Tetracycline

Klik hier voor Tetracycline >>

Tetracycline kopen zonder recept?

Tetracycline kopen zonder recept, kan dat? Lees hieronder meer.

tetracycline kopen bestellen zonder recept
Tetracycline nodig?

Tetracycline kopen zonder recept: meer info

Wil je Tetracylcline kopen, maar dan zonder dat je eerst op een recept van de dokter moet wachten? Dat is niet mogelijk. Je kunt dit recept echter via een online arts krijgen en vervolgens een apotheek het medicijn laten uitleveren. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat je niet zomaar lukraak te werk gaat. Je moet wel precies weten wat het doet en hoe je het moet gebruiken. Ook de bijwerkingen kennen kan heel belangrijk zijn voordat je het middel daadwerkelijk gaat gebruiken.

Klik hier voor Tetracycline >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Tetracycline?

De belangrijkste vraag die je natuurlijk hebt is wat Tetracycline eigenlijk is. Dit middel is een antibioticum. Het is een middel dat bacteriën kan doden en al binnen enkele dagen effectief is. Het wordt vooral bij infecties voorgeschreven. Dit kan zeer divers zijn, van een infectie aan de huid tot en met een ontsteking in de plasbuis. Dit is ook een belangrijke reden waarom niet iedereen het medicijn op recept wil of kan halen. Er zijn echter ook andere aandoeningen waarbij het kan werken. Een voorbeeld is trachoom, dit is een oogziekte.

tetracycline kopen zonder recept

Hoe gebruik ik het middel?

Wanneer je Tetracycline wilt kopen, dan is het belangrijk dat je weet hoe je het gebruikt. Wanneer je de medicijnen neemt, dan doe je dat altijd met een heel glas water. Melk of zuivel is streng verboden. Doe dit dus zeker niet. Ook is het belangrijk dat je rechtop staat of zit, zo voorkom je schade aan je slokdarm. Het medicijn werkt het beste op een lege maag. Bovendien is het verstandig om uit de zon en van de zonnebank weg te blijven. Je huid is namelijk gevoeliger wanneer je het medicijn neemt.

De kuur afmaken

Het kan best zijn dat je al snel verbetering merkt. Zelfs wanneer er volgens de voorschriften enkele dagen overheen gaan voor je verbetering mag verwachten. Wanneer dit het geval is, dan is het wel belangrijk dat je de hele kuur Tetracycline afmaakt. Deze duurt zeven tot tien dagen. Let hier dus goed op wanneer je eraan begint. Het kan zijn dat anders niet alle bacteriën worden bestreden en de resten die overblijven voor nieuwe problemen gaan zorgen. Dit is natuurlijk iets wat je wilt voorkomen.

tetracycline bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen van Tetracycline

Voor over de verdere bijwerkingen wordt gesproken is het belangrijk om te weten dat kinderen jonger dan acht jaar Tetracycline niet mogen gebruiken. Dit kan namelijk groeiremmingen veroorzaken. Bij volwassenen zijn de bijwerkingen vaak niet heftig en bovendien zeer zeldzaam, maar desondanks wel belangrijk om te weten. Zo kan je er maagdarmklachten van krijgen. Ook kunnen de slijmvliezen gaan ontsteken. De slokdarm kan gaan irriteren en er kan moeite met slikken ontstaan. Hoofdpijn en oorsuizen kunnen ook tot de bijwerkingen behoren. Huidirritatie, zeker in het zonlicht, kan bovendien ontstaan.

Er zijn ook een aantal mogelijke bijwerkingen van Tetracycline die wat gevaarlijker kunnen zijn. Ook deze zijn echter zeer zeldzaam. Zo kan er een ontsteking aan het hartzakje ontstaan. Wanneer je kortademig wordt, dikke enkels krijgt en pijn in de borst krijgt is dit het geval. Ook leveraandoeningen en ontsteking aan de alvleesklier kunnen soms voorkomen. Dit zijn allemaal situaties waarin je natuurlijk direct contact moet zoeken met de dokter. Wordt je urine donker en je huid juist geelwit, dan is een arts erbij halen noodzakelijk.

Overgevoeligheidsreactie

In een uitzonderlijk geval is iemand overgevoelig of allergisch voor dit medicijn. Het lichaam kan dan extreem reageren op Tetracycline of een ander bestanddeel van het middel. Dit uit zich in bultjes, uitslag en/of jeuk. In zeer extreme gevallen kunnen zwellingen en benauwdheid optreden. Waarschuw altijd direct de arts en bezoek in dien nodig de Eerste Hulp.

kopen zonder recept

Lees altijd de bijsluiter volledig door die je krijgt bij het medicijn. Twijfel je ergens aan? Vraag het de arts wanneer je Tetracycline overweegt te kopen.

Waarschuwingen vooraf

Tetracycline kopen en zomaar gebruiken is niet mogelijk. Dat heeft een goede reden. In sommige situaties en combinaties kunnen namelijk problemen optreden. Lees daarom onderstaande goed door.

Overleg met de arts als je:

  • Tetracycline wilt toedienen aan een kind onder 13 jaar.
  • Een slokdarmstenose hebt.
  • Lijdt aan de spierziekte myasthenia gravis.
  • Minder dan 16 weken zwanger bent of zwanger wilt worden.
  • Borstvoeding geeft en dit medicijn langer dan 3 weken moet gebruiken.
  • (Een) medicijn(en) gebruikt met 1 of meer van de volgende werkzame stoffen: acenocoumarol, acitretine, fenprocoumon, isotretinoïne, tretinoïne.
  • 1 Of meer van de volgende medicijnen gebruikt: penicilline of cefalosporine-antibiotica, Buiktyfusvaccin-capsules, maagzuurbindende medicijnen, middelen die magnesium, calcium, ijzer of zink bevatten.

Gebruik dit medicijn niet:

 • Bij kinderen tot 8 jaar.
 • Als je overgevoelig bent voor Tetracycline of een ander bestanddeel van het medicijn.
 • Vanaf week 16 in de zwangerschap.

kopen zonder recept

Let ook op het volgende:

 • Je kunt beter niet eten vanaf 2 uur voor tot 1 uur na de inname van Tetracycline. Mijd vooral melk en zuivelproducten in deze periode.

Kan ik Tetracycline kopen zonder recept?

Je kunt geen Tetracycline kopen zonder recept. Wel kun je online een consult aanvragen, eventueel in combinatie met het medicijn. Nadat je een account hebt aangemaakt (of bent ingelogd) vul je een vragenlijst in. Een geregistreerde arts bekijkt de vragenlijst en beoordeelt of je het middel veilig kunt gebruiken en kan een recept uitschrijven. Vervolgens kun je een EU-gecertificeerde apotheek opdracht geven om het middel te leveren. Gebruik de link hieronder voor meer info:

tetracycline kopen bestellen zonder recept

Meer info over Tetracycline >>


2 Reacties

Hellen Engel

February 22, 2018 at 8:50 pm

Kan ik dit bestellen, ik heb een hardnekkige voorhoofdsholte ontsteking

  admin

  February 23, 2018 at 8:12 am

  Via de button “Bestel hier” is het medicijn te bestellen. Wij kunnen verder geen medisch advies geven. De arts die het bestelproces begeleidt, kan dit wel.

Laat een reactie achter