Zestril

Klik hier voor Zestril >>

Zestril kopen zonder recept?

Zestril kopen zonder recept, is dat mogelijk? Hieronder vind je meer info.

zestril kopen zonder recept
Zestril nodig?

Zestril kopen zonder recept: hoe het zit

Interesse in Zestril kopen zonder recept? Via onderstaande link kom je bij een service terecht. Daar vul je een vragenlijst in, waarna je een recept en eventueel het medicijn kunt krijgen. Dit is handiger en veiliger dan zomaar Zestril kopen zonder recept.

Klik hier voor Zestril >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Zestril?

Zestril is een optie voor iedereen die met hartklachten of een te hoge bloeddruk te maken heeft. Al kan het ook helpen bij nierproblemen. Dit komt omdat dit medicijn, dat gebaseerd is op de werkzame stof Lisinopril, de pompkracht van het hart verbetert. Zo kan worden voorkomen dat de klachten zich ontwikkelen tot gevaarlijke hart- en vaatziekten. Wel is het daarbij natuurlijk van groot belang dat het medicijn op de juiste manier gebruikt wordt. Lees daarom altijd de bijsluiter goed door van tevoren.

zestril kopen zonder recept

Hoe gebruik je Zestril?

Zestril kan het beste worden gebruikt op een vast moment op de dag. Dit kan echter wel een moment van eigen keuze zijn. De reden om voor een vast moment te kiezen heeft te maken met het feit dat dit de kans op vergeten verkleint. Ongeacht de reden van gebruik zal het gebruik meestal langdurig van aard zijn. Wanneer het medicijn eenmaal wordt genomen, dan is het verstandig om hier niet zomaar weer mee te stoppen. Aan de hand van vast gebruik over langere periode kan gezorgd worden dat de klachten kunnen worden bestreden of beperkt. Wil je toch stoppen? Doe dit alleen in goed overleg met de arts.

Zestril vergeten te nemen

Voorop staat dat Zestril met enige regelmaat genomen moet worden. Dit zorgt ervoor dat de werkzame stof Lisinopril optimaal het werk kan doen. Dit betekent dus ook dat het belangrijk is om te voorkomen dat een dosis vergeten wordt. Daarom wordt aangeraden een vast moment op de dag te kiezen. Wanneer echter toch een dosis vergeten wordt, dan kan het vaak nog zo zijn dat deze ingehaald kan worden. Omdat het medicijn eenmaal per dag genomen wordt is er tot acht uur voor de volgende dosis de tijd om dit te herstellen. Is er minder dan acht uur tot de volgende dosis, dan is het beter om de vergeten dosis als verloren te beschouwen. Hierover lees je meer in de bijsluiter.

Zestril en andere medicijnen

Er zijn verschillende medicijnen die een zogenaamde wisselwerking met Zestril hebben. Deze wisselwerking houdt in dat één van beide middelen minder goed gaat werken door de combinatie met het andere middel. Voorbeelden hiervan zijn bepaalde plastabletten, ander bloeddrukverlagende middelen naast Zestril, kaliumzout, kaliumsparende plasmiddelen, co-trimoxazol, trimethoprim en pijnstillers van het NSAID-type. Overleg altijd met een dokter wanneer een van deze middelen al genomen wordt of wordt voorgeschreven nadat al met Zestril is begonnen. Zo kan goed worden bekeken wat allemaal wel en niet kan werken.

zestril kopen

Mogelijke bijwerkingen

Bijwerkingen van Zestril die bekend zijn en in 1 tot 10 procent van de gevallen voorkomen, zijn kriebelhoest, duizeligheid en maag- en darmklachten. Die klachten kunnen zich uiten in bijvoorbeeld diarree en misselijkheid. Al dit soort klachten trekken vaak na enige tijd weer weg. Wanneer dit niet het geval is, dan is het altijd belangrijk om direct met een dokter te bespreken wat er aan gedaan kan worden. Dit geldt ook wanneer veel last van hoofdpijn wordt ervaren en zeker wanneer er een verminderde nierfunctie wordt opgemerkt. Let hier dus altijd goed op.

Vermoeidheid, huidafwijkingen, een teveel aan kalium, slaperigheid, impotentie, een verandering in de smaak zijn allemaal klachten die in minder dan 1 procent van de gevallen kunnen optreden. Let hier goed op en overleg met de dokter hierover. Dit geldt vooral wanneer een ontsteking aan de alvleesklier of de lever. In dat geval moet direct met de arts worden besproken en een behandeling worden ondergaan. Dit zeer belangrijk om te zorgen voor een goede gezondheid.

Minder dan 1 procent van de gebruikers is overgevoelig voor Lisinopril of een andere stof in dit medicijn. In dat geval kun je zwellingen krijgen die gepaard kunnen gaan met benauwdheid. Gebeurt dit? Stop direct met het medicijn en schakel de arts in. Bezoek indien nodig de Eerste Hulp.

kopen zonder recept

Let ook hierop

Wil je Zestril gaan gebruiken? In sommige gevallen moet je extra oppassen met gebruik of het medicijn in zijn geheel niet gebruiken. Hieronder staan enkele tips. Stel ook eventuele vragen aan de arts en lees de bijsluiter goed door voor gebruik. Let in ieder geval op het volgende:

  • Lijd je aan psoriasis? Dan kan de aandoening verergeren. Overleg met de arts.
  • Heb je last van hartfalen of verminderde nierwerking? Overleg met de arts.
  • Heb je diabetes mellitus? Controleer vaker op een mogelijke hypo.
  • Gebruik je een medicijn, hierboven genoemd onder “Zestril en andere medicijnen”? Overleg met de arts.
  • Ben je overgevoelig voor Lisinopril of een ander bestanddeel van Zestril? Gebruik het medicijn dan niet.
  • Ben je zwanger, wil je zwanger worden of ben je man en wil je vrouw zwanger worden? Gebruik het medicijn dan niet.

kopen zonder recept

Meer weten?

Volg onderstaande link als je meer informatie wilt over dit medicijn.

zestril kopen zonder recept

Meer info over Zestril >>


Laat een reactie achter