Tolterodine (Detrusitol)

Klik hier voor Tolterodine (Detrusitol) >>

Tolterodine (Detrusitol) kopen zonder recept?

Tolterodine (Detrusitol) kopen zonder recept, kan dat? Hieronder vind je meer info.

tolterodine detrusitol kopen bestellen zonder recept
Detrusitol nodig?

Tolterodine (Detrusitol) kopen zonder recept: meer info

Tolterodine kopen zonder recept? Dat kan niet. Wel kun je via een online aanbieder een recept laten uitschrijven en vervolgens het medicijn laten leveren of bij je eigen apotheek Tolterodine (Detrusitol) kopen. Dat kan een goede optie zijn voor mensen die problemen met de blaas hebben. Dit kan de klachten aanzienlijk verminderen.

Klik hier voor Tolterodine (Detrusitol) >>

Wel is het zo dat juist gebruik belangrijk is. Ook is het zo dat er bijwerkingen bij het gebruik van dit medicijn kunnen optreden. Goede kennis hierover is erg belangrijk. Lees daarom aandachtig de bijsluiter door.

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Tolterodine?

Tolterodine is de werkzame stof in het medicijn Detrusitol. Deze stof helpt bij het ontspannen van de spieren rond de blaas. Dit is belangrijk voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van het vaak moeten plassen. Een dergelijke kwaal wordt vaak veroorzaakt doordat er te weinig ruimte is in de blaas door de verkrampte spieren. Ontspanning vermindert de druk waardoor ook minder vaak geplast hoeft te worden. Mensen met veel aandrang, maar weinig daadwerkelijke urine hebben veel baat bij het gebruikt van Detrusitol. Het is wel zo dat het enige tijd kan duren voor het medicijn ten volle werkt.

tolterodine kopen zonder recept detrusitol

Hoe gebruik ik Tolterodine?

Het juiste gebruik van Detrusitol is zeer belangrijk om de werkzame stof Tolterodine zijn werk te laten doen. Het medicijn moet iedere dag op een vast tijdstip worden ingenomen met een half glas water. De periode van inname kan verschillen. Wel is het zo dat het vaak wat langer duurt voordat het optimale effect is bereikt. Dit betekent dus dat er wel een minimale periode van 4 weken voor staat. Heeft Tolterodine dan nog geen effect, dan is de kans groot dat een andere oplossing gezocht moet worden. Detrusitol zal dan waarschijnlijk niet gaan aanslaan. Lees hierover meer in de bijsluiter.

tolterodine bestellen zonder recept detrusitol

Eventuele bijwerkingen

Een aantal bijwerkingen van Tolterodine komt flink vaker voor dan andere, al heeft niet iedereen last van bijwerkingen. Het gaat dan om klachten zoals een droge mond. Dit kan in tot wel dertig procent van de gevallen optreden bij mensen die dit medicijn gaan gebruiken. Dat geldt zeker ook voor mensen die aan het Syndroom van Sjögren lijden. Ook hoofdpijn komt in dezelfde mate voor. Beide klachten zijn slechts van tijdelijke aard. Wie begint met het medicijn heeft er enkele dagen last van maar daarna verdwijnt het. Is dit niet het geval? Het is dan altijd slim om een arts te raadplegen. Die kan dan bekijken of er meer aan de hand is.

De lijst met minder vaak voorkomende bijwerkingen van Tolterodine is flink groot. Dit wil echter niet zeggen dat je deze bijwerkingen ook zult ervaren, aangezien ze zelden tot zeer zelden voorkomen. De bekende varianten zijn bijvoorbeeld maag- en darmklachten, wazig zien, opkomend maagzuur en hartkloppingen. Een bijwerking die wel goed in de gaten gehouden moet worden is die waarbij het plassen juist nog moeilijker wordt. Dit kan immers flink gevaarlijk zijn. Raadpleeg dan altijd een arts als dit optreedt. Lees de bijsluiter door voor een volledige lijst met bijwerkingen en eventueel te neme maatregelen wanneer deze optreden.

kopen zonder recept

Voordat je Tolterodine gaat gebruiken

Tolterodine kopen zonder recept is niet mogelijk, en dat is niet zonder reden. Wees er bijvoorbeeld op bedacht dat dit medicijn niet voor iedereen even geschikt is. Lees hierover meer in dit gedeelte.

Combinatie met bepaalde gezondheidssituaties

Voor mensen die last hebben van het syndroom van Sjögren of een slokdarmontsteking door opkomend maagzuur, kan het zijn dat de klachten van hun aandoening kunnen verergeren. In dit geval moet je je arts direct raadplegen.

Voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden, kan het beter zijn een ander medicijn dan Detrusitol te kiezen. Over de effecten van Tolterodine op het kind is te weinig bekend. Hetzelfde geldt in het geval van vrouwen die borstvoeding geven.

In de volgende gevallen mag dit medicijn NIET gebruikt worden:

  • Als je lijdt aan de aangeboren aandoening verlengd QT-interval.
  • Wanneer je overgevoelig (allergisch) bent voor een bestanddeel van dit medicijn.

kopen zonder recept

Tolterodine en het gebruik van andere medicijnen

Tolterodine is in principe niet gevaarlijk in combinatie met andere medicijnen. Er is echter één uitzondering hierop die wel heel belangrijk is. Het gaat dan om het gebruik van medicijnen tegen hiv. Met deze middelen heeft Detrusitol, of liever gezegd de werkzame stof Tolterodine, een wisselwerking. Dat betekent in dit geval dat de middelen die je neemt tegen hiv minder goed gaan werken. Overleg daarom altijd eerst met een arts. Lees ook de bijsluiters van de hiv-medicijnen goed door om zekerheid te hebben over de werking en wisselwerking van de verschillende medicijnen. Dit kan veel problemen helpen voorkomen.

Kun je ergens Tolterodine (Detrusitol) kopen zonder recept?

Je kunt, zoals hierboven al aangegeven is, geen Tolterodine kopen zonder recept. Een online arts kan een recept uitschrijven, waarna een EU-geregistreerde apotheek desgewenst het originele merkmedicijn Detrusitol levert. Meer info:

tolterodine detrusitol kopen bestellen zonder recept

Meer info over Detrusitol >>


Laat een reactie achter