Propranolol

Klik hier voor Propranolol >>

Propranolol kopen zonder recept?

Propranolol kopen zonder recept, kan dat? Lees hieronder meer.

propranolol kopen bestellen zonder recept
Propranolol nodig?

Propranolol kopen zonder recept: meer info

Je wilt graag Propranolol kopen zonder recept? Vul een online vragenlijst in, zodat een officiële online arts een recept kan uitschrijven. Daarna kun je eventueel het medicijn laten leveren of bij je eigen apotheek Propranolol kopen. Dit is veiliger dan zomaar Propranolol kopen zonder recept, en het kost evenveel tijd. Voordat je dit doet, raden we je aan je goed in te lezen over dit medicijn. Veel belangrijke informatie vind je in de bijsluiter.

Klik hier voor Propranolol >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Waarvoor kun je Propranolol gebruiken?

Propranolol wordt bij verschillende hart- en vaataandoeningen voorgeschreven. Hierbij kun je denken aan hartritmestoornissen en hartkramp (ook wel angina pectoris genoemd), maar ook na een hartinfarct of wanneer je bloeddruk te hoog is. Daarnaast kan dit medicijn uitkomst bieden bij angstgevoelens, migraine, essentiële tremor, wanneer je gespannen bent en wanneer je schildklier te snel werkt. De werkzame stof Propranolol is een zogeheten bètablokker. Het helpt de hartslag en bloeddruk verlagen en zorgt dat het hart minder zuurstof nodig heeft.

propranolol kopen zonder recept

Hoe moet je Propranolol gebruiken?

Wanneer je Propranolol wilt kopen, zal de online arts bepalen of je het medicijn kunt gebruiken en in welke dosering. Ook de duur van het gebruik kan de arts bepalen. Je kunt dit medicijn in zowel capsules als tabletten krijgen. Als je het medicijn dagelijks moet gebruiken, kies dan (een) vast(e) tijdstip(pen) om de tablet of capsule in te nemen. Zo is de kans kleiner dat je een dosering vergeet in te nemen. Gebruik je het eenmalig (bijvoorbeeld bij angstgevoelens), neem de tablet of capsule dan een half uur tot 2 uur van tevoren in.

Hoe neem je de tablet of capsule in?

De tablet neem je in met water. Slik de tablet in zijn geheel door. Ook de capsule slik je bij voorkeur in zijn geheel door met water. Lukt dit niet? Breek dan de capsule open en slik alle korrels met water door. Kauw niet op de korrels, anders komt de Propranolol te vroeg vrij.

Wat als je een dosis hebt vergeten?

Neem Propranolol altijd op vaste momenten, zodat de kans op een vergeten dosis kleiner wordt. Mocht je alsnog een dosis vergeten, neem deze dan alsnog zo snel mogelijk in. Let wel op dat er nog voldoende tijd is voordat je de volgende dosis moet nemen. Neem nooit een dubbele dosis of 2 doses kort achter elkaar. In de bijsluiter lees je hier meer over.

propranolol bestellen zonder recept

Wat gebeurt er als je een kuur voortijdig staakt?

Soms moet je stoppen met het gebruik van Propranolol, bijvoorbeeld als je een operatie moet ondergaan. In dat geval stop je 48 uur van tevoren met het medicijn. Ook om andere redenen kan het gewenst zijn om te stoppen. Bouw dit langzaam af in overleg met je arts. Plotseling stoppen kan te zwaar zijn voor het hart. Het wordt aangeraden langzaam af te bouwen over een periode van 7 tot 14 dagen.

Kan ik last krijgen van bijwerkingen?

Wanneer je Propranolol gebruikt, kan dit gepaard gaan met bijwerkingen. Als dit het geval is, gaat het meestal om lichte klachten waar je korte tijd last van hebt. Mocht een bijwerking langdurig aanhouden of voor hevige klachten zorgen, neem dan direct contact op met je arts.

In zeldzame gevallen zien we de volgende bijwerkingen: Problemen met slapen, vermoeidheid, kortademigheid, traagheid, last van koude handen en voeten.

In zeer zeldzame gevallen worden de volgende bijwerkingen gemeld: klachten aan maag en darmen, duizeligheid, droge mond (let hierbij op gaatjes), hoofdpijn, moeite om een erectie te krijgen of behouden (overleg met de arts als je hier last van hebt), droge ogen, uitslag op de huid, uitval van haren, psychische problemen, een hoger vet- en cholesterolgehalte, minder witte bloedlichaampjes.

kopen zonder recept

Waarschuwingen bij Propranolol

Propranolol kopen zonder recept is niet mogelijk, onder andere omdat het niet voor iedereen geschikt is. Wil je dit medicijn kopen? Lees dan zeker dit gedeelte met waarschuwingen.

Overleg met de arts als je:

 • Lijdt aan astma of COPD. Je kunt benauwder worden.
 • De ziekte van Raynaud hebt. Je kunt meer last hebben van koude ledematen.
 • Lijdt aan het Wolff-Parkinson-White-syndroom. Laat het gebruik controleren door een cardioloog of internist.
 • Last hebt van hartfalen. Dit kan erger worden.
 • Lijdt aan het syndroom van Sjögren. Je ogen en mond kunnen nog droger worden.
 • Diabetespatiënt bent. Een hypo of laag bloedglucosegehalte is minder goed aan te voelen.
 • Lijdt aan myasthenia gravis. De aandoening kan verergeren.
 • Lijdt aan psoriasis. De aandoening kan verergeren.
 • Het Brugada-syndroom hebt. Propranolol vergroot het risico op hartritmestoornissen.
 • Een andere ernstige aandoening hebt.

Gebruik dit medicijn niet als je:

 • Overgevoelig bent voor Propranolol of een ander bestanddeel in het medicijn.
 • Langdurig moet vasten.
 • Lijdt aan metabole acidose.

Kun je met dit medicijn autorijden?

Propranolol kan verschillende bijwerkingen teweegbrengen die invloed hebben op de rijvaardigheid. Mocht je bijvoorbeeld duizelig, vermoeid of traag worden door dit medicijn, stap dan niet in de auto. Als je het medicijn voor langere tijd neemt, vermijd deelname aan het verkeer dan in het begin. Ook als de dosering moet worden opgeschroefd, moet je wachten tot je lichaam weer gewend is aan het medicijn.

Kun je bij dit middel alles eten, roken en alcohol drinken?

Alcohol kan bepaalde bijwerkingen van dit medicijn versterken. Wees dus voorzichtig met alcohol. Wil je graag een glas alcohol drinken, probeer het dan eerst met kleine hoeveelheden.

Rokers breken Propranolol sneller af. Begin je met dit medicijn terwijl je nog rookt, overleg dan met de arts als je gaat stoppen. De hoeveelheid werkzame stof in het bloed kan groter worden en daardoor een sterker effect hebben. Omgekeerd kan de hoeveelheid werkzame stof juist lager worden als je begint met roken terwijl je dit medicijn gebruikt. In dat geval kan het nodig zijn de dosering te verhogen. Raadpleeg hierover je arts.

Er gelden geen beperkingen voor voedsel met dit medicijn. Je kunt dus alles eten.

kopen zonder recept

Kan ik dit medicijn gebruiken als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

Wanneer je Propranolol gebruikt tijdens de zwangerschap, kan dit wel degelijk nadelige effecten hebben voor je kind. Aan de andere kant loop je zelf een bepaald gezondheidsrisico als je stopt met het gebruik van dit medicijn. Dezelfde afweging geldt voor vrouwen die borstvoeding geven. Overleg dus met de arts als je dit medicijn gebruikt en borstvoeding geeft.

Kan ik Propranolol combineren met andere medicijnen?

Wanneer je dit middel combineert met sommige medicijnen, kan er een wisselwerking ontstaan. Hieronder staat een overzicht van de medicijnen waarmee een wisselwerking optreedt. Lees voor een volledig overzicht de bijsluiter. Aarzel niet om de arts te raadplegen als je hier verdere vragen over hebt. De medicijnen waarmee Propranolol een wisselwerking kan vertonen, zijn: andere medicijnen tegen hart- en vaataandoeningen (bijvoorbeeld verapamil en diltiazem), clonidine, NSAID’s (non-steroïde ontstekingsremmende pijnstillers), bepaalde medicijnen tegen benauwdheid, verschillende alfa-blokkers, medicijnen tegen te hoge bloedglucose, epinefrine tegen allergische reacties en bepaalde medicijnen tegen hiv. Gebruik je een medicijn? Kijk in de bijsluiter of het onder een van de genoemde categorieën valt, of controleer bij de wisselwerkingen of Propranolol genoemd wordt. Vraag het na bij de arts als je twijfelt.

Kan ik Propranolol kopen zonder recept?

Je kunt geen Propranolol kopen zonder recept. Je hebt hier een recept voor nodig. Vraag dit recept aan via een online artsconsult, waarna een apotheek het medicijn kan uitleveren. Ook kun je met het recept bij je eigen apotheek Propranolol kopen. Meer info:

propranolol kopen bestellen zonder recept

Meer info over Propranolol >>


2 Reacties

Abdelkader

January 10, 2018 at 9:11 pm

Geachte heer/ mevrouw,

Ik wil Propranolol Teva LP 160m kopen zonder recept, zonder consult en fee.

Wat kost dat en wat zijn de verzendkosten?

Abdelkader

  admin

  January 10, 2018 at 9:38 pm

  Beste Abdelkader, via de link kunt u Propranolol bestellen. Dit is de enige variant die via onze apotheek geleverd kan worden.

Laat een reactie achter