Spironolacton

Klik hier voor Spironolacton >>

Spironolacton kopen zonder recept?

Spironolacton kopen, kan dat zonder recept? Lees hieronder welke mogelijkheden je hebt.

spironolacton kopen bestellen zonder recept
Spironolacton nodig?

Meer info over het kopen van Spironolacton

Spironolacton is een medicijn dat je niet kunt kopen zonder recept. Een arts moet je situatie beoordelen. Dit kan via een online consultformulier. Vervolgens krijg je een recept en kun je het medicijn laten uitleveren. Liever naar je plaatselijke apotheek? Dan kun je met het recept daar Spironolacton kopen.

Klik hier voor Spironolacton >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Spironolacton?

Spironolacton is een middel dat ook wel bekendstaat als een plastablet. Dit medicijn wordt gebruikt om kaliumtekorten tegen te gaan. Daardoor kan bijvoorbeeld de pompkracht van het hart worden verbeterd. Dit helpt bij een hoge bloeddruk of bij hartfalen. Anderzijds kan het ook slim zijn om dit middel te gebruiken als er nierproblemen zijn. Ook kan het een medicijn zijn dat helpt als er veel hinder van overmatige haargroei ondervonden wordt. In al deze gevallen kun je kijken naar de mogelijkheden voor Spironolacton kopen. Daarbij is dan wel goed gebruik van groot belang.

spironolacton kopen zonder recept

Hoe gebruik ik Spironolacton?

Dit medicijn is op meerdere manieren te gebruiken. In de eerste plaats is het er in tabletvorm, maar daarnaast kan het ook als drank worden genomen. De tabletten kunnen gewoon met een beetje water worden genomen. De drank moet afgemeten worden in het bijgeleverde maatbekertje. Het is belangrijk om het medicijn altijd na het eten te gebruiken, ongeacht of het eenmaal, tweemaal of driemaal daags genomen moet worden. Dit zorgt er namelijk voor dat het medicijn beter zijn werk kan doen en de behandeling beter aanslaat.

Spironolacton en het dagelijks leven

Het is belangrijk om te weten dat het gebruik van dit medicijn effect kan hebben op het dagelijks leven. Het is namelijk zo dat dit medicijn bijvoorbeeld duizeligheid kan veroorzaken. Dit hoeft op zichzelf geen probleem te zijn. Door even te gaan zitten of liggen kan dit verholpen worden. Wel is het verstandig om wanneer net begonnen is met het gebruik enkele dagen niet aan het verkeer deel te nemen. Het is immers zo dat dit gevaarlijke situaties voor alle weggebruikers zou kunnen opleveren. Na enkele dagen zou deze bijwerking voorbij moeten zijn.

spironolacton bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Spironolacton kent enkele bijwerken die in redelijk veel gevallen (tot 30 procent) voorkomen. Het gaat dan bijvoorbeeld om hoofdpijn en duizeligheid. Soms wordt dit ook wel als een algeheel gevoel van zwakte uitgelegd. Wanneer mannen dit middel gebruiken dan kunnen borstvorming en impotentie en verminderde sexdrive voorkomen. Bij vrouwen gaat het juist om pijnlijke borsten en blijvende stemverlaging. Deze klachten kunnen er mogelijk toe leiden dat de dosis moet worden aangepast of dat er een ander medicijn moet worden gezocht. Raadpleeg dus de arts als je hier veel last van hebt.

Naast de veel voorkomende bijwerkingen is er ook een aantal bijwerkingen dat een stuk minder vaak voorkomt. Het gaat dan bijvoorbeeld om maag- en darmklachten. Dit komt vaak voor bij gebruik van een nieuw medicijn. Het hier beschreven middel is hierop geen uitzondering. Dit zal snel ook weer verdwijnen. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor een tintelend gevoel in de ledematen. Wanneer dit aanhoudt kan het slim zijn om even een arts te raadplegen. Het is dan mogelijk belangrijk om een ander medicijn te proberen. Lees voor een volledig overzicht van alle bijwerkingen, inclusief de frequentie en de mogelijk te ondernemen stappen de bijsluiter.

kopen zonder recept

Waarschuwingen vooraf

Spironolacton kopen zonder recept is onder andere niet mogelijk vanwege enkele belangrijke waarschuwingen. Lees daarom onderstaande goed door.

Overleg met de arts als je:

  • Een maagzweer hebt of andere medicijnen die de maagwand kunnen beschadigen (bijvoorbeeld een NSAID) gebruikt.
  • Lijdt aan het syndroom van Sjögren.
  • Een ACE-remmer of angiotensine-II-blokker gebruikt.
  • Kaliumzout, co-trimoxazol, mitotaan of trimethoprim gebruikt.
  • Borstvoeding wilt geven.
  • Minder goed werkende nieren hebt.

Gebruik dit medicijn niet als je:

  • Zwanger bent.
  • Overgevoelig bent voor een bestanddeel van dit medicijn.

Let ook op met:

  • Deelnemen aan het verkeer zolang je last hebt van bijwerkingen die de rijvaardigheid beïnvloeden.
  • Alcohol.

kopen zonder recept

Kan ik Spironolacton kopen zonder recept?

Spironolacton kun je niet kopen zonder recept, zoals je al las. Vraag daarom nu een online consult aan voor een recept en eventueel het medicijn zelf. Meer info:

spironolacton kopen bestellen zonder recept

Meer info over Spironolacton >>


Laat een reactie achter