Soa test online bestellen

De soa test online bestellen kan zonder recept. Zo kun je anoniem jezelf testen. Bestel direct hieronder.

 soa test online bestellen
SOA zelftest (1 st.) €46,50

Soa test online bestellen: meer informatie

De soa test online bestellen is een snelle en veilige manier om te ontdekken of je een geslachtsziekte hebt zonder tussenkomst van je huisarts. Op deze manier kun je discreet en met grote betrouwbaarheid vaststellen of je iets hebt opgelopen. Als je het vermoeden hebt of je hebt onveilige seks gehad, wacht dan niet langer en geef jezelf direct uitsluitsel. Lees hieronder meer over de soa test online bestellen.

Direct de soa test online bestellen

Je kunt de soa test online bestellen via Dokter Online. Deze aanbieder kan bovendien de nodige medicijnen tegen een geslachtsziekte leveren. Klik hier om je soa zelftest te bestellen.

Waarvoor gebruik ik de soa zelftest?

De soa zelftest is een algemene test en kan de aanwezigheid van verschillende geslachtsziekten detecteren. Zowel mannen als vrouwen kunnen de soa test online bestellen en thuis gebruiken. Hiermee kun je kijken of je drager bent van de ziekten gonorroe, chlamydia en / of trichomonas.

soa test online bestellen

Hoe werkt het?

Als je de soa test online bestelt, wordt deze in een discrete en neutrale verpakking naar je huis gestuurd, zodat niemand kan zien wat erin zit. Met de inhoud van de verpakking neem je een urinemonster af. Vrouwen nemen daarnaast nog een vaginale swab af (dit staat beschreven in de bijsluiter). De afgenomen monsters stuur je vervolgens op naar het bijgesloten adres. Hiervoor wordt een verpakking meegeleverd waarvan de portokosten al betaald zijn. Je hoeft het pakket dus niet te frankeren. Vervolgens worden de monsters onderzocht op geslachtsziekten. Dit gebeurt in een officieel laboratorium en neemt een week in beslag. Daarna worden de uitslagen online gezet – uiteraard op een plek waar alleen jij ze kunt zien. Lees voor het gebruik van de soa zelftest nauwkeurig de bijsluiter. Hierin staat precies hoe je de test moet gebruiken.

Hoe betrouwbaar is de soa zelftest?

Doordat de resultaten van de soa zelftest in een officieel laboratorium worden onderzocht, kan gesteld worden dat de test zeer betrouwbaar is. De gebruikte methode is zelfs zo betrouwbaar, dat ziekenhuizen er gebruik van maken. Bovendien heeft deze methode prijzen in de wacht gesleept. Als je exact de stappen volgt die in de bijsluiter beschreven staan, kun je vertrouwen op de uitslag van de soa zelftest.

Incubatietijd

Om te zorgen dat de soa test die je online bestelt zo betrouwbaar mogelijk is, moet je rekening houden met de incubatietijd van de geslachtsziekte waar je op wilt testen. Dit is de tijd tussen de besmetting en het moment waarop de eerste klinische symptomen kunnen worden aangetoond. Deze klinische symptomen kunnen aanwezig zijn zonder dat je er iets van merkt, maar zijn nodig om de geslachtsziekte aan te tonen. Gebruik dus de soa zelftest als de incubatietijd is verstreken. De incubatietijd is bij:

  • chlamydia 1 tot 3 weken;
  • gonorroe 2 tot 12 dagen, en
  • trichomonas 1 tot 4 weken.

Gebruik je de soa zelftest voordat de incubatietijd is verstreken, dan is de uitslag minder betrouwbaar.

soa test online bestellen

Hoe wordt de soa zelftest afgeleverd?

Wanneer je de soa test online bestelt, wordt deze thuis afgeleverd in een discrete, neutrale verpakking. Niemand kan van de buitenkant zien wat er in je pakketje zit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat anderen te weten komen wat je besteld hebt.

Wat moet ik doen als de soa zelftest positief is?

Mocht de soa zelftest positief blijken op 1 of meer van de geteste geslachtsziekten, dan zul je een kuur moeten bestellen om van de ziekte te genezen. Lees hier meer over geslachtsziekten.

Direct soa test online bestellen

Je kunt de soa test online bestellen via een bij ons aangesloten online apotheek. Deze aanbieder kan bovendien de nodige medicijnen tegen een geslachtsziekte leveren.

soa test online bestellen

Klik hier om je soa zelftest te bestellen >>


Laat een reactie achter