Topapotheek.com

  • 2
topapotheek.com ervaringen

Topapotheek.com

Topapotheek.com ervaringen: betrouwbaar? Laat het ons weten!

Heb jij Topapotheek.com ervaringen en wil jij ons vertellen of ze betrouwbaar zijn? Wij zijn op zoek naar mensen die ervaringen hebben met Top Apotheek, een onlangs begonnen online aanbieder van medicijnen. Laat ons weten als jij hier iets besteld hebt, zodat we eerlijk kunnen reviewen of Top Apotheek betrouwbaar is.

Waarom op zoek naar Top Apotheek ervaringen?

We kregen al reacties met ervaringen van lezers. Een lezer (Lize) vond TopApotheek.com niet betrouwbaar overkomen:

Het kvk nummer van topapotheek.com behoort toe aan een dierenenasiel in oldenzaal. Daarnaast is ook het adres dat zij opgeven bij dit kvk nummer niet bekend bij de kvk. Frauduleus zaakje dus…

Hierop zijn wij zelf op onderzoek uitgegaan. Op de website van Top Apotheek zagen we (op 12-1-2018) de volgende gegevens op de contactpagina:

Adres: Derde Helmersstraat 62H, 1054 BK, Amsterdam

KvK-nummer: 41028149

Hieronder een afbeelding van hun contactpagina zoals te zien was op 12-1-2018:

contact topapotheek.com ervaringen

Het adres

Voor het adres van TopApotheek.com hebben wij slechts een korte Google-zoektocht nodig. Het eerste resultaat (eveneens op 12-1-2018) geeft onderstaande pagina.

(Artikel gaat na de afbeelding verder)

topapotheek.com ervaringen

Als bedrijfsadres geeft Top Apotheek dus een adres op van een huis dat te koop staat! Onze ervaringen met dergelijke praktijken wijzen meestal uit dat ze niet betrouwbaar zijn, maar we geven deze aanbieder vooralsnog het voordeel van de twijfel.

Het KvK-nummer

Lize gaf in haar opmerking aan dat TopApotheek.com een KvK-nummer gebruikt van een dierenasiel in Oldenzaal. Voeren wij KvK-nummer 41028149 in, dan zien we inderdaad het volgende resultaat:

top apotheek ervaringen

Check het zelf.

Conclusie: betrouwbaar of niet?

Op basis van bovenstaande kunnen we in ieder geval stellen dat dit bedrijf niet eerlijk communiceert wat de bedrijfsgegevens zijn. In juridische zin wordt hier zelfs valsheid in geschrifte gepleegd. Nu kan het zijn dat dit bedrijf niet graag open kaart speelt over de bedrijfsgegevens (wat voor een medicijnleverancier niet de meest positieve uitgangspositie is). Echter, laat de bedrijfsgegevens dan achterwege in plaats van onjuiste gegevens te gebruiken. Wij kunnen alleen maar hopen voor de klanten van TopApotheek.com dat de ervaringen met bestellen beter zijn.

Jouw TopApotheek.com ervaringen

Omdat we onze ervaringen of Top Apotheek betrouwbaar is niet slechts willen baseren op bovenstaande bevindingen, vragen we iedereen die ervaringen heeft met deze aanbieder, deze met ons te delen. Is TopApotheek.com betrouwbaar? Laat een reactie achter!


2 Reacties

Carla

February 19, 2018 at 10:29 am

Het zijn waanzinnige oplichters, mensen brand je vingers er niet aan. Mailen in gebrekkig nederlands en onderhouden netjes contact als je bestelling nog onderweg is. Als je er achter komt dat ze niets verzonden hebben en blijven ze onbereikbaar. Lieve mensen tuin er niet in, deze mensen verdienen hun geld op hun luie reet en zijn uitschot van de maatschappij. Tuin niet in de mooie verhalen van ze, ik ga als computerinspecteur van politie er alles aan doen om dit onkruid uit te roeien.

    Elle

    February 23, 2018 at 8:14 am

    Ik ben dus opgelicht door dit bedrijf., stom ook van mezelf maar wel 69.90 euro kwijt..wacht al 12 dagen op Mn bestelling en krijg geen reactie op mails en de site is nu ineens niet bereikbaar.
    Wel nog een mail gestuurd naar icepay maar dat zal ook wel niks helpen. Enorm balen dit..

Laat een reactie achter