Vesicare

Klik hier voor Vesicare >>

Vesicare kopen zonder recept?

Is Vesicare kopen zonder recept mogelijk? Het antwoord lees je hieronder.

 vesicare kopen bestellen zonder recept
Vesicare nodig?

Meer over Vesicare kopen zonder recept

Vesicare kopen zonder recept is niet mogelijk. Vraag online een recept aan via een officieel doktersconsult Met dat recept kun je het originele medicijn met de werkzame stof Solifenacine discreet thuis geleverd krijgen. Het is belangrijk om te weten hoe je dit middel op de juiste manier gebruikt. Ook is het goed om te weten wat de mogelijke bijwerkingen zijn. Hier moet immers in sommige gevallen op geanticipeerd worden. Lees daarom de bijsluiter goed door.

Klik hier voor Vesicare >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Vesicare?

Vesicare is een middel dat helpt bij het ontspannen van de spieren rond de blaas. Voor sommige mensen is het namelijk zo dat, doordat deze spieren altijd gespannen zijn, er zogenaamde aandrangincontinentie ontstaat. Dit uit zich in een vrijwel voortdurend gevoel te moeten plassen omdat de blaas door de spierspanning kleiner dan gebruikelijk blijft. Dit kan door de spieren te ontspannen worden opgelost. Soms kan het ook helpen bij mensen die last hebben van een vergrote prostaat. Ook in dat geval kan het dan plasproblemen helpen onder controle te houden.

vesicare kopen zonder recept

Hoe gebruik ik Vesicare?

Vesicare kun je kopen in de vorm van tabletten. Dit maakt het gemakkelijk om ze altijd en overal in te nemen. Wel wordt aangeraden om dit met ongeveer een half glas water te doen. Het tijdstip mag zelf gekozen worden. Echter is het slim om altijd hetzelfde tijdstip te gebruiken. Een goed idee is dan bijvoorbeeld het gebruik rond een maaltijd. Dit zorgt ervoor dat de kans op vergeten een stuk kleiner wordt. Het gebruik is in eerste instantie voor vier weken tot een maand. In die periode kan goed worden ingeschat of het middel aanslaat. Slaat het niet aan, dan heeft verder gebruik van Vesicare geen nut.

Wat te doen bij een vergeten dosis?

Juist omdat er een aanloopperiode nodig is om te bekijken of het middel aanslaat, is regelmaat in het gebruik van groot belang. Dit betekent dat er goed op gelet moet worden dat een dosis niet vergeten wordt. Omdat het medicijn slechts eenmaal per dag wordt gebruikt, is het wel goed mogelijk om bij eventueel vergeten toch te zorgen voor een inhaalslag. Dit kan gedaan worden tot acht uur voor de volgende dosis genomen moet worden. Is het korter dan acht uur tot de volgende dosis? Dan is het slimmer om het inhalen achterwege te laten. Dan kan gewoon bij de volgende dosis weer verder worden gegaan.

vesicare bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Je kunt verschillende bijwerkingen ervaren bij gebruik van Vesicare, al geldt dit lang niet voor iedereen. Een aantal bijwerkingen van dit medicijn komt in 10 tot 30 procent van de gevallen voor. Het gaat dan bijvoorbeeld om het krijgen van een droge mond. Dit kan bijvoorbeeld worden opgevangen door suikervrije kauwgom te kauwen. Een ander veel voorkomende bijwerking is een versterkt effect van het syndroom van Sjögren. Dit geldt uiteraard alleen voor mensen die al lijden aan dit syndroom. Deze mensen kunnen verergerde klachten ervaren. In beide gevallen is het zo dat de klachten wel vrij snel weg zullen trekken. Gebeurt dit niet, dan kan de arts kijken of een ander middel meer geschikt is.

Ook zijn er bijwerkingen van Vesicare die minder vaak voorkomen. Dit zijn bijvoorbeeld maagdarmklachten. Ook wazig zien komt zo nu en dan bij mensen die het medicijn beginnen te gebruiken voor. In een heel enkel geval is het zo dat mensen een verandering van smaak ondergaan. Een droge huid, droge ogen en slaapproblemen kunnen eveneens weleens voorkomen. Dergelijke bijwerkingen zijn echter slechts heel zelden waarneembaar bij mensen die het medicijn nemen. Lees voor een volledig overzicht van de bijwerkingen en de kans erop de bijsluiter aandachtig door.

kopen zonder recept

Kun je Vesicare veilig gebruiken?

Vesicare kopen zonder recept is niet mogelijk, ondanks dat dit een goed idee kan zijn om aandrangincontinentie of de gevolgen van een vergrote prostaat tegen te gaan. Echter is dit medicijn in sommige gevallen minder geschikt. Lees hierover meer in dit gedeelte.

Wat moet je aan de arts melden?

Wanneer je Vesicare wilt kopen, vul je een online consultformulier in. Doe dit altijd volledig, nauwkeurig en naar waarheid. Let er met name op dat je melding maakt van als je:

  • Lijdt aan het syndroom van Sjögren, slokdarmontsteking door refluxklachten of prostaatklachten.
  • Zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.
  • Medicijnen die het reactievermogen beïnvloeden (gele warschuwingssticker) of bepaalde hiv-medicijnen gebruikt.

Wanneer mag je dit middel niet gebruiken?

In sommige gevallen moet je dit medicijn niet gebruiken. Je kunt dan met de arts overleggen welk middel wel geschikt is voor je. Dit geldt wanneer je:

  • Overgevoelig bent voor solifenacine of een ander bestanddeel van Vesicare.
  • Lijdt aan hartritmestoornis verlengde QT-interval.

kopen zonder recept

Wat verdient nog meer de aandacht?

Als je het middel hebt gekocht en gaat gebruiken, houd dan rekening met het volgende:

  • Alcohol kan de bijwerkingen die het reactievermogen beïnvloeden versterken. Pas dus op met het gebruik ervan.
  • DIt medicijn kan het reactievermogen beïnvloeden. Zeker de eerste paar dagen als je begint met het gebruik wordt afgeraden deel te nemen aan het verkeer. Daarna mag je alleen rijden als je geen last meer hebt van de bijwerkingen die het reactievermogen beïnvloeden. Gebruik je nog een medicijn dat invloed heeft op je reactievermogen (met een gele waarschuwingssticker)? Dan mag je geen motorrijtuigen besturen.

Kun je Vesicare kopen zonder recept?

Je zag het al: Vesicare kopen zonder recept is niet mogelijk. Een online arts kan je helpen aan het recept, waarna een EU-geregistreerde apotheek kan zorgen dat je discreet het originele medicijn thuisgestuurd krijgt. Meer informatie:

vesicare kopen bestellen zonder recept

Meer info over Vesicare >>


Laat een reactie achter