Salbutamol kopen?

Klik hier voor Salbutamol >>

Salbutamol kopen zonder recept?

Kun je Salbutamol kopen zonder recept? Lees meer hieronder.

Salbutamol kopen bestellen zonder recept
Salbutamol nodig?

Salbutamol kopen zonder recept, kan dat?

Als je snel een Salbutamol Easyhaler nodig hebt, zou het fijn zijn deze te kopen zonder recept. Vul online een vragenlijst in. Een geregistreerde arts kan vervolgens je situatie beoordelen en een recept uitschrijven, waarna een gecertificeerde online apotheek de bestelling uitlevert. Liever bij de eigen apotheek? Dan kun je daar met het recept je Salbutamol kopen.

Klik hier voor Salbutamol >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Salbutamol tegen astma en COPD

Salbutamol kan mensen met astma en COPD verlichting bieden bij een aanval van benauwdheid. Deze kan bij astma ontstaan als de spieren van de luchtwegen verkrampen. Bij COPD zijn de luchtwegen over het algemeen beschadigd. Daardoor zijn ze permanent nauwer. Dit medicijn kan hierbij verlichting bieden. Via een inhalatieapparaat (Easyhaler) adem je het medicijn in, dat de luchtwegen verwijdt. Al na 5 minuten verlicht het de benauwdheid voor de komende 4 tot 6 uur.

salbutamol kopen zonder recept

De Easyhaler gebruiken

Als je de Salbutamol Easyhaler wilt kopen, raden we je aan om de gebruiksaanwijzing goed door te lezen. Het inhaleren van dit medicijn is niet altijd even eenvoudig. De werking ervan is echter sterk afhankelijk van of je de inhaler goed gebruikt. Onderstaande video kan je hierbij helpen. Volg alle stappen nauwkeurig op.

Over het algemeen gebruik je dit medicijn alleen als je last hebt van een aanval. Je kunt echter ook 10 tot 15 minuten voor een verwachte aanval (bijvoorbeeld als je gaat sporten) een dosis nemen. In andere gevallen kan de arts regelmatige inhalatie voorschrijven. Volg in dat geval de instructies goed op en sla nooit een dosis over.

Meer dan 2 keer per week 1 dosis?

Als je de Salbutamol Easyhaler meer dan 2 keer per week nodig hebt vanwege een astma-aanval, raadpleeg dan je arts. Het kan dan verstandiger zijn een luchtwegbeschermer te nemen.

Bijwerkingen die kunnen optreden

Je kunt bij het gebruik van de Easyhaler last krijgen van bijwerkingen, al komt dit zeker niet in alle gevallen voor. Daarbij zijn de meeste klachten licht en kortdurend. Je kunt in de eerste 2 weken bijvoorbeeld last krijgen van hartkloppingen en trillende handen. Het kan enkele uren duren voordat dit afneemt. Ook behoren hoesten en hoofdpijn tot mogelijke klachten. Alle genoemde klachten zijn echter zeldzaam.

Veel zeldzamer zijn: verhoogde kans op gaatjes in je gebit, schommelende bloedglucose, kramp of pijn aan spieren, uitslag, bultjes, jeuk, meer risico op hartklachten, oedeem en minder bloedplaatjes.

Raadpleeg je arts bij de volgende (zeer zeldzame) bijwerkingen: toenemende benauwdheid bij gebruik (stop met het gebruik), psychische problemen, het erger worden van reeds aanwezige hartklachten, slaapproblemen, gedragsstoornissen of veel last van bulten, uitslag en jeuk.

kopen zonder recept

Lees altijd goed de bijsluiter, zodat je precies weet welke bijwerkingen kunnen optreden.

Waarschuwingen vooraf

Wil je Salbutamol kopen zonder recept? Omdat het gebruik in sommige gevallen extra risico’s met zich meebrengt of helemaal uitgesloten is, kun je dit medicijn niet zonder tussenkomst van een arts krijgen. Je vindt alle waarschuwingen in dit gedeelte.

Overleg met de arts als je:

  • Lijdt aan ernstig hartfalen of oedeem.
  • Hartklachten hebt.
  • Diabetes hebt.
  • Een bètablokker (ook in de vorm van oogdruppels) gebruikt.

Gebruik dit medicijn niet als je:

  • Lijdt aan de hartritmestoornis verlengde QT-interval.
  • Overgevoelig bent voor de werkzame stof of een andere stof in de Easyhaler.

kopen zonder recept

Kan ik de Salbutamol Easyhaler kopen zonder recept?

Je kunt geen Salbutamol kopen zonder recept, omdat een arts je situatie moet beoordelen en een recept moet uitschrijven. Dit kan online, evenals het verzorgen van de levering van je medicijn. Via de link hieronder kun je hier meer over te weten komen.

Salbutamol kopen bestellen zonder recept

Meer info over Salbutamol >>

Aanverwante geneesmiddelen

Ander geneesmiddel met dezelfde werkzame stof kopen? Kijk eens bij Ventolin.


Laat een reactie achter