Zithromax

Klik hier voor Zithromax >>

Zithromax kopen zonder recept?

Zithromax kopen zonder recept, kan dat? Lees hieronder wat je mogelijkheden zijn.

zithromax kopen bestellen zonder recept
Zithromax nodig?

Zithromax kopen zonder recept: meer informatie

Zithromax wordt veelal voorgeschreven om seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) te genezen, maar kan ook voor het verhelpen van tal van andere aandoeningen gebruikt worden. Zithromax kopen zonder recept is niet mogelijk, maar er zijn mogelijkheden om online een recept en vervolgens het medicijn te krijgen. Lees hieronder meer.

Klik hier voor Zithromax >>

Er zijn ook andere medicijnen die kunnen helpen tegen geslachtsziekten, zoals Doxycycline en Azitromycine.

Heb je zeker weten een soa? Doe eerst een soa zelftest om zeker te weten dat je besmet bent. Kijk hier voor een soa zelftest.

zithromax kopen

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Zithromax?

Zithromax is een geneesmiddel dat wordt gebruikt bij de behandeling van diverse seksueel overdraagbare aandoeningen, zoals chlamydia en gonorroe. Maar ook als je bepaalde infecties aan de huid, keel of ademhalingsorganen hebt, kan dit geneesmiddel worden voorgeschreven.

Hoe werkt het?

Dit medicijn valt onder de zogeheten bacteriostatische geneesmiddelen. Dit type geneesmiddelen remt de eiwitaanmaak en belemmert zo bacteriën in hun groei en voortplanting, waarna de bacteriën vervolgens sterven. Je eigen immuunsysteem kan de rest van het werk doen om de infectie te genezen. Om dit goed te laten verlopen, is het zaak om altijd de kuur volledig af te maken.

Hoe gebruik je het?

Zithromax kun je kopen in verschillende gedaanten. Je hebt een kuur van 4 of 6 tabletten à 250 mg, en een kuur van 2 of 3 tabletten à 500 mg (Azitromycine). De online arts kan adviseren welke van deze 4 kuren je nodig hebt. Deze tabletten neem je in met water, zoals is voorgeschreven. Let op dat je de volledige kuur afmaakt, ook al heb je eerder al geen last meer van de klachten. Een onvolledige kuur kan ervoor zorgen dat de klachten terugkomen of de bacteriën zelfs resistent worden tegen antibiotica.

Zithromax kopen

Welke bijwerkingen kun je ervaren?

Over het algemeen treden er niet of nauwelijks bijwerkingen op bij een kuur van dit medicijn. Toch kan het een enkele keer voorkomen dat je er wat last van ondervindt. De meest gehoorde klachten zijn maag- en darmklachten, zoals misselijkheid, buikpijn, diarree en verstopping. Ook kun je hoofdpijn krijgen. In een enkel geval kan een schimmelinfectie van de slijmvliezen (vagina, anus en mond) optreden. De bijwerkingen zijn over het algemeen echter mild en van korte duur. Mocht het zo zijn dat de klachten heftiger of langer van aard zijn dan hier beschreven, raadpleeg dan direct je arts. Raadpleeg altijd de bijsluiter voordat je begint met het innemen van een medicijn.

kopen zonder recept

Wanneer moet je dit medicijn niet gebruiken?

Zithromax kopen zonder recept is niet mogelijk, en dat is onder andere omdat het in sommige gevallen wordt afgeraden. Zo moet je in de volgende situaties het medicijn niet gebruiken:

  • Bij overgevoeligheid voor Azitromycine en andere macrolide-antibiotica
  • Bij overgevoeligheid voor een ander ingrediënt van de tabletten
  • Als je borstvoeding geeft

N.B.:het kan zijn dat bovengenoemde opsomming inmiddels verouderd of onvolledig is. Neem dit medicijn daarom nooit in voordat je de volledige bijsluiter hebt geraadpleegd.

Het is belangrijk dat je altijd alle vereiste medische informatie over jezelf geeft en dit zo volledig en juist mogelijk doet. Alleen dan kan de dokter bepalen welke dosis je moet kopen en of je zonder problemen het middel kunt gebruiken.

kopen zonder recept

Zithromax kopen zonder recept: hoe zit dat?

Zithromax kopen zonder recept is niet mogelijk. Vraag daarom een online artsconsult aan, waarbij je een recept voorgeschreven kunt krijgen. Vervolgens kan een EU-geregistreerde apotheek het medicijn uitleveren, of kun je bij je eigen apotheek met het recept Zithromax kopen. Meer info:

zithromax kopen bestellen zonder recept

Meer info over Zithromax >>


2 Reacties

anoniempje

July 15, 2015 at 7:29 pm

ik heb het een keer moeten gebruiken en het hielp mij van mijn soa af. in het begin wat bijwerkingen maar ben toen bij het eten gaan innemen en geen last meer daarvan.

Dunya

January 24, 2017 at 10:56 am

schrok echt toen soa test zei dat ik soa had was bang voor me ouders de dokter etc… vond dit medicijn online en dat heeft mij geholpen ouders en zo weten het nog steeds niet

Laat een reactie achter