Warticon (Wartec)

Klik hier voor Warticon >>

Warticon (Wartec) kopen zonder recept?

Originele Warticon (Wartec) kopen zonder recept, kan dat? Lees hieronder meer.

Warticon wartec kopen bestellen zonder recept
Warticon nodig?

Warticon (Wartec) kopen zonder recept, kan dat?

Je wilt graag Warticon (Wartec) kopen zonder recept, omdat dit discreet gaat. Wil je geen risico op nepmedicijnen lopen? Volg onderstaande link. Je vult een vragenlijst in die een online arts discreet bekijkt. De arts kan dan een recept uitschrijven. Vervolgens kan een apotheek het medicijn uitleveren. Dit bespaart je een hoop gedoe en tijd. Zorg echter wel dat je zeker weet dat je genitale wratten hebt en dit medicijn op de juiste manier gebruikt. Let ook op eventuele bijwerkingen en waarschuwingen. Lees daarom de bijsluiter goed door voordat je overgaat tot het gebruik van Warticon (Wartec).

Klik hier voor Warticon >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Warticon (Wartec)?

Het medicijn Warticon, bij ons ook bekend als Wartec, wordt door artsen voorgeschreven ter behandeling van genitale wratten. De werkzame stof Podofyllotoxine remt de celgroei van de condylomata acuminata, ofwel genitale wratten. Deze wratten krijg je door onbeschermd seksueel contact met iemand die al hiermee besmet is met genitale wratten. Als je hier zelf last van hebt, kun je dus ook anderen besmetten. Onbehandeld verdwijnt deze aandoening vanzelf weer, al kan dit tot 2 jaar duren. Zolang de genitale wratten zichtbaar zijn, kun je anderen ermee besmetten. Dankzij Warticon of Wartec kun je sneller van de wratjes genezen.

wartec warticon kopen zonder recept

Hoe gebruik je het?

Je kunt Warticon (Wartec) kopen als vloeistof en als crème. Beide middelen breng je aan op een droge, schone huid. Breng het alleen aan op de wrat, niet op gezond ogende huid. Om de huid rondom de wrat tegen het middel te beschermen, kun je daar vooraf wat vaseline of zalf op smeren. Mocht het middel toch in aanraking komen met onaangetaste huid, was het er dan af.

De vloeistof

Met het flesje vloeistof wordt een speciaal plastic staafje meegeleverd. Dit is de applicator. Hiermee breng je kleine hoeveelheden aan op de wrat door deze aan te stippen. De vloeistof is zeer brandbaar en verdampt snel. Sluit het flesje dus altijd goed en kijk uit met roken en open vuur (ook een geiservlam) bij het aanbrengen van het middel.

De crème

Warticon (Wartec) in de vorm van crème kun je aanbrengen met je vinger. Breng het alleen aan op de wrat. Was daarna goed je handen.

Hoe vaak en hoe lang?

In de regel schrijft de arts Warticon (Wartec) voor over een periode van maximaal 5 weken. In deze 5 weken gebruik je het middel telkens 3 dagen tweemaal daags om vervolgens 4 dagen pauze te houden.

wartec warticon bestellen zonder recept

Dosis vergeten?

Wanneer je een dosis Warticon (Wartec) vergeet, un je deze overslaan en aan het eind van de 3 dagen alsnog nemen, alsof de gehele kuur 1 dosis opschuift. Na de 4 dagen rust pak je het schema weer op zoals voorheen.

Welke bijwerkingen kunnen optreden?

Je kunt bijwerkingen ervaren van het gebruik van Warticon (Wartec). Hieronder noemen we deze bijwerkingen. Lees ook altijd goed de bijsluiter door voordat je begint met het gebruik van een medicijn.

De meest voorkomende bijwerkingen (10 tot 30 procent van de gevallen) zijn irritatie, jeuk en een branderig gevoel bij het aanbrengen van het middel. Dit voel je alleen op de plekken waar het is aangebracht. Blijft dit gevoel langer dan enkele minuten na het aanbrengen? Raadpleeg dan de arts. Een andere, even vaak genoemde bijwerking is een rode verkleuring en pijn op of in de buurt van de wrat. Dit is echter een goed teken. Het betekent dat de wrat succesvol aan het genezen is. Als je hier veel last van ervaart, vraag dan de arts om advies.

In zeer zeldzame gevallen (minder dan 1 procent) kan het medicijn voor beschadiging van gezonde huid zorgen. Dit voorkom je door huid in de buurt van de wratten te beschermen en geen grote delen met het middel te bedekken. In een enkel geval kan er ook bloeding, zwelling, of zweervorming optreden op of rondom het behandelde gebied. Dit kan een teken zijn dat de dosering moet worden aangepast.

kopen zonder recept

Andere zaken om op te letten

Waarom Warticon (wartec) kopen zonder recept niet mogelijk is, wordt duidelijk na het lezen van de waarschuwingen. In een enkel geval wordt gebruik in zijn geheel afgeraden. Lees hieronder meer.

Gebruik andere medicijnen op de behandelde stukken huid alleen in combinatie met dit medicijn na overleg met de arts.

Ben je zwanger of wil je dit binnenkort worden? Dan mag je het medicijn niet gebruiken. Ook als je borstvoeding geeft, mag je het medicijn niet gebruiken.

kopen zonder recept

Kun je Warticon (Wartec) kopen zonder recept?

Je kunt geen originele Warticon (Wartec) kopen zonder recept. Vraag het recept aan bij de online arts, waarna een apotheek het medicijn discreet kan uitleveren. Liever langs de eigen apotheek? Ook daar kun je met dit recept Warticon (Wartec) kopen. Via onderstaande link ontdek je meer hierover.

Warticon wartec kopen bestellen zonder recept

Meer info over Warticon (Wartec) >>


Laat een reactie achter