Zonder-voorschrift.net ervaringen

zonder-voorschrift.net ervaringen betrouwbaar

Voor onze Zonder-voorschrift.net ervaringen zijn we op zoek gegaan naar mensen die zelf met deze online apotheek in aanraking zijn geweest. We hebben gekeken of mensen hun ervaringen met het online bestellen, betalen en ontvangen van medicijnen via Zonder-voorschrift.net wilden delen. Betrouwbaar of niet? Lees hieronder ons volledige artikel.

Medicijnen verkrijgen bij een betrouwbare aanbieder? Lees onze:

Zonder-voorschrift.net ervaringen: bestellen

Er is weinig bekend over hoe het bestelproces over het algemeen in zijn werk gaat bij Zonder-voorschrift.net. Weinig mensen zijn naar voren gekomen met ervaringen, wat over het algemeen geen goede zaak is. We kunnen in ieder geval vaststellen dat er geen arts aan het proces te pas komt, wat dit illegaal en zeer gevaarlijk maakt. Enkele zaken die ons zelf tijdens het onderzoek naar deze aanbieder zijn opgevallen, staan hieronder.

LET OP: nepmedicijnen!

Het grootste punt van zorg met betrekking tot deze aanbieder: er worden op de site nepmedicijnen verkocht! Nepmedicijnen zijn zeer gevaarlijk en kunnen bijwerkingen met zich meebrengen die bij het originele medicijn niet optreden. Ook kunnen de medicijnen minder goed of helemaal niet werken, of juist veel intenser werken. Een nepmedicijn nemen is gokken met je gezondheid. Je kunt zelfs doodgaan van een nepmedicijn. Dit is voor ons een reden om hier NOOIT te bestellen.

Onoverzichtelijk

De website is erg onoverzichtelijk. De website is vooral gericht op het verkopen van medicijnen met het verstrekken van zo min mogelijk informatie. Wat opvalt, is dat bij elk medicijn een verkooppraatje staat. Alle belangrijke informatie die minder goed verkoopt (bijwerkingen, tegenindicaties) is zo moeilijk mogelijk beschreven. Op die manier hoopt de aanbieder duidelijk dat iemand dit stuk overslaat, terwijl dit belangrijke informatie is. Een kwalijke zaak, want het is belangrijk dat de patiënt goed geïnformeerd wordt.

Alleen medicijnnamen

Op Zonder-voorschrift.net kun je bovendien  niet op aandoening selecteren en zo een gepaste oplossing vinden voor je probleem, maar alleen medicijnen aanklikken om deze te bestellen. Dit is erg vervelend voor mensen die op de website terecht komen met een probleem, maar nog niet weten welke oplossing ze hiervoor nodig hebben. Opnieuw zien we weinig informatie.

Vreemde prijzen

In de linkerkolom staan alle medicijnen die er te koop zijn, met daarnaast de prijs per eenheid (bijvoorbeeld een tablet). De meeste van deze medicijnen zijn echter niet te koop per tablet, maar in een doosje. Het lijkt er dus op, dat Zonder-voorschrift.net zelf bestelt bij de apotheek en de pillen vervolgens uit de verpakking haalt. Hoe dit gebeurt en wat er daarna met de tabletten gebeurt is onduidelijk. Het is veel veiliger om de verpakkingen tijdens dit proces gesloten te houden.

Zonder-voorschrift.net ervaringen: betalen

Niet alles aan deze website is negatief. Er zijn veel betaalmogelijkheden en er worden veel verschillende valuta’s geaccepteerd. Dit maakt het betalen eenvoudig. Het past ook wel bij de algehele uitstraling van het bedrijf: ze willen erg graag je geld hebben, maar zijn verder terughoudend.

Zonder-voorschrift.net ervaringen: levering

Na het aanmaken van een account en het bestellen van de medicijnen, kun je je bestelling ‘tracken’ (volgen) in je account op de website. Je kunt volgen waar je bestelling is. Zo zou je moeten weten wanneer de levering plaatsvindt. Of die levering ook daadwerkelijk plaatsvindt, durven we niet te zeggen. We hebben te weinig ervaringen van klanten gehoord om te weten of bestellingen daadwerkelijk met succes worden afgeleverd.

Service

Een punt waar deze aanbieder wel goed op scoort, is de vele manieren waarop de klantenservice te bereiken is. Verschillende telefoonnummers (geen Nederlandse, dus dat is duur bellen!) en een online klantenservice staan tot je beschikking. Je wordt in de online klantenservice in het Nederlands te woord gestaan. Als de vraag echter ook maar een beetje medisch wordt, krijg je geen antwoord van Zonder-voorschrift.net.

Prijzen

De prijzen van sommige medicijnen op Zonder-voorschrift.net zijn laag. Onze ervaringen met deze medicijnen is, dat ze vaak duurder zijn. De reden voor de lage prijs wordt echter al snel duidelijk: deze aanbieder handelt in nepmedicijnen. Dit kan allerlei gevaren voor de gezondheid opleveren. Neem nooit nepmedicijnen!

Zonder-voorschrift.net ervaringen: conclusie en aanbeveling

Wij raden deze aanbieder ten zeerste af. De informatie op de site is te beperkt. Er wordt weinig aandacht besteed aan de bijwerkingen en tegenindicaties van medicijnen en alles is gericht op verkoop. Maar de belangrijkste reden om hier nooit te bestellen, is dat er nepmedicijnen worden verkocht op de site. Ons advies: bestel niet op deze site. Kies in plaats daarvan voor een betrouwbare aanbieder, zoals Dokter Online. Hier lees je waarom Dokter Online betrouwbaar is.


3 Reacties

HDriel

May 26, 2017 at 3:42 pm

Had hier viagra besteld maar kreeg in plaats van blauwe pillen soort wit gele neppers. Nooit meer!

Johan

November 17, 2017 at 2:29 pm

Ik heb (nieuwsgierig) de site bekeken. De pillen (die per stuk worden verkocht), worden niet bij een apotheek gekocht en daarna per stuk aangeboden, maar in India gefabriceerd. De levertijd is dan ook 10 tot 20 dagen. Om een metafoor te gebruiken: leg nooit uw handen op een hete kachel.

ilona piris

January 20, 2018 at 7:06 pm

ik heb er tot nu toe geen vertrouwen in. iin zonder voorschift.net (wel in dokters online) maar dit is m.i. een nepper. zit al 2 weken te wachten en alles staat nog ergens in Zwitserland. vraag me ook af, of medicijnen wel echt zullen zijn.

ik ga dus weer naar dokters online en raad voorlopig niemand aan hier te kopen, ik vertrouw het absoluut niet. en zal ook reageren als ik wle wat heb, maar herkomst is mij te vaag

Laat een reactie achter