Serevent

Klik hier voor Serevent >>

Serevent kopen zonder recept?

Serevent kopen zonder recept, hoe zit het daarmee? Kijk hieronder.

serevent kopen zonder recept
Serevent nodig?

Serevent kopen zonder recept: meer info

Hoe zit het met Serevent kopen zonder recept? Alle aanbieders waarbij je Serevent kunt kopen zonder recept, moet je vermijden. Bezoek in plaats daarvan de aanbieder die je hier vindt via de link bovenaan dit artikel, de button hierboven of de link onderaan dit artikel. Hier bepaalt een arts via een online in te vullen vragenlijst of je het medicijn kunt gebruiken. Vervolgens schrijft de arts een recept uit, en kun je eventueel het medicijn online verkrijgen bij een echte apotheek, of bij je eigen apotheek Serevent kopen.

Klik hier voor Serevent >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Serevent?

Wie lijdt aan benauwdheidsklachten, kan veel hebben aan Serevent. Dit inhalatiemiddel met als werkzame stof salmeterol kan namelijk aanvallen van benauwdheid helpen voorkomen. Dat komt omdat met dit medicijn de luchtwegen wijder gemaakt kunnen worden. Het is dan ook een goed middel om mensen die lijden aan astma of COPD te kunnen helpen de klachten te verlichten. Omdat het door middel van inhalatie moet worden ingenomen, is het wel van groot belang dat dit op de juiste wijze gebeurt. Het gebruik van een inhalatiemiddel luistert immers zeer nauw. Lees daarom de bijsluiter goed door en vraag informatie aan de arts.

serevent kopen

Hoe is Serevent te gebruiken?

Het kan enige oefening vergen om Serevent te gebruiken. Dat neemt niet weg dat het medicijn van grote waarde kan zijn en het loont om de goede techniek aan te leren. Een dokter of verpleegkundige kan hierbij helpen. Wanneer de juiste techniek is aangeleerd blijft het belangrijk om eenmaal per jaar ter controle bij een arts langs te gaan. Zo kan worden gezorgd dat het middel altijd perfect blijft werken. Het is belangrijk om dit medicijn tweemaal per dag in te nemen en dit goed te verdelen over de dag, dus ongeveer om de twaalf uur. Wanneer er een grote inspanning moet worden gedaan, neem Serevent dan dertig tot zestig minuten voor dit gaat gebeuren.

Serevent en andere medicijnen

Serevent kan een wisselwerking hebben met andere medicijnen. Dat betekent dat de werking van één van de middelen minder goed is of zelfs helemaal verdwijnt. Het gaat in de eerste plaats om bètablokkers, vooral wanneer deze worden gebruikt tegen hart- en vaatziekten of in de vorm van oogdruppels. Bovendien is het belangrijk om op te letten bij het gebruik van medicijnen tegen hart- en vaataandoeningen. Ook wanneer medicijnen worden gebruikt om hepatitis C of hiv te bestrijden, dan kan dit een probleem opleveren. Overleg daarom altijd met een dokter wanneer je één van deze typen medicijnen gebruikt en overweegt om Serevent te kopen.

Per ongeluk een dosis vergeten?

Om optimaal te profiteren van Serevent is het van belang om dit medicijn met regelmaat te blijven gebruiken. Dit betekent dus dat dit om de twaalf uur moet gebeuren. Als je merkt dat je het medicijn vergeten hebt, dan kun je hier vaak nog iets aan doen. Als het nog zes uur duurt tot de volgende dosis, dan kan de vergeten beurt worden ingehaald. Is er minder tijd of is het zelfs al zo dat een volgende dosis genomen is, beschouw de vergeten beurt dan als verloren.

serevent kopen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Er kunnen verschillende klachten optreden die worden veroorzaakt door het gebruik van Serevent. Allereerst zijn er enkele bijwerkingen die in 1 tot 10 procent van de gevallen optreden. Zo kun je bijvoorbeeld last krijgen van hoesten en hoofdpijn, wat heel soms kan resulteren in griep. Daarnaast kan het zo zijn dat hartkloppingen worden ervaren. Dit laatste hoort slechts kort aan te houden, hooguit enkele uren. Blijven de klachten bestaan, dan is er mogelijk meer aan de hand. Wanneer na twee weken nog altijd het probleem ervaren wordt, dan is het van belang om een arts in te schakelen om te bekijken wat er gaande is. Mogelijk moeten er dan maatregelen worden genomen.

Er is ook een hele reeks aan bijwerkingen van Serevent te noemen die in slechts enkele gevallen voorkomen (minder dan 1 procent). Dit zijn vooral klachten die te maken hebben met de mond en de keel. Denk bijvoorbeeld aan klachten met betrekking tot een droge mond of keel. Ook kunnen de benauwdheidsklachten die bestreden moeten worden juist eerst toenemen. Hele andere klachten hebben bijvoorbeeld te maken met spierkramp of spierpijn of juist gewrichtspijn. Ook kan het gehalte van de bloedglucose veranderen. Daarnaast kunnen hartklachten ontstaan. Zoals ook psychische klachten soms worden ervaren. Voor al deze klachten geldt dat het van belang is om een arts te raadplegen voor advies. Lees voor een volledig overzicht met de frequenties en te nemen stappen de bijsluiter goed door.

kopen zonder recept

Wanneer moet je extra opletten?

Wanneer je Serevent zou kopen zonder recept, kun je groot gevaar lopen voor je gezondheid. Laat daarom de online arts je situatie beoordelen en het medicijn leveren door een officiële apotheek. Lees ook de bijsluiter voor het eerste gebruik goed door. Let met name op de volgende zaken:

  • Mensen met diabetes die dit medicijn gebruiken, moeten vaker hun bloedglucose controleren.
  • Wordt de benauwdheid erger na inname van dit medicijn? Stop dan met het gebruik en raadpleeg de arts.
  • Lijd je aan het verlengde QT-interval? Gebruik dit medicijn dan niet.
  • Heb je last van oedeem of ernstig hartfalen? Overleg met de arts.
  • Gebruik je een medicijn genoemd onder het kopje “Serevent en andere medicijnen”? Overleg dan met de arts.
  • Zolang je het medicijn in normale dosering gebruikt, levert dit geen gevaar op voor je kind bij het geven van borstvoeding.

kopen zonder recept

Serevent kopen zonder recept: waarom niet?

We hebben het al over Serevent kopen zonder recept gehad. Dit is ten zeerste af te raden. Bovendien is het medicijn relatief eenvoudig op recept te verkrijgen. Vraag een online artsconsult aan. Vul de vragenlijst in, en laat de online arts (indien goedgekeurd) een recept uitschrijven. Vervolgens kan een EU-geregistreerde apotheek het medicijn uitleveren, of kun je zelf met het recept bij een apotheek Serevent kopen. Meer informatie vind je hieronder.

serevent kopen zonder recept

Meer info over Serevent >>


Laat een reactie achter