Tavegyl (Clemastine) kopen?

Klik hier voor Tavegyl (clemastine) >>

Tavegyl kopen zonder recept?

Kun je Tavegyl kopen zonder recept? Lees hieronder hoe het zit.

tavegyl kopen bestellen zonder recept
Tavegyl (clemastine) nodig?

Tavegyl kopen zonder recept? Dit moet je weten

Tavegyl kopen zonder recept, is het mogelijk? Ga naar de online service via onderstaande link. Vul er een vragenlijst in. Een arts kan vervolgens een recept uitschrijven. Met dit recept kun je via dezelfde service het medicijn door een EU-geregistreerde apotheek laten leveren. Dit is eenvoudiger dan langs je eigen huisarts en apotheek gaan, en veiliger dan Tavegyl (Clemastine) kopen zonder recept bij een onbetrouwbare website.

Klik hier voor Tavegyl (clemastine) >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Tavegyl?

Het medicijn Tavegyl helpt tegen aandoeningen die betrekking hebben op allergieën. Het kan dan bijvoorbeeld om netelroos gaan. Ook kan het helpen tegen jeuk. Klachten die betrekking hebben op hooikoorts of sterke reacties wanneer een beet van een insect is opgelopen kunnen hier eveneens mee bestreden worden. Daarnaast kun je het innemen ter voorkoming van een allergische reactie. De volgende klachten kunnen door middel van dit medicijn verholpen worden:

 • Niezen
 • Loopneus
 • Verstopping van de neus
 • Jeuk aan de ogen
 • Benauwdheid
 • Uitslag van de huid, al dan niet met jeuk
 • Galbulten
 • Acute eczeem

De werkzame stof clemastine in Tavegyl werkt binnen 1 tot 2 uur, en blijft vervolgens soelaas bieden voor 12 uur.

tavegyl kopen zonder recept

Hoe gebruik je Tavegyl?

Het middel Tavegyl kun je kopen in de vorm van tabletten. Deze tabletten neem je in met een beetje water. Kauw niet op de tabletten, maar slik deze in zijn geheel door. De mate waarin het gebruikt moet worden, hangt af van het soort klacht dat bestreden moet worden. Gaat het om sterke allergie waar altijd hinder van ondervonden wordt, dan wordt dagelijks gebruik over het algemeen geadviseerd. Treden de klachten echter slechts zo nu en dan op, neem het medicijn dan naar behoefte in. In het geval van hooikoorts kan dit bijvoorbeeld slechts enkele weken zijn. Bij andere klachten is het juist het gehele jaar door van belang. Dit kan naar eigen inzicht of na overleg met de arts bij een consult voor Tavegyl.

Een dosis Tavegyl vergeten?

Wanneer Tavegyl gebruikt wordt, dan is dit over het algemeen meerdere malen per dag het geval. Meestal gaat het om twee doses per dag. Het kan dan voorkomen dat er een dosis vergeten wordt. Zodra dit wordt opgemerkt moet deze alsnog worden ingehaald. Is het echter zo dat de volgende dosis binnen vier uur genomen zal worden, dan is het beter om de vergeten dosis in zijn geheel over te slaan. Deze is dan verloren. Vanaf de nieuwe dosis wordt het gewoonlijke ritme dan weer opgepakt. Dit hoeft dan geen effect op de lange termijn te hebben. Lees hierover meer in de bijsluiter die wordt meegeleverd bij Tavegyl.

tavegyl bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Er kunnen verschillende bijwerkingen optreden als de tabletten Tavegyl worden ingenomen. De belangrijkste bijwerkingen van de werkzame stof clemastine zijn sufheid, slaperigheid en vermoeidheid. Dit gaat dan gepaard met een minder goed reactievermogen. Als vanzelf heeft dit dus ook een gevolg voor het functioneren in het dagelijks leven. Zo is het verstandig om niet achter het stuur te kruipen wanneer deze bijwerkingen optreden. Ook bijvoorbeeld werken op trapjes wordt afgeraden. De klachten zullen snel weer afnemen. Wanneer dit het geval is, dan kunnen de gebruikelijke zaken weer worden opgepakt zonder problemen. Overigens komen deze bijwerkingen in hooguit 10 procent van de gevallen voor.

Duizeligheid, oorsuizen, dubbel zien, misselijkheid en maagdarmklachten zijn allemaal bijwerkingen die heel af en toe kunnen optreden bij patiënten die overgaan tot het gebruik van Tavegyl. Het is echter zelden het geval dat dit ook daadwerkelijk optreedt. Het gebeurt bij minder dan één procent van de gebruikers. Wanneer dit echter toch gebeurt, dan trekt dit snel weg. Zo niet, raadpleeg dan een arts. Lees meer in de bijsluiter of doe navraag bij de arts die het recept voor Tavegyl kopen uitschrijft.

kopen zonder recept

Waarschuwingen

Je kunt geen Tavegyl kopen zonder recept, omdat dit medicijn niet geschikt is voor iedereen. In dit gedeelte gaan we hier verder op in. Lees wanneer je overleg dient te plegen met de arts en wanneer je het middel niet mag gebruiken.

Overleg met de arts

In sommige gevallen is het raadzaam om met de arts te overleggen voordat je begint met het gebruik van dit middel. Wellicht kan de arts je beter een ander medicijn voorschrijven. Overleg met de arts in de volgende gevallen:

 • Als je lijdt aan het syndroom van Sjögren.
 • Wanneer je borstvoeding geeft.
 • Wanneer je al andere medicijnen gebruikt die het reactievermogen beïnvloeden.

Clemastine niet gebruiken

Gebruik dit medicijn niet als je:

 • Lijdt aan acute porfyrie.
 • Overgevoelig bent voor clemastine of een ander bestanddeel van Tavegyl.
 • Binnen 3 dagen een allergietest moet ondergaan.
 • In de laatste 6 maanden van je zwangerschap zit.

kopen zonder recept

Autorijden

Je kunt bij het gebruik van dit medicijn last hebben van bijwerkingen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Heb je hier last van, wacht dan minimaal 24 uur totdat je deelneemt aan het verkeer. Neem je het medicijn elke dag? Dan zul je voor de periode dat je het medicijn neemt en de bijwerkingen ervaart niet mogen autorijden.

Alcohol

Alcohol kan de bijwerkingen versterken die je suf maken. Dit kan zelfs nadat je gewend bent geraakt aan het medicijn. Het wordt daarom afgeraden om alcohol te drinken.

Is Tavegyl kopen zonder recept mogelijk?

Tavegyl kopen zonder recept kan niet.  Wel kun je via een online servicepunt een recept en vervolgens het medicijn krijgen. Via onderstaande link kom je terecht bij deze aanbieder. Een officiële online arts schrijft het recept uit, en een EU-gecertificeerde apotheek levert desgewenst het originele medicijn. Je vult een formulier in waarmee een arts bepaalt of je het medicijn zonder problemen kunt gebruiken. Daarna wordt het medicijn uitgeleverd. Meer info over dit medicijn met clemastine en het bestelproces:

tavegyl kopen bestellen zonder recept

Meer info over Tavegyl >>


Laat een reactie achter