Singulair

Klik hier voor Singulair >>

Singulair kopen zonder recept?

Kun je Singulair kopen zonder recept? Je leest er hier meer over.

singulair kopen zonder recept
Singulair nodig?

Singulair kopen zonder recept: dit is belangrijk

Singulair kopen zonder recept is niet mogelijk. Wel kun je bij de online arts via een vragenlijst een recept krijgen, en kun je vervolgens het medicijn geleverd krijgen. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn neemt, ook als je via je eigen apotheek Singulair wilt kopen.

Klik hier voor Singulair >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Singulair

Wie Singulair wil kopen, doet dat omdat er klachten zijn met de longen of neus. Voor mensen die last hebben van astma kan dit medicijn van grote waarde zijn. Ook kan het soms helpen bij mensen die flinke last van hooikoorts hebben. Met dit medicijn kunnen de klachten binnen enkele dagen al verlicht worden. Dit is te danken aan de werkzame stof Montelukast. Wel is goed gebruik een belangrijke factor. Door het medicijn op het juiste moment en op de juiste manier in te nemen zal het optimaal werken.

singulair kopen zonder recept

Hoe gebruik je Singulair?

Singulair komt in de vorm van een tablet. Deze tabletten zijn met een film omhuld. Dit betekent dat ze extra beschermd zijn. Dit is met een reden, want de werkzame stof moet langzaam vrijkomen. Het is dan ook belangrijk om de medicijnen in zijn geheel door te slikken zonder erop te kauwen. Voor patiënten die hier moeite mee hebben is er ook een kauwvariant, die je moet fijnkauwen voordat je de inhoud doorslikt. Het wordt sterk aangeraden om dit medicijn op een vast moment op de dag in te nemen. Dat moment is bij voorkeur vlak voor het slapengaan. In dat geval werkt het namelijk het best. In sommige gevallen is het slimmer om overdag Singulair in te nemen, bijvoorbeeld bij hevige klachten. Laat de arts je hierin adviseren.

Een dosis Singulair niet genomen

Voor de juiste werking moet Singulair met regelmaat worden ingenomen. Het kan natuurlijk echter altijd gebeuren dat er een keer een dosis vergeten wordt. De beste oplossing hiervoor is om de dosis alsnog te nemen. Dit kan zolang het (bij eenmaal gebruik per dag) nog minimaal acht uur duurt voor de volgende dosis wordt ingenomen. Wanneer dit het geval is, kan zonder probleem de vergeten dosis worden ingehaald. Is er minder tijd tot de volgende dosis, dan is het beter om de vergeten dosis over te slaan en bij de volgende verder te gaan. Laat dit echter niet te vaak gebeuren om de werking niet te verstoren.

singulair kopen

Mogelijke bijwerkingen

De belangrijkste bijwerking die bij het gebruik van Singulair komt kijken heeft te maken met het ontstaan van infecties. Deze treden in 10 tot 30 procent van de gevallen op. Dit is te danken aan bacteriën, schimmels en virussen die kans krijgen grip te krijgen op de weerstand. Wanneer zaken zoals pijn in de neus of de keel worden opgemerkt, dan is dat een goede indicatie dat er een infectie is opgetreden. Het is belangrijk om hier direct iets aan te doen. Daarom is het noodzakelijk om direct contact op te nemen met de arts. Deze kan hier dan iets aan doen, bijvoorbeeld door een behandeling, of door een alternatief te bieden voor dit medicijn.

Overige bijwerkingen zijn een stuk zeldzamer. Zo kunnen in 1 tot 10 procent van de gevallen misselijkheid en buikpijn, met als gevolg mogelijk braken of diarree, voorkomen bij het gebruik van Singulair. Dit kan na enkele dagen vanzelf wegtrekken. Ook hoofdpijn en huiduitslag komen in deze frequentie voor. Wanneer deze klachten voorkomen, dan kan het verstandig zijn om de arts in te schakelen. Zeker ook wanneer deze klachten blijven aanhouden.

Klachten die zeer zelden voorkomen, maar wel kunnen worden ervaren zijn een droge mond, duizeligheid, spierpijn, bloedingen en psychische klachten. Schakel ook dan de arts in om hier iets aan te doen.

Overgevoeligheid

Hoewel zeer zeldzaam, kan iemand overgevoelig zijn voor de werkzame stof montelukast of een ander bestanddeel van Singulair. uitslag, bulten, jeuk en in ernstige gevallen zwellingen, duizeligheid en flauwvallen kunnen daarbij voorkomen. Waarschuw onmiddellijk de arts en ga indien nodig langs de Eerste Hulp als dit zich voordoet. Stop direct met het gebruik van Singulair.

kopen zonder recept

Let ook hierop

Hoewel Singulair kopen zonder recept voor sommigen een goed idee mag lijken, is het zeer belangrijk dat een arts naar je situatie kijkt. In sommige gevallen gaat het gebruik van het medicijn namelijk gepaard met extra oplettendheid. Je leest er hieronder meer over.

Overgevoeligheid

Het komt in zeer uitzonderlijke gevallen voor dat iemand overgevoelig is voor een medicijn. Er ontstaat een allergische reactie, meestal op de werkzame stof, maar soms ook op een andere stof in het medicijn. In zo’n geval moet je direct stoppen met het gebruik en moet je onmiddellijk de arts erbij halen. Bij een extreme reactie is het zaak de Eerste Hulp te bezoeken. Meer over een overgevoeligheidsreactie lees je onder het gedeelte ‘Bijwerkingen’.

Singulair en zwangerschap of borstvoeding

Zowel tijdens de zwangerschap als bij de borstvoeding wordt dit medicijn afgeraden. Over de invloed van de werkzame stof op het (ongeboren) kind is te weinig bekend. Vraag de arts daarom van welk medicijn bekend is dat je het wel probleemloos kunt gebruiken.

Singulair en verkeer

Het is belangrijk om vooral on de beginfase voorzichtig te zijn met het gebruik van Singulair. Zo kan er bijvoorbeeld een suf gevoel optreden. Dit kan enigszins gevaarlijk zijn in het verkeer. Daarom wordt aangeraden om op te passen in dit soort situaties in de eerste dagen nadat begonnen is met het gebruik van dit middel. Na enkele dagen moet dit wegtrekken en dan kan er zonder enige zorg weer aan het verkeer deelgenomen worden.

kopen zonder recept

Waarom is Singulair kopen zonder recept niet mogelijk?

Je las hierboven al dat Singulair kopen zonder recept niet tot de mogelijkheden behoort. Een belangrijke reden hiervoor is dat de arts je situatie moet beoordelen. Laat de online arts je situatie beoordelen aan de hand van een vragenlijst. Je krijgt vervolgens een recept en eventueel het medicijn zelf. De link hieronder verwijst naar meer informatie.

singulair kopen zonder recept

Meer info over Singulair >>


Laat een reactie achter