Valaciclovir

Klik hier voor Valaciclovir >>

Valaciclovir kopen zonder recept?

Kun je Valaciclovir kopen zonder recept? Lees er hieronder meer over.

Valaciclovir kopen bestellen zonder recept
Valaciclovir nodig?

Valaciclovir kopen zonder recept? Lees dit

Snel Valaciclovir kopen? Zonder recept is dit niet mogelijk. Vraag online een recept aan via een consult. Het medicijn kun je met dit recept laten leveren. Geen bezoek aan de arts, geen rit langs de apotheek. De geregistreerde arts bekijkt via een online consult de situatie. Deze arts geeft vervolgens een gecertificeerde apotheek opdracht het medicijn uit te leveren. Vaak heb je het binnen 24 uur in huis. Lees de bijsluiter door voordat je overgaat tot Valaciclovir gebruiken.

Klik hier voor Valaciclovir >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Krachtige virusremmer

Valaciclovir kun je kopen als je last hebt van varianten van het herpesvirus. Naast de geslachtsziekte herpes genitalis helpt het ook tegen andere varianten van dit virus, zoals gordelroos en koortslip. Daarnaast wordt het voorgeschreven bij mensen met een lagere weerstand, omdat deze mensen vatbaarder zijn voor een virus. Voorwaarde voor een goede werking is dat je het doktersvoorschrift goed volgt en de kuur altijd volledig afmaakt.

valaciclovir kopen zonder recept

Hoe, wanneer en hoe lang de tabletten nemen?

Valaciclovir kun je kopen in de vorm van tabletten. Deze tabletten neem je in met wat water. Kauw niet op de tabletten, maar slik ze direct door. Het wordt aangeraden dit medicijn tijdens of rond de maaltijd te gebruiken. Dit heeft 3 redenen:

  1. Je vergeet minder snel een dosis.
  2. Je kunt doses beter verdelen over de dag.
  3. Je krijgt minder last van eventuele bijwerkingen.

Hoe lang en hoe vaak je het medicijn moet innemen, bepaalt de arts. Een kuur ter genezing van een infectie duurt meestal 1 tot 10 dagen. Gebruik je dit medicijn ter voorkoming van een infectie? Dan kun je het soms jaren achtereen gebruiken.

valaciclovir bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen van Valaciclovir

De meest gehoorde klacht van mensen die Valaciclovir gebruiken, is hoofdpijn. Minder dan 1 op de 3 gebruikers heeft hier (vaak slechts een beetje) last van. Is de hoofdpijn hevig? Meld het dan aan je arts.

Zeldzame bijwerkingen die gemeld worden, zijn duizeligheid, klachten aan maag en darmen, gevoeligheid voor UV-licht en huidproblemen. Laatstgenoemde klacht kan in een enkel geval duiden op overgevoeligheid voor een bestanddeel in dit medicijn.

In zeer zeldzame gevallen krijgen mensen coördinatieproblemen of psychische problemen, vaak door een hoge dosering of doordat ze al last hebben van verminderd functionerende nieren. Nierproblemen kunnen in uitzonderlijke gevallen ook voortkomen uit het gebruik van dit medicijn, net als minder witte bloedcellen en bloedplaatjes in het bloed.

In een uitzonderlijk geval is iemand overgevoelig voor een bestanddeel in dit medicijn. Over het algemeen uit zich dit in huidproblemen. In zeer extreme gevallen komen daar benauwdheid, zwellingen en/of bewustzijnsverlies bij kijken. Waarschuw direct de arts en bezoek de Eerste Hulp als je deze klachten ervaart na het innemen van de tabletten.

kopen zonder recept

Heb je een ernstige of aanhoudende klacht door dit medicijn? Meld het aan de arts.

Waar moet je nog meer op letten?

Dat Valaciclovir kopen zonder recept niet mogelijk is, wordt logischer als je onderstaand gedeelte leest. Niet iedereen kan dit medicijn namelijk gebruiken.

Vraag de arts of dit medicijn geschikt voor je is als je:

  • Ciclosporine of een hiv-medicijn gebruikt.
  • Zwanger bent of wilt worden (vaak is Aciclovir dan een betere keuze).
  • Onder behandeling bent voor psychische klachten.

Gebruik dit medicijn niet als je:

  • Overgevoelig bent voor Valaciclovir of een ander bestanddeel in de tabletten.

kopen zonder recept

Let ook op met autorijden als je last krijgt van zeer zeldzame bijwerkingen die de rijvaardigheid beïnvloeden (duizeligheid, coördinatieproblemen etc.). Verder mag je autorijden met dit medicijn.

Kan ik Valaciclovir kopen zonder recept?

Valaciclovir kun je niet kopen zonder recept. Vraag een online consult aan bij een arts voor een recept. Een geregistreerde arts schrijft je recept uit en stuurt desgewenst je aanvraag naar een gecertificeerde apotheek, waarna het medicijn vaak al binnen 24 uur aan de deur wordt gebracht. Meer info:

Valaciclovir kopen bestellen zonder recept

Meer info over Valaciclovir >>


Laat een reactie achter