Zwangerschapstest kopen?

Zwangerschapstest kopen? Bestel nu online

Een zwangerschapstest kopen doe je eenvoudig online. Bestel direct:

clearblue zwangerschapstest kopen
Clearblue zwangerschapstest met wekenindicator €12,50
Clearblue zwangerschapstest (1 st.) €12,50
Clearblue zwangerschapstest (2 st.) €17,50

Zwangerschapstest kopen: meer informatie

Een zwangerschapstest is de enige manier om zeker te weten of je wel of niet zwanger bent. Wil je deze liever discreet kopen? Bestel hem dan veilig en discreet online via Medicijn Kopen. Lees hieronder hoe dat in zijn werk gaat.

De voordelen van deze zwangerschapstest online kopen

Als je deze pagina leest, heb je waarschijnlijk een vermoeden dat je zwanger bent. Een betrouwbare test biedt daarbij uitsluitsel. Waarschijnlijk heb je een goede reden waarom je niet naar de apotheek of drogist bent gegaan om een test te halen. Als je de zwangerschapstest online bestelt, heb je de volgende voordelen:

 • Zeer betrouwbare test van Clearblue
 • Binnen enkele ogenblikken resultaat
 • De test komt in onherkenbare verpakking
 • Betalen gaat eenvoudig online
 • Anoniem: niemand behalve jij weet ervan!

Graag helpen we je verder. Lees hieronder hoe je de Clearblue test online kunt kopen, hoe je deze gebruikt en wat je moet doen als de uitslag inderdaad uitwijst dat je zwanger bent.

zwangerschapstest kopen

Zwangerschapstest online bestellen: 3 stappen

Deze zwangerschapstest koop je in 3 eenvoudige stappen. Hieronder leggen we de stappen uit.

Stap 1: kies de test

Via de website waarop de test verkocht wordt, kies je de test die jij wilt. Klik hier om naar de website te gaan. Je kunt kiezen uit een verpakking met 1 test of 2 testen. Ook is er een speciale test die aangeeft of je zwanger bent en zo ja, hoe lang (1 week, 2 weken, 3 weken of meer dan 3 weken).

Stap 2: betaal je bestelling

Direct bij de bestelling kun je afrekenen. Je betaalt eenvoudig met iDEAL.

Stap 3: je bestelling wordt bezorgd

Nadat je bestelling is verwerkt, krijg je bericht wanneer deze wordt bezorgd. Je hoeft niet bang te zijn voor andere mensen die bij je in huis wonen, want de bestelling wordt in een discrete, onherkenbare verpakking verstuurd. Alleen jij weet wat er in de verpakking zit.

Hoe werkt deze test?

Als je de zwangerschapstest eenmaal online besteld hebt en deze bij je is bezorgd, kun je de test gebruiken. In de verpakking vind je een gebruiksaanwijzing hoe je precies moet testen of je zwanger bent. Voor de zekerheid hebben we de stappen hieronder uitgeschreven. Ook kun je de gebruiksaanwijzingen hieronder downloaden.

Stap 1: verwijder de blauwe dop

Om te beginnen met de test, verwijder je eerst de blauwe dop van de ClearBlue tester (zie onderstaande afbeelding). Let op: je moet de test direct na het verwijderen van de blauwe dop doen. Als je nog niet moet plassen of je hebt geen urine om te testen, laat de dop dan zitten totdat je de test kunt uitvoeren!

clearblue zwangerschapstest online kopen bestellen 1

Stap 2: test je urine

Je kunt op 2 manieren testen: je houdt de tester 5 seconden lang in de straal urine tijdens het plassen of je vangt wat urine op in een schone beker ne hangt daar de tester in. Zorg dat je het teststaafje nooit met de absorberende kant naar boven houdt (zoals in de afbeelding) en zorg dat alleen de absorberende strip nat wordt. Als de absorberende strip nat is geworden, leg je de test op een horizontaal vlak neer om je urine te analyseren.

clearblue zwangerschapstest online kopen bestellen 2

Stap 3: bekijk het resultaat

Nadat de zwangerschapstest met je urine in aanraking is gekomen, gaat de test analyseren of je zwanger bent. Het kan tot 3 minuten duren voordat je de uitslag van de test kunt zien.

De test zonder wekenindicator heeft een resultaatvenster en een controlevenster. In het controlevenster komt 1 lijn te staan. Deze geeft aan dat de test werkt. In het resultaatvenster zie je 1 of 2 lijnen. Wacht de volle 3 minuten als er 1 lijn in beeld staat, want het kan tot 3 minuten duren voordat de tweede lijn in beeld komt. In onderstaande afbeelding zie je hoe dit eruit ziet.

clearblue zwangerschapstest bestellen 3

De test met wekenindicator heeft alleen een uitslagvenster, zoals je hieronder ziet. In het beeld komt ‘niet zwanger’ te staan als de test is voltooid en blijkt dat je niet zwanger bent. Ben je wel zwanger en is de test voltooid, dan staat er ‘zwanger’ in beeld. Daaronder staat ‘1-2’ als je 1-2 weken zwanger bent, ‘2-3’ als je 2-3 weken zwanger bent en ‘3+’ als je meer dan 3 weken zwanger bent.

clearblue zwangerschapstest bestellen 4

Is de test altijd betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van de Clearblue zwangerschapstest is afhankelijk van de dag waarop je deze gebruikt. Doe je de test op de dag dat je menstruatie zou moeten beginnen, dan kan met 99 procent zekerheid worden vastgesteld of je wel of niet zwanger bent. Doe je de test nog voordat je menstruatie zou moeten beginnen en ben je volgens de uitslag niet zwanger, dan kan er nog een kans zijn dat je toch zwanger bent. Zorg dus dat je zeker weet dat je in je menstruatie zit als je de test doet. Zo weet je zeker dat de test maximaal nauwkeurig is.

Medicijnen die de test beïnvloeden

Er zijn medicijnen en situaties die de uitslag minder betrouwbaar kunnen maken. Hieronder zie je enkele van deze medicijnen en situaties.

 • Als je vruchtbaarheidspreparaten gebruikt die het hormoon hCG (het zogenaamde zwangerschapshormoon) bevatten, doe de zwangerschapstest dan niet direct nadat je het hormoon toegediend hebt gekregen. Dit hormoon kan ervoor zorgen dat de test onterecht ‘zwanger’ als uitslag geeft.
 • Als je last hebt van een onregelmatige cyclus, bijvoorbeeld doordat je net een vruchtbaarheidsbehandeling of het gebruik van een anticonceptiemiddel hebt beëindigd, let er dan op dat je de test niet te vroeg uitvoert.
 • Vrouwen die bijna in de menopauze zitten of een buitenbaarmoederlijke zwangerschap of eierstokcysten hebben, kunnen een verkeerde uitslag krijgen.

Wat moet ik doen als ik de uitslag niet vertrouw?

Zoals je hierboven las, kan de zwangerschapstest in enkele gevallen een verkeerde uitslag geven. In het algemeen geldt: als je denkt dat er iets mis is, neem dan direct contact op met je huisarts.

 • Is de uitslag onjuist of onnauwkeurig omdat je de test te vroeg in je menstruatiecyclus hebt gedaan? Wacht dan totdat je zeker weet dat je menstrueert en doe de test nog eens.
 • Vermoed je dat de uitslag om een andere reden onjuist of onnauwkeurig is? Neem dan contact op met je huisarts.

Wat moet ik doen als de test aangeeft dat ik zwanger ben?

Mocht de Clearblue zwangerschapstest aangeven dat je zwanger bent, controleer dan als eerste of je aan het menstrueren bent.

 • Als blijkt dat je menstrueert, dan is de kans 99 procent dat de test het juiste resultaat geeft. Neem in dat geval contact op met je huisarts en overleg wat de volgende stap is.
 • Als blijkt dat je nog niet menstrueert, kun je het beste wachten tot je wel menstrueert en de test dan nog eens doen. Als de test dan nog eens aangeeft dat je zwanger bent, neem dan contact op met je huisarts en overleg wat de volgende stap is.

Waar kan ik de zwangerschapstest kopen?

Je kunt de Clearblue zwangerschapstest online bestellen bij Dokteronline. Bij deze gerenommeerde online aanbieder van medicijnen en gezondheidsproducten vind je verschillende testen. Alle testen worden snel en discreet thuisbezorgd. Betalen gaat eenvoudig via iDEAL. Kies hieronder de zwangerschapstest die je wilt bestellen.

clearblue zwangerschapstest kopen
Clearblue zwangerschapstest met wekenindicator €12,50
Clearblue zwangerschapstest (1 st.) €12,50
Clearblue zwangerschapstest (2 st.) €17,50

Ongewenst zwanger? Je bent niet de enige

Bijna 10 procent van de zwangerschappen in Nederland is ongewenst, als we de cijfers van de huisartsen moeten geloven. In andere onderzoeken is aangetoond dat 1 op de 5 vrouwen ooit een keer onbedoeld zwanger is geweest. Onbedoeld hoeft overigens niet hetzelfde te zijn als ongewenst. Het kan ook zijn dat je wel een kind wilt, maar dat je er (nog) niet op had gerekend.

Wat kun je doen?

Uiteraard moet eerst een zwangerschapstest uitwijzen of je daadwerkelijk zwanger bent. Mocht de test inderdaad positief uitvallen, dan zijn er meerdere opties.

Het kind geboren laten worden

Je kunt er in de eerste plaats voor kiezen het kind geboren te laten worden. Ook dan zijn er nog meerdere mogelijkheden. Zo kun je het kind zelf opvoeden of een adoptiegezin zoeken.

Abortus plegen

In Nederland is het wettelijk toegestaan om abortus te plegen bij een ongewenste zwangerschap. We hebben het hier over een bedoelde afbreking van de zwangerschap door middel van een medische ingreep. Op dit moment is het nog niet mogelijk om deze abortus zelf uit te voeren door middel van de abortuspil Sunmedabon. Hiervoor zul je bij een kliniek langs moeten gaan. Laat je hierbij goed adviseren, bijvoorbeeld door Fiom. Deze organisatie kan je bijstaan in het gehele abortustraject en helpen met vragen die je hierover hebt.

Bestel vandaag nog je zwangerschapstest

Voordat het echter zover is, zal eerst een zwangerschapstest moeten uitwijzen of je daadwerkelijk in verwachting van een kind bent. Als je deze test niet durft te halen bij de apotheek of drogist, kun je deze eenvoudig online bestellen. De zwangerschapstest wordt veilig en snel thuisbezorgd in een neutrale verpakking, zodat niemand kan zien wat erin zit. Kies voor zekerheid en duidelijkheid, voor het te laat is. Bestel vandaag nog jouw zwangerschapstest.

Bestel hier de Clearblue Zwangerschapstest >>


Laat een reactie achter