Tamsulosine

Klik hier voor Tamsulosine >>

Tamsulosine kopen zonder recept?

Tamsulosine kopen zonder recept, kan dat? Hieronder vind je meer informatie.

tamsulosine kopen bestellen zonder recept
Tamsulosine nodig?

Meer info over Tamsulosine kopen zonder recept

Wie last heeft van de blaas of prostaat kan baat hebben bij Tamsulosine. Het is een middel voor langdurig gebruik. Je kunt geen Tamsulosine kopen zonder recept. Wel kun je bij een geregistreerde arts online een recept verkrijgen. Daarna kan het medicijn geleverd worden via een officiële apotheek.

Klik hier voor Tamsulosine >>

Dat neemt echter niet weg dat er wel goed op de werking gelet moet worden. Wanneer het medicijn op de juiste manier wordt gebruikt zullen immers verbeteringen zichtbaar moeten worden. Daarnaast is het ook belangrijk om goed te letten op de bijwerkingen die kunnen optreden. Wanneer dit goed wordt gedaan, dan kan er veel baat van het medicijn zijn.

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Tamsulosine?

Tamsulosine is een middel dat helpt bij klachten als gevolg van een vergrote prostaat. In het bijzonder gaat het dan om mensen die problemen hebben met het urineren als gevolg van een vergrote prostaat. Het medicijn is een zogenaamde alfablokker. De spieren rondom de blaas en de prostaat kunnen zich dankzij het medicijn ontspannen. Daardoor zal de doorstroming van de urine worden bevorderd. Dit is een belangrijke reden waarom het wordt voorgeschreven bij klachten met betrekking tot een vergrote prostaat. Het is altijd verstandig om hier een arts over te raadplegen voordat je overgaat tot Tamsulosine gebruiken.

tamsulosine kopen zonder recept

Hoe gebruik ik Tamsulosine?

Je kunt het medicijn Tamsulosine kopen in de vorm van tabletten. Deze moeten in zijn geheel worden doorgeslikt, dus zonder erop te kauwen. Dit kan het best gedaan worden met een slokje water. Doe dit bij voorkeur direct na het eten van een maaltijd. Voor het beste resultaat wordt dit altijd na dezelfde maaltijd, bijvoorbeeld het ontbijt, gedaan. Dit maakt de kans op een vergeten dosis een stuk kleiner. Het middel kan tot nader order worden gebruikt. Het is echter wel zo dat er binnen 6 weken verbetering zichtbaar moet zijn. Is dit niet het geval, raadpleeg dan de dokter voor advies. Dan kun je wellicht beter een ander medicijn dan Tamsulosine kopen.

Wat te doen bij een vergeten dosis?

Regelmaat is zeer belangrijk om Tamsulosine optimaal te laten werken. Het is dus niet aan te raden om een dosis te vergeten. Dit is ook de reden waarom een vast tijdstip van inname en een ritme opbouwen wordt geadviseerd. Omdat het middel eenmaal per dag genomen wordt, is het goed mogelijk om de eventueel vergeten dosis alsnog te nemen. Dit moet dan gedaan worden als er nog meer dan acht uur te gaan is tot de volgende inname. Is dit niet het geval, sla deze dag dan over en ga verder bij de volgende dosis. Let vervolgens goed op dat niet te snel opnieuw een overgeslagen dosis voorkomt. Lees hierover meer in de bijsluiter die je geleverd krijgt bij Tamsulosine.

tamsulosine bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Alle bijwerkingen van Tamsulosine staan beschreven in de bijsluiter die je krijgt wanneer je dit medicijn geleverd krijgt. Het kan zijn dat in de bijsluiter bijwerkingen genoemd worden die hier niet tussen staan. Overigens gaat het over het algemeen om lichte bijwerkingen die van korte duur zijn. Is dit niet het geval? Raadpleeg dan de arts.

Duizeligheid en een licht gevoel in het hoofd bij het opstaan kunnen in zo’n tien procent van de gevallen voorkomen. Wanneer dit het geval is, dan is het altijd slim om even te gaan zitten of liggen om tot rust te komen. De klachten zullen dan vanzelf wegtrekken. Wanneer de klachten over langere periode blijven optreden, dan is het belangrijk om de dokter hiervan te verwittigen. Het is dan mogelijk zo dat Tamsulosine niet naar behoren werkt en een andere optie onderzocht moet worden.

Er zijn nog enkele bijwerkingen die zeer zelden voorkomen bij gebruik van Tamsulosine, die wel aandacht verdienen. In de eerste plaats gaat het dan over overgevoeligheid. Dit is altijd een reden om te stoppen en de arts te raadplegen. Ook kunnen seksuele stoornissen optreden. Als deze blijven aanhouden is een arts raadplegen ook belangrijk. Daarnaast kunnen maagdarmklachten optreden. Tot slot is er een klacht die IFIS heet die in zeer zeldzame gevallen kan optreden. Dit heeft gevolgen voor mensen die een staaroperatie moeten ondergaan. Deze bijwerking is echter buitengewoon zeldzaam.

kopen zonder recept

Belangrijk over Tamsulosine

Dat je geen Tamsulosine kunt kopen zonder recept, komt mede doordat het niet voor iedereen geschikt is. Hoewel zeer beperkt, gelden er enkele belangrijke punten om op te letten. Het gaat daarbij om zaken die ervoor zorgen dat je ofwel met de arts moet overleggen of het medicijn geschikt voor je is, ofwel het medicijn niet mag gebruiken. Mocht je ergens aan twijfelen, vraag het dan altijd aan de arts. Hieronder lees je meer over waar je op moet letten.

Overgevoeligheid voor Tamsulosine

In sommige gevallen zijn mensen overgevoelig voor de werkzame stof of een andere stof in dit medicijn. Dit komt zeer zelden voor. Mocht dit het geval zijn, gebruik dit medicijn dan niet.

Bepaalde gezondheidsklachten

Mensen met ernstige leverproblemen wordt afgeraden dit medicijn te gebruiken. Ook mensen die vaak duizelig zijn wanneer ze overeind komen uit een liggende of zittende positie door plotselinge schommelingen in de bloeddruk, kunnen dit medicijn beter niet gebruiken. Heb je last van nierproblemen of andere gezondheidsklachten? Overleg dan met de arts. Het kan zijn dat een ander medicijn meer geschikt is.

Enkele medicijnen

Bepaalde hiv-medicijnen en medicijnen tegen hepatitis C gaan niet samen met Tamsulosine. Gebruik je een dergelijk medicijn? Overleg dan met de arts.

kopen zonder recept

Autorijden

Deelname aan het verkeer wordt afgeraden zolang je duizelig wordt van dit medicijn. De duizeligheid verdwijnt meestal na een periode van gewenning. Tot die tijd kun je beter niet autorijden. Pas ook op met andere situaties, zoals het bedienen van zware machines of het klimmen op ladders.

Alcohol

Door de alcohol kun je nog duizeliger worden. Je kunt daarom beter geen alcohol drinken als je Tamsulosine gebruikt. Wil je toch alcohol drinken? Probeer het dan eerst voorzichtig en drink altijd met mate.

Kun je Tamsulosine kopen zonder recept?

Tamsulosine kopen zonder recept is, zoals je al las, niet mogelijk. Wel kun je via een online arts een recept aanvragen en vervolgens via een EU-geregistreerde apotheek het medicijn geleverd krijgen. Je krijgt het originele medicijn thuisgestuurd. Check meer info via onderstaande link.

tamsulosine kopen bestellen zonder recept

Meer info over Tamsulosine >>

 


2 Reacties

Arend

February 21, 2019 at 5:38 pm

Mag ik prostaforcemedgebruiken alsik ook tamsulosine gebruik.

    admin

    February 21, 2019 at 6:13 pm

    Hallo, wij kunnen geen medisch advies verstrekken. Je kunt hier meer informatie over vinden in de bijsluiters van de medicijnen. Bij vragen is het raadzaam de arts te raadplegen.

Laat een reactie achter