Promethazine (Phenergan)

Klik hier voor Promethazine (Phenergan) >>

Promethazine kopen zonder recept?

Kun je Promethazine kopen zonder recept en zo ja, waar? Hier lees je meer.

promethazine phenergan kopen zonder recept
Phenergan nodig?

Promethazine kopen zonder recept: dit is belangrijk

Wil je Promethazine kopen zonder recept? Om verschillende redenen willen veel mensen Promethazine kopen zonder recept. Volg voor dit medicijn, verkrijgbaar onder de naam Phenergan, onderstaande link. Vul de vragenlijst in, waarna een gecertificeerde arts een recept kan uitschrijven. Hierna kun je het medicijn laten bezorgen door een officiële apotheek. Lees hieronder meer over Phenergan en waarom deze methode beter is dan Promethazine kopen zonder recept.

Klik hier voor Promethazine (Phenergan) >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Promethazine?

Mensen die Promethazine willen kopen, kunnen last hebben van diverse klachten, zoals onrust, reisziekte, misselijkheid en braken. Deze werkzame stof is te vinden in het medicijn Phenergan. Het medicijn is snelwerkend en zorgt vaak binnen 20 minuten al voor verlichting. Omdat het ook versuffend werkt, is het van belang om het op het juiste moment te nemen. Dat betekent dus dat het vooral goed opletten is met het gebruik. Lees daarom de bijsluiter altijd goed door voordat je met dit medicijn begint.

promethazine kopen zonder recept phenergan

Hoe gebruik je Promethazine?

Promethazine kun je krijgen als Phenergan, wat komt in de vorm van tabletten. Deze tabletten kun je gebruiken door ze door te slikken met enkele slokken water. Daarbij is het belangrijk om ze niet door te bijten. Het moment van gebruik hangt af van de klacht die behandeld wordt. In het geval van reisziekte is dat bijvoorbeeld een half uur voor de reis. Bij andere klachten kan het beter werken vlak voor het slapengaan. Overleg hierover met de arts aan de hand van de klacht waarmee gehandeld moet worden. Zo kan worden gezorgd dat je optimaal profijt van Promethazine hebt.

Een dosis Promethazine niet genomen

Wanneer Promethazine op vaste tijdstippen op de dag wordt genomen, wat het geval is bij de behandeling van sommige klachten, dan is het belangrijk om regelmaat hierin te houden. Wanneer je op vaste tijdstippen de tabletten Phenergan neemt, dan is het belangrijk om geen dosis te vergeten. Gebeurt dit toch, haal deze dan zo snel mogelijk in. Doe dit tot acht uur voor de volgende dosis bij eenmaal per dag, vier uur bij tweemaal, twee uur bij driemaal en een uur bij vier doses per dag. Is er minder tijd tot de volgende dosis, beschouw de niet genomen dosis Promethazine dan als verloren en haal deze niet meer in. Lees meer in de bijsluiter.

promethazine phenergan kopen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

De belangrijkste bijwerking van Promethazine is sufheid. Hier hebben gemiddeld meer dan 30 procent van de gebruikers last van. Dit is dan ook de reden waarom in veel gevallen de medicijnen vlak voor het slapengaan genomen moeten worden. De sufheid kan dan geen kwaad. Wanneer het medicijn overdag genomen moet worden, dan is het belangrijk om hier rekening mee te houden en bijvoorbeeld niet aan het verkeer deel te nemen. Daarbij is het ook belangrijk om te weten dat vooral kinderen en ouderen meer last hebben van deze bijwerkingen en er dus extra goed opgelet moet worden in deze leeftijdsgroepen. Dit maakt een flink verschil.

Naast de sufheid kan Promethazine in 10 tot 30 procent van de gevallen ook zorgen voor duizeligheid, oorsuizen, dubbelzien of wazig zien, branderige ogen en een droge mond en/of neus. Deze klachten treden echter minder vaak op. Ook kan het lastiger worden om goed te kunnen plassen. Ook de klachten van het Syndroom van Sjögren kunnen verergeren wanneer dit medicijn wordt gebruikt. Het kan dus slim zijn om dit eerst even met de arts te overleggen. Het kan immers verstandig zijn om een ander medicijn in te zetten om te voorkomen dat deze klachten een serieus probleem op gaan leveren.

Zeldzame bijwerkingen (1 tot 10 procent van de gevallen) die ook kunnen optreden bij het gebruik van Promethazine zijn opwinding, beven, irritatie, slaapproblemen, hartkloppingen, hoofdpijn en rusteloosheid of zenuwachtigheid. Het kan slim zijn om dit even met een arts te bespreken omdat de arts de onrust die met dit soort klachten gepaard gaat wat kan doen afnemen. De klachten zijn echter niet gevaarlijk en kunnen goed worden weggenomen.

In zeer zeldzame gevallen (minder dan 1 procent) zorgt Promethazine voor klachten aan maag en darmen, rusteloze benen, huidklachten door UV-licht, menstruatie- of impotentieklachten, bloedafwijkingen, meer kans op hartritmestoornissen en een overgevoeligheidsreactie. Bij langdurige gebruik kunnen in zeer zeldzame gevallen ook bewegingsstoornissen optreden.

kopen zonder recept

Voor wie is dit medicijn minder of niet geschikt?

Promethazine kopen zonder recept is niet mogelijk, omdat de arts de geschiktheid moet bepalen. Er zijn mensen die dit medicijn bijvoorbeeld beter niet of helemaal niet kunnen gebruiken. Hieronder lees je daar meer over.

Wanneer moet ik overleggen met de arts?

Je vult bij het online consult een vragenlijst in. Vermeld daar in ieder geval in als je:

 • Andere medicijnen met een gele waarschuwingssticker gebruikt.
 • Bepaalde hiv-medicijnen gebruikt.
 • In de eerste 3 maanden van je zwangerschap zit of zwanger wilt worden.
 • Lijdt aan het syndroom van Sjögren.
 • Last heeft van een vergrote prostaat.
 • Lijdt aan epilepsie.

Wanneer moet je dit medicijn niet gebruiken?

In sommige gevallen wordt het gebruik van dit medicijn volledig afgeraden. Gebruik dit medicijn niet als je:

 • Meer dan 3 maanden zwanger bent of borstvoeding geeft.
 • Overgevoelig bent voor Promethazine of een ander bestanddeel van Phenergan.
 • De hartritmestoornis verlengd QT-interval hebt.

Waar moet je nog meer op letten?

 • Promethazine kan een allergietest beïnvloeden wanneer je dit medicijn 48 uur of korter voor de test hebt ingenomen. Overleg met de arts.
 • Bij dagelijks gebruik van Phenergan of binnen 24 uur na inname van een tablet mag je niet deelnemen aan het verkeer, omdat Promethazine de rijvaardigheid kan beïnvloeden. Let ook op met activiteiten die concentratie of oplettendheid vereisen.
 • Drink bij voorkeur geen alcohol bij dit medicijn.

kopen zonder recept

Promethazine kopen zonder recept: kan het nou wel of niet?

Je wilt Promethazine kopen zonder recept, maar kunt Phenergan alleen krijgen op recept. Hoe werkt dit?

 1. Klik op de button om een consult te starten.
 2. Vul de vragenlijst in.
 3. Een arts beoordeelt de aanvraag en ka n een recept uitschrijven.
 4. Je kunt nu de apotheek via de online aanbieder het medicijn laten leveren.

Meer info:

promethazine phenergan kopen zonder recept

Meer info over Phenergan (Promethazine) >>


Laat een reactie achter