kopen bestellen zonder recept
Postinor (Levonelle) 1,5 mg (1 tabl.) Niet beschikbaar

Let op: meer dan 72 uur geleden bevrucht?

Ben je mogelijk zwanger geraakt tijdens de seks en was dit meer dan 72 uur (3 dagen) geleden? Dan heeft Postinor kopen geen zin. In dat geval heb je EllaOne nodig. Deze pil werkt tot 120 uur (5 dagen) na de vermoedelijke bevruchting. Hier kun je EllaOne kopen zonder recept.

Is het nog langer geleden? Doe dan eerst een zwangerschapstest om te kijken of je zwanger bent. Daarna kun je kijken welke maatregelen je moet nemen.

Postinor kopen zonder recept: hoe?

Snel hulp bij mogelijke zwangerschap nodig? Je kunt de morning afterpil Postinor kopen zonder recept via onze aangesloten apotheek. Dit kan zonder tussen komst van arts. Vaak heb je deze Levonelle pil al de volgende dag in huis, zodat je snel kunt beginnen aan het afbreken van de zwangerschap. Gebruik daarvoor de button hierboven of de link onderaan de pagina. Je kunt direct bestellen en afrekenen en krijgt de Postinor morning afterpil direct opgestuurd.

postinor kopen zonder recept

Waarom Postinor kopen zonder recept?

Wil je Postinor (Levonelle) kopen zonder recept, dan is dat omdat je mogelijk zwanger bent geraakt. Met deze zogenaamde morning afterpil breek je de zwangerschap af. Dit middel wordt daarom ook wel noodanticonceptie genoemd. Doe dit wel binnen 72 uur (3 dagen), anders ben je met deze pil te laat. Je moet dan een andere morning afterpil kopen.

Belangrijk

Het is niet de bedoeling om deze pil elke keer na de seks te gebruiken. Neem andere voorzorgsmaatregelen om niet zwanger te worden, zoals de anticonceptiepil. Wil je beschermd zijn tegen zwangerschap en soa’s? Gebruik dan condooms.

Heb je onbeschermde seks gehad en ben je bang dat je ook een soa hebt? Hier kun je een soa test kopen, en hier kun je eventuele soa medicijnen kopen.

postinor levonelle bestellen zonder recept

Wat doet deze morning afterpil?

Wanneer je onbeschermde seks hebt of de bescherming niet werkt (bijvoorbeeld omdat het condoom scheurt, je de pil hebt vergeten in te nemen of ziek bent geworden na het innemen van de pil), kun je zwanger raken. Het sperma komt bij de eicel en deze raakt bevrucht. Dankzij deze pil met het progestageen-hormoon levonorgestrel wordt de zwangerschap afgebroken.

Gaat het om een vergeten of mogelijk niet goed werkende anticonceptiepil? Check dan eerst de bijsluiter. Het hoeft lang niet altijd te betekenen dat je een morning afterpil hoeft te nemen. Is dit wel het geval? Dan kun je via deze weg eenvoudig Postinor kopen zonder recept.

Hoe neem je de Levonelle-pil?

Wanneer je online Postinor gaat kopen, wordt een verpakking thuisgestuurd met daarin 1 tablet. Deze neem je maximaal 72 uur na de onbeschermde seks in. Hoe eerder je de pil neemt, hoe groter de kans dat hij goed werkt. Neem de pil in zonder te kauwen. Doe dit met enkele slokken water. Let goed op je volgende menstruatie na het gebruiken van de Postinor (Levonelle) pil. Bloed je minder dan normaal of helemaal niet? Haal dan alsnog een zwangerschapstest.

postinor levonelle kopen zonder recept

Let op: deze pil beschermt niet tegen toekomstige zwangerschap. Neem (ook als je een anticonceptiepil gebruikt) tot aan je volgende menstruatie extra voorzorgsmaatregelen tegen zwangerschap, zoals een condoom.

Bijwerkingen

Het kan zijn dat je bijwerkingen ervaart, maar lang niet iedereen heeft hier last van. Zo kun je bijvoorbeeld last krijgen van maag- en buikklachten. Dit gebeurt in 10 tot 30 procent van de gevallen, waarbij een zeer klein deel ook daadwerkelijk moet braken. Moet je braken binnen 3 uur na het innemen van de Postinor? Dan moet je een nieuwe pil kopen, want dan is de kans zeer groot dat je hem hebt uitgebraakt en hij niet werkt.

Andere bijwerkingen die 10 tot 30 procent van de vrouwen ervaart, zijn  een vermoeid of duizelig gevoel, hoofdpijn en vaginaal bloedverlies buiten de ongesteldheid om. Dit kan duren tot de volgende keer dat je ongesteld bent. Hetzelfde geldt voor pijn of spanningen in de borsten.

In minder dan 1 procent van de gevallen is iemand overgevoelig voor de Levonelle pil. Iemand kan dan uitslag en/of bulten krijgen. Je mag dit medicijn dan niet meer gebruiken.

kopen zonder recept

Andere zaken om op te letten bij Postinor kopen

Ga je Postinor kopen zonder recept? Let dan in ieder geval op de belangrijke waarschuwingen in het gedeelte hieronder.

Vraag aan de arts of je deze pil kunt gebruiken als je:

  • Borstvoeding geeft.

Neem deze morning afterpil niet als je:

  • Overgevoelig bent voor levonorgestrel of een ander bestanddeel van de tablet.
  • Lijdt aan acute porfyrie.

Andere zaken om op te letten:

  • Neem de tablet binnen 72 uur na de vermoedelijke bevruchting.
  • Neem tot aan je menstruatie extra voorzorgsmaatregelen tijdens de seks, zoals een condoom.
  • Sommige medicijnen tegen epilepsie, tuberculose en hiv alsook Bosentan, Sint-Janskruid en Griseofulvine kunnen de pil onbetrouwbaar maken.

Waar kun je Postinor (Levonelle) kopen zonder recept?

Ga direct naar onze aangesloten apotheek om Postinor te kopen zonder recept. Je krijgt de pil zo spoedig mogelijk (meestal de volgende dag) thuisgestuurd. Gebruik de link hieronder om te bestellen:

Postinor levonelle kopen bestellen zonder recept

Postinor (Levonelle) kopen vanaf €55,25 >>

 


Laat een reactie achter