Symbicort

Klik hier voor Symbicort >>

Symbicort kopen zonder recept?

Symbicort kopen zonder recept, is dat mogelijk? Lees wat er online kan.

symbicort kopen bestellen zonder recept
Symbicort nodig?

Symbicort kopen zonder recept: meer info

Wie Symbicort wil kopen zonder recept, zal merken dat dit niet mogelijk is. Wel kun je via een online arts een recept krijgen en eventueel daarmee het medicijn thuis laten bezorgen. Het is echter wel zo dat aan een aantal belangrijke zaken gedacht moet worden. Zo is het belangrijk om te weten hoe het medicijn gebruikt moet worden. Daarnaast is het ook van belang om te weten wat de bijwerkingen zijn. Al deze informatie samen zorgt ervoor dat het middel op de juiste manier gebruikt kan worden.

Klik hier voor Symbicort >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Symbicort?

Het medicijn Symbicort zul je willen kopen wanneer ontstekingen in de luchtwegen geremd moeten worden. Ook kan het de prikkel van benauwdheid enigszins helpen afnemen. De werkzame stoffen formoterol en budesonide helpen daarbij.  Het medicijn geeft dus letterlijk lucht. Voorbeelden van aandoeningen waarbij dit middel kan helpen zijn astma en COPD. Het is wel belangrijk om het medicijn op de juiste manier te gebruiken. Dit zorgt voor optimale werking en de snelste afname van de klachten.

symbicort kopen zonder recept

Hoe gebruik je Symbicort optimaal?

Het gebruik van Symbicort gebeurt met een inhalator. Het is belangrijk om het gebruik hiervan dit goed onder de knie te krijgen. Het inhaleren van het medicijn kan immers wat oefening vergen. Wanneer dit niet op de juiste manier gebeurt, dan zal dit ook zijn weerslag hebben op de werking. Wanneer alles echter naar behoren gebeurt, dan kan Symbicort tot wel twaalf uur werkzaam zijn. Dit is dus flink verzachtend voor de gebruiker van het middel. Het is belangrijk om altijd na het inhaleren direct even de mond te spoelen om resten van het medicijn weg te spoelen. Ook is het slim om in ieder geval één keer per jaar met de dokter of verpleegkundige te bekijken of het inhaleren nog altijd op de juiste wijze gebeurt.

Een dosis vergeten

Regelmaat in het gebruik van dit medicijn is belangrijk. Om die reden is het dus ook niet aan te raden om af en toe een dosis over te slaan. Vergeten kan natuurlijk wel altijd voorkomen. Het is dan over het algemeen slim om de dosis in te halen. Wanneer het eenmaal per dag wordt geïnhaleerd kan dit tot acht uur voor de dosis. Bij gebruik tweemaal daags zelfs tot vier uur voor de volgende dosis.

Hoelang moet Symbicort gebruikt worden?

Het gebruik van Symbicort moet over langere periode worden gedaan. Het gaat pas na enkele weken van gebruik optimaal werken. Dit betekent dus ook dat het belangrijk is om goed te monitoren of er verbetering in de situatie zit. Is dit niet het geval, dan zal een ander medicijn gebruikt moeten worden. Wanneer het middel wel aanslaat, dan kan het zo zijn dat de benauwdheid geheel verdwijnt. Als dit zo is, dan kan het aan te raden zijn om in overleg met een arts de dosering te verlagen.

symbicort bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Aan het gebruik van Symbicort zitten ook enkele bijwerkingen verbonden. Deze hebben vooral te maken met het feit dat de luchtwegen worden behandeld. Lang niet iedereen heeft hier overigens last van. Zo kan het in 1 tot 10 procent van de gevallen zo zijn dat er heesheid ontstaat. Ook keelpijn, een droge mond en een kriebelhoest behoren tot de mogelijke bijwerkingen. Daarnaast is het ook zo dat er een verhoogde kans op een schimmelinfectie in de mond is. Een veranderde hartslag, trillende handen en hoofdpijn kunnen optreden. Al deze klachten zijn te behandelen of trekken vanzelf na enkele dagen tot 2 weken weg. Wanneer dit niet gebeurt is een arts raadplegen verstandig.

In minder dan 1 procent van de gevallen kunnen hartritmestoornissen, oedeem, kramp in de spieren, psychische problemen, longontsteking, verergering van de benauwdheid en overgevoeligheid voor een van de werkzame stoffen of een ander bestanddeel van het medicijn ontstaan. Ervaar je 1 of meerdere van deze klachten, raadpleeg dan de arts. Stop bij overgevoeligheid direct met het gebruik van Symbicort.

Lees voor het gebruik de bijsluiter volledig door voor meer informatie. Heb je vragen? Stel ze aan de arts.

kopen zonder recept

Waarschuwingen voordat je Symbicort gaat gebruiken

Symbicort kopen zonder recept is niet mogelijk, mede omdat het gebruik ervan niet voor iedereen geschikt is. Lees daarom de waarschuwingen in dit gedeelte goed door.

Overleg in de volgende gevallen met de arts:

  • Als je last hebt van glaucoom, (ernstig) hartfalen of oedeem.
  • Bij (op korte termijn geplande) zwangerschap.
  • Wanneer je bepaalde antibiotica, antischimmelmiddelen, bètablokkers, hiv-medicijnen of medicijnen tegen hepatitis C gebruikt. Vraag de arts om meer informatie.

Neem dit medicijn niet in de volgende gevallen:

  • Als je lijdt aan verlengde QT-interval.
  • Bij overgevoeligheid voor formoterol, budesonide en/of een ander bestanddeel van Symbicort.

kopen zonder recept

Kan ik Symbicort kopen zonder recept?

Je kunt geen Symbicort kopen zonder recept. Wel kun je een geregistreerd arts een recept laten uitschrijven en het medicijn door een officiële apotheek laten uitleveren. Dit kan via 1 online servicepunt. Je vindt meer informatie via onderstaande link:

symbicort kopen bestellen zonder recept

Meer info over Symbicort >>

 


Laat een reactie achter