Primolut N

Klik hier voor Primolut N >>

Primolut N kopen zonder recept?

Kun je Primolut N kopen zonder recept? Kijk hieronder voor meer info.

Primolut N kopen bestellen zonder recept
Primolut N nodig?

Primolut N kopen zonder recept? Lees dit eerst

Kun je Primolut N kopen zonder recept? Ga naar de aanbieder via onderstaande link. Vul hier de vragenlijst in. Via de online arts, een gecertificeerd dokter, wordt het recept uitgeschreven en eventueel daarna de apotheek geïnstrueerd om het medicijn uit te leveren. Je kunt ook met het recept bij je eigen apotheek Primolut N kopen.

Klik hier voor Primolut N >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Bij menstruatieklachten

Primolut N kun je kopen bij verschillende soorten menstruatieklachten. Vaak wordt het voorgeschreven als je veel pijn ervaart van de menstruatie, of als je tijdens het menstrueren veel bloed verliest. Het kan ook gebruikt worden voor uitstel van de menstruatie, of bij endometriose. In sommige gevallen schrijven de artsen het bovendien voor bij klachten door de overgang en wanneer er onderzoek wordt gedaan naar waarom je niet menstrueert.

primolut n kopen zonder recept

Werking van Primolut N

In het medicijn Primolut N zit de werkzame stof norethisteron. Dit is een zogenaamd progestageenhormoon, ofwel een vrouwelijk geslachtshormoon. De werking ervan lijkt sterk op die van het geslachtshormoon progesteron, een belangrijk hormoon voor de vruchtbaarheidscyclus van de vrouw. Wanneer het lichaam dit hormoon onvoldoende aanmaakt, kunnen er bepaalde klachten optreden. Om de klachten te verminderen of verhelpen, kun je Primolut N gebruiken.

Aanwijzingen voor het gebruik

Op welke momenten en voor hoe lang je Primolut N moet gebruiken, wordt bepaald door de arts. Hierbij staat centraal wat de aard en ernst van je klachten zijn. Wel wordt altijd aangeraden een vast moment te kiezen om het medicijn in te nemen. Dit zorgt ervoor dat je minder snel een dosering vergeet in te nemen. Gebeurt dit alsnog, probeer dan de vergeten dosis in te halen. Let wel op dat je niet te kort op elkaar 2 doseringen neemt. In de bijsluiter wordt precies uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.

primolut n bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen van Primolut N

Hoewel lang niet bij iedereen, kunnen er bij het gebruik bijwerkingen optreden. Het gaat meestal om lichte klachten die ook vrij snel weer verdwijnen. De meest gehoorde klachten (bij 1 tot 3 op de 10 vrouwen) zijn onregelmatig bloedverlies of een uitblijvende menstruatie wanneer je (meestal) na gebruik voor langere tijd stopt. Beide klachten horen vanzelf over te gaan. Zo niet, neem contact op met je arts.

Bij hooguit 1 op de 10 mensen zorgt Primolut N ook voor de volgende klachten: hoofdpijn, last van maag en/of darmen, pijn of spanning in de borsten en vocht vasthouden. Deze klachten kunnen tot 3 maanden aanhouden. Blijft een klacht daarna nog opspelen? Neem dan contact op met je arts. Huidproblemen worden ook in zeldzame gevallen gemeld. Meld deze direct aan je arts.

Minder dan 1 procent van de mensen kan duizelig, slaperig of vermoeid worden. Ook kan de behoefte aan seks afnemen en kunnen stemmingswisselingen optreden. Een toename van cholesterol in het bloed kan eveneens voorkomen. Krijg je last van leverproblemen of trombose? Waarschuw direct je arts.

kopen zonder recept

Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken. Heb je veel of lang last van een bijwerking? Neem contact op met je arts.

Overgevoeligheid

In zeer uitzonderlijke gevallen kan een overgevoeligheidsreactie optreden. Dit uit zich meestal in bulten en uitslag, maar kan in hevige gevallen tot zwellingen, benauwdheid en bewustzijnsverlies leiden. Heb je last van een dergelijke reactie? Stop direct met het medicijn en schakel onmiddellijk je arts in. Ga bij een hevige reactie direct naar de Eerste Hulp.

Waar moet je nog meer op letten?

Primolut N kopen zonder recept is niet mogelijk, onder andere omdat het niet voor iedereen geschikt is. Lees onderstaande goed door om te ontdekken of jij dit medicijn zomaar kunt gebruiken.

Vraag de arts of dit medicijn geschikt is als je:

 • Lijdt aan acute porfyrie.
 • Last hebt van een te hoog cholesterolgehalte.
 • Een trombose hebt gehad.
 • Borstvoeding geeft of wilt geven.

kopen zonder recept

Gebruik dit medicijn niet als je:

 • Overgevoelig bent voor norethisteron of een ander bestanddeel van Primolut N.
 • Zwanger bent of wilt worden.

Kun je Primolut N kopen zonder recept?

Je kunt geen Primolut N kopen zonder recept. Wel kun je een recept en eventueel vervolgens het medicijn krijgen via een online aanbieder. Via een officiële arts krijg je een recept uitgeschreven, en met dit recept plaats je een order bij een gecertificeerde apotheek. Je krijgt het originele medicijn. Dit wordt vaak al de volgende dag geleverd. Klik op de link hieronder voor meer info:

Primolut N kopen bestellen zonder recept

Meer info over Primolut N >>


2 Reacties

H.m van vliet

June 29, 2018 at 6:52 am

Hallo ik ben nu al ruim 3 weken aan het menstrueren en heb prinulut 5 mg gebruik en daar kom de menstruatie dwas door heen nu wil ik een zwaarder proberen kijken of dat help 15 mrt per keer dus 30 mrt per dag kijken of dat de menstruatie wel stopt

  admin

  June 29, 2018 at 10:16 am

  Hallo, het beste kunt u de link volgen bovenaan of onderaan het bericht of op de button klikken. U wordt dan geleid naar de online service waar u een arts om advies kunt vragen. Succes ermee.

Laat een reactie achter