Trigynon

Klik hier voor Trigynon (Logynon) >>

Trigynon kopen zonder recept?

Kun je Trigynon kopen zonder recept? Lees hieronder meer.

trigynon kopen zonder recept
Logynon (Trigynon) nodig?

Trigynon kopen zonder recept: lees dit

Wil je Logynon (Trigynon) kopen zonder recept? Ga naar de service via onderstaande link. Daar vul je een korte vragenlijst in, waarna een arts een officieel recept kan uitschrijven en een gecertificeerde apotheek het medicijn kan leveren. Dit is veiliger dan ergens online Trigynon kopen zonder recept.

Klik hier voor Trigynon (Logynon) >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Trigynon?

Het middel Trigynon is een mogelijke optie voor vrouwen die een anticonceptiemiddel willen gebruiken. Het betreft een zogenaamde driefasenpil. Er zitten 2 werkzame stoffen in: ethynilestradiol en levonorgestrel. Dit zijn vrouwelijke geslachtshormonen. Omdat het middel het lichaam beïnvloedt om op die manier een zwangerschap te voorkomen, is het wel van belang om het op de juiste wijze te gebruiken. Hier hangt de betrouwbaarheid van af. Lees daarom altijd voor het gebruik de bijsluiter volledig door. Heb je vragen? Laat het weten aan de arts.

trigynon kopen zonder recept

Hoe gebruik je Trigynon?

Trigynon online verkrijgen is pas verstandig wanneer zekerheid bestaat over de juiste manier van gebruiken. Het is daarom belangrijk om te weten dat het middel op de eerste dag van de menstruatie voor het eerst genomen moet worden. Daarna moet het gedurende 21 dagen worden ingenomen. Vervolgens volgen zeven dagen waarop niets wordt ingenomen. Om daarna weer opnieuw te beginnen. Houd dit vol zolang als de mogelijkheid om zwanger te worden moet worden uitgesteld. Belangrijk om te weten is dat er ook andere klachten met dit medicijn kunnen worden aangepakt maar dat het gebruik dan verandert. Over het exacte gebruik lees je meer in de bijsluiter.

Trigynon en menstruatieproblemen

Trigynon kan ook worden gebruikt als medicijn tegen menstruatieproblemen. Wanneer dit bijvoorbeeld gepaard gaat met heftige pijnen of wanneer de menstruatie zeer hevig is, dan kan het nodig zijn om hier medicijnen tegen in te nemen. Wanneer Trigynon wordt gebruikt, dan is het belangrijk om te weten dat de stopweek van zeven dagen komt te vervallen. Nadat de 21 tabletten uit de strip allemaal ingenomen zijn, wordt direct doorgegaan met de volgende strip. Dit kan een jaar lang worden gedaan. Daarna moet de menstruatie plaatsvinden. Let wel op dat dus ook zwangerschap niet mogelijk is gedurende het gebruik van dit middel tegen menstruatieproblemen.

Een dosis vergeten

Wat de reden ook is om Trigynon te gebruiken, het is altijd belangrijk om te weten dat de werking niet langer betrouwbaar is wanneer een dosis wordt vergeten. Omdat het medicijn maar eenmaal per dag genomen hoeft te worden en een vast tijdstip niet van belang is, is het wel altijd mogelijk om het medicijn nog op dezelfde dag in te halen. Lukt dit niet, reken er dan op dat het tot zeven dagen duurt voor de betrouwbaarheid weer terug is.

trigynon kopen

Mogelijke bijwerkingen

Lang niet iedereen die Trigynon gebruikt, zal ook last hebben van bijwerkingen. Toch kan het voorkomen dat je klachten ervaart als gevolg van het gebruik van dit medicijn. Bijwerkingen die in 10 tot 30 procent van de gevallen voorkomen wanneer Trigynon gebruikt wordt, zijn bijvoorbeeld vaginaal bloedverlies buiten de stopweek, buikkrampen, diarree, misselijkheid, het vasthouden van vocht in de enkels en benen en een verhoogde kans op hoofdpijn en migraine. Vaak trekken deze klachten vanzelf weer weg. Wanneer het echter langer dan 3 maanden zo is dat deze problemen bij het gebruik van dit middel worden ervaren, dan is overleggen met een arts aan te raden. Mogelijk moet dan overgestapt worden op een ander medicijn.

Een droge vagina, huidafwijkingen, acne, irritatie van de huid in zonlicht, vette huid en haren, meet haargroei, haaruitval en wazig zien door verminderde traanproductie komen in zeldzame gevallen (1 tot 10 procent) voor. Daarnaast belangrijk om te weten is dat ook stemmingswisselingen, een veranderde seksdrive en in zeer zeldzame gevallen (minder dan 1 procent) trombose en overgevoeligheid ook kunnen optreden. Dit zijn stuk voor stuk klachten waarbij het belangrijk is om direct contact op te nemen met de dokter. Blijk je overgevoelig voor dit medicijn, dan is het belangrijk om te stoppen met het gebruikt van Trigynon en direct de huisarts in te schakelen. Lees voor een volledig overzicht van de bijwerkingen en de daarop te ondernemen acties de bijsluiter door.

kopen zonder recept

Belangrijk om vooraf te weten

Dat Trigynon kopen zonder recept niet mogelijk is, heeft mede te maken met het feit dat niet iedereen dit medicijn kan gebruiken. Een arts kan kijken of je dit medicijn kunt gebruiken. Onderstaande zaken spelen hierin onder andere een rol:

  • Vrouwen die ouder zijn dan 35 jaar kunnen (met name als ze een tijd weinig hebben bewogen, net geopereerd zijn, roken of leiden aan overgewicht, hoge bloeddruk of hoog cholesterolgehalte) een verhoogd risico op trombose hebben. Overleg daarom met de arts. Heb je al een trombose gehad? Dan mag je deze pil niet gebruiken.
  • Heb je een verhoogd risico op hart- en vaataandoeningen of borstkanker? Overleg met de arts.
  • Ben je overgevoelig voor een bestanddeel van Trigynon of lijd je aan acute porfyrie? Neem deze pil dan niet.
  • Heb je een te hoge hoeveelheid triglyceriden in het bloed? Overleg met de arts.
  • Gebruik je (een) medicijn(en) met de werkzame stof(fen) anastrozol, aprepitant, bosentan, exemestaan, fosaprepitant, griseofulvine, lamotrigine, letrozol, modafinil, sint-janskruid of tamoxifen? Overleg met de arts.
  • Gebruik je een medicijn tegen hepatitis C, hiv, epilepsie of tuberculose? Overleg met de arts.
  • Bepaalde galzuurbindende harsen mag je niet tegelijk met Trigynon nemen. Wacht 4 uur na het nemen van de pil tot je deze galzuurbindende harsen neemt.
  • Je kunt deze pil vanaf 6 weken na de bevalling nemen als je borstvoeding wilt geven.

kopen zonder recept

Trigynon kopen zonder recept: hoe zit het?

Trigynon kopen zonder recept is niet mogelijk. Toch kun je dit medicijn online verkrijgen. Dit kan via onderstaande link. Hiervoor vul je een online vragenlijst in, waarna een arts een recept kan uitschrijven. Hiermee kun je een apotheek het medicijn laten bezorgen. Deze manier is beter dan zomaar ergens Trigynon kopen zonder recept.

trigynon kopen zonder recept

Meer info over Trigynon (Logynon) >>


Laat een reactie achter