Treated.com ervaringen

treated.com ervaringen

Lees onze Treated.com ervaringen voordat je medicijnen laat leveren via Treated. Zorg dat je goed geïnformeerd bent. Wij vertellen je alles wat je moet weten in onderstaand artikel. Deel ook jouw ervaringen in de reacties!

Klik hier om direct naat Treated.com te gaan.

Treated.com ervaringen: eerste indruk

De eerste indruk in onze Treated ervaringen is gelijk goed. Bij het openen kun je meteen zien dat je met een betrouwbare online aanbieder van doen hebt. De website is professioneel vormgegeven en straalt vertrouwen uit. Maar belangrijker nog: deze aanbieder is een geregistreerde online apotheek! Trekken we het genoemde registratienummer (1104545) na, dan zien we inderdaad dat Treated.com een officiële registratie als online apotheek heeft. Zeer positief!

Treated ervaringen: bestellen

Let op dat je bij het bestellen naar de Nederlandse versie van Treated.com gaat en niet naar de Engelse. Hier vind je ruim meer dan 230 geneesmiddelen tegen 65 aandoeningen. Deze geneesmiddelen bestellen is bij Treated.com eenvoudig. Ook mensen die nog geen ervaringen met online apotheken hebben, kunnen dit bestelproces afhandelen. Bovendien is Treated in veel gevallen de goedkoopste aanbieder! Bestellen gaat als volgt:

treated.com ervaringen bestellen

1. Zoek het geneesmiddel

Op een overzichtspagina staan alle medicijnen alfabetisch vermeld. Als je de naam van je medicijn weet, kun je hier dus zoeken. Heb je last van een aandoening, maar weet je niet welk medicijn je nodig hebt? Zoek dan op aandoening. Als dat ook niets oplevert, kun je altijd nog om hulp vragen aan de klantenservice via de chat of het Nederlandse telefoonnummer.

2. Kies de gewenste hoeveelheid

Treated.com biedt van de meeste medicijnen veel verschillende hoeveelheden tegen vaak zeer scherpe prijzen. Kies de hoeveelheid die je zoekt en klik op “bestellen”. Zo simpel is het!

3. Vul het consultformulier in

Je wordt nu door Treated naar een consultformulier geleid. Dit is om te bepalen of het medicijn veilig gebruikt kan worden. Een online arts, aangesloten bij EuroRX, gaat vervolgens het consultformulier bekijken en schrijft een recept uit.

4. Betaal

Als de arts het formulier heeft bekeken en goedgekeurd, kun je het medicijn afrekenen. Dat gaat heel eenvoudig. Treated.com beschikt over alle vertrouwde betaalmiddelen, inclusief iDEAL en creditcards.

treated ervaringen bestellen

Treated ervaringen: betalen

Hierboven hebben we het al aangegeven: betalen gaat snel, veilig en heel eenvoudig dankzij iDEAL en vele andere betaalmogelijkheden. De betaling is daardoor snel verwerkt, waarna het medicijn jouw kant op komt.

Treated.com ervaringen: levering

Wat erg fijn is bij het selecteren van je medicijnen: de leverdatum staat erbij. Treated levert het snelst van alle online apotheken, namelijk binnen 24 uur (mits het medicijn op voorraad is). Onze ervaringen met andere aanbieders zijn dat het vaak stukken langer duurt voordat je een medicijn in huis hebt, terwijl je het graag snel geleverd krijgt. Wat dat betreft heeft deze aanbieder echt op de concurrentie een streepje voor.

Treated ervaringen: service

Het begint eentonig te worden, maar ook op het gebied van service staat Treated.com op eenzame hoogte. De helpdesk is eenvoudig te bereiken per e-mail, chat of telefoon (Nederlands nummer!) en helpt je snel en kundig. Niet voor niets heeft deze online apotheek een grote schare aan tevreden klanten.

treated ervaringen klantenservice

Treated.com ervaringen: conclusie

Wie onze Treated ervaringen heeft gelezen, weet dat de conclusie alleen maar positief kan zijn. Deze online apotheek is sneller, veelal goedkoper en beter te bereiken dan elke andere apotheek op het Internet. Wil jij medicijnen hebben? Klik hier om naar Treated.com te gaan.


4 Reacties

Harald Dekeukeleire

January 27, 2018 at 7:34 pm

Wanneer krijg ik eindelijk mijn bestelling nr. 1982 ,betaald maar nooit bezorgd via medicijnenkopen ???

  admin

  January 29, 2018 at 11:46 am

  Beste heer Dekeukeleire, dat kunt u het beste navragen bij de leverancier zelf. Wij zijn medicijnkopen.com. Wij leveren zelf geen medicijnen. Heeft u misschien besteld bij medicijnenkopen.com of medicijnen-kopen.nl? Zoals u kunt lezen op onze pagina over medicijnen-kopen.nl, zijn er veel gedupeerden van deze aanbieder. Hopelijk komt het alsnog goed!

Van Nispen

May 21, 2018 at 8:33 pm

Slechts 2 reacties, die allebei een negatieve ervaring hebben.
En dan wordt er gezegd… wij leveren zelf geen medicijnen. Maar u ontvangt wel de betalingen.
Dus moet je er zelf ook nog eens achteraan….
en dan maar zien of…
KLINKT ABSOLUUT NIET BETROUWBAAR !
Op eenzame hoogte stelt u…. maar dan wel langs de zeer risicovolle afgrond dan.. )

Nu ben ik benieuwd of u deze reactie ook plaatst !

  admin

  May 22, 2018 at 7:29 am

  Beste Van Nispen,
  Wij leveren geen medicijnen en wij ontvangen ook geen betalingen. Wij vergelijken verschillende aanbieders van medicijnen en kunnen bezoekers desgewenst doorsturen naar deze aanbieders. Van de aanbieders waarnaar wij mensen doorsturen (waaronder Treated.com) zijn de ervaringen van het merendeel van de klanten positief, en deze leveren netjes de originele medicijnen uit. Waarschijnlijk doelt u dan ook op een andere aanbieder van wie de naam erg op de onze lijkt.

Laat een reactie achter