Zaldiar (Tramacet)

zaldiar tramacet kopen bestellen zonder recept

Zaldiar (Tramacet) kopen zonder recept?

Zaldiar (Tramacet) kopen zonder recept is helaas niet mogelijk. Kijk hier voor een actueel overzicht van pijnstillers.

Lees hieronder meer over Zaldiar en Tramacet.

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Zaldiar / Tramacet?

Zaldiar en Tramacet zijn 2 benamingen voor een medicijn dat bestaat uit 2 gecombineerde pijstillende stoffen: Paracetamol en Tramadol. Sommige pijnklachten zijn hevig en gaan niet over. Dan volstaat alleen paracetamol of een NSAID kopen niet. In zo’n geval kun je Zaldiar of Tramacet kopen.

zaldiar tramacet kopen zonder recept

Toepassingen van deze pijnstiller

Je kunt Zaldiar of Tramacet kopen voor verschillende pijnklachten. Vaak wordt het gebruikt bij zenuwpijn, pijn als gevolg van reumatische aandoeningen en pijn als gevolg van een ongeval of operatie. Dit echter alleen als andere pijnstillers niet aanslaan.

Zaken om op te letten bij dit medicijn

Hoewel Zaldiar of Tramacet bij hevige pijn uitkomst kan bieden, zijn er ook diverse zaken om op te letten wanneer je dit medicijn wilt kopen. Zo kunnen er bijvoorbeeld bijwerkingen optreden wanneer je dit middel gebruikt. Hoewel zeker niet iedereen hier last van krijgt en deze bijwerkingen vanzelf horen over te gaan, is het goed om er rekening mee te houden. De meest genoemde klachten zijn duizeligheid en slaperigheid. Daarnaast kun je last krijgen van maagdarmklachten, bevingen, droge mond, psychische klachten, jeuk, hoofdpijn, slaapproblemen, winderigheid en zweetaanvallen. Bovendien kun je bij langdurig gebruik lichamelijk en geestelijk afhankelijk worden van dit medicijn.

Combinatie met alcohol en medicijnen

Er kunnen bovendien wisselwerkingen optreden als je dit medicijn combineert met andere medicijnen. Let vooral op met bepaalde antidepressiva, Bupropion, Carbamazepine, medicijnen die effect hebben op het zenuwstelsel, andere opioïden en opioïd-antagonisten. Daarnaast moet je oppassen met de combinatie van dit medicijn met alcohol.

Combinatie met verkeer

Door verschillende bijwerkingen van Zaldiar of Tramacet kan het reactievermogen worden beïnvloed. Dit betekent dat je, zolang je last hebt van deze bijwerkingen, niet moet autorijden.

zaldiar tramacet bestellen zonder recept

Combinatie met zwangerschap en borstvoeding

Je mag dit medicijn niet gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Dit medicijn kan je kind schade toebrengen.

Combinatie met bepaalde aandoeningen

Overleg met de arts als je last hebt van een verminderde lever-, nier of alvleesklierwerking. Vertel de arts als je lijdt aan epilepsie. Gebruik dit medicijn niet als je overgevoelig bent voor Tramadol, Paracetamol of een ander bestanddeel in de tabletten.

Waar kun je Zaldiar / Tramacet kopen zonder recept?

Zaldiar en Tramacet zijn beiden niet leverbaar via betrouwbare online aanbieders. Dat betekent dat er momenteel geen mogelijkheid is dit medicijn online te verkrijgen, ook niet met recept van de arts. Wel kun je de online arts raadplegen voor een behandeling voor een andere pijnstiller.

Klik hier voor een consult bij pijn >>


Laat een reactie achter