Zyloric (Allopurinol)

Klik hier voor Zyloric >>

Zyloric (Allopurinol) kopen zonder recept?

Kun je Zyloric (Allopurinol) kopen zonder recept? Lees hieronder meer.

zyloric kopen bestellen zonder recept
Zyloric nodig?

Meer informatie over Zyloric (Allopurinol)

Je wilt Zyloric met de werkzame stof Allopurinol niet kopen zonder recept? Volg dan de link en vul een vragenlijst discreet in. Zo vraag je online een recept aan bij een EU-geregistreerde arts en kun je het medicijn vervolgens laten leveren door een officiële apotheek. Op deze manier weet je zeker dat je discreet en goed geholpen wordt. Liever zelf het medicijn ergens kopen? Je kunt met het recept ook Zyloric met Allopurinol kopen bij je eigen apotheek.

Klik hier voor Zyloric >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Tegen urinezuur

Een teveel aan urinezuur in het bloed kan leiden tot kristallen die voor problemen in de nieren en gewrichten kunnen zorgen. Zo kun je last krijgen van jicht of nierstenen. De werkzame stof Allopurinol in Zyloric helpt het urinezuur te verminderen, waardoor deze klachten afnemen of zelfs geheel verdwijnen. Het wordt voorgeschreven bij eerdergenoemde nierstenen en jicht, maar ook als je een nierziekte of stofwisselingsziekte hebt. Ook kankerpatiënten die door de chemokuur een overschot aan urinezuur in het bloed hebben, kunnen Zyloric voorgeschreven krijgen.

zyloric allopurinol kopen bestellen zonder recept

Zyloric gebruiken

Hoe lang en hoe vaak je de tabletten met Allopurinol moet nemen, is afhankelijk van de reden waarvoor je het gebruikt. Bij regelmatige last van jicht en nierstenen wordt het medicijn vaak levenslang voorgeschreven. In andere gevallen ligt het aan de ziekte en de duur van deze ziekte.

Tabletten innemen

De tabletten worden zonder kauwen doorgeslikt met wat water. Het wordt aangeraden gedurende de dag ook veel water te drinken. Mocht je last krijgen van je maag of darmen door Allopurinol, neem dan je tablet in tijdens of rondom de maaltijd. Door (een) vast(e) moment(en) op de dag te kiezen, verminder je de kans dat je een keer een tablet vergeet in te nemen. Gebeurt dit toch, kijk dan in de bijsluiter of je nog voldoende tijd hebt om de dosis in te halen. Zo niet, sla deze dan over. Wil je stoppen met Zyloric? Doe dit altijd in samenspraak met de arts.

zyloric allopurinol kopen zonder recept

Bijwerkingen van Allopurinol

Hoewel de kans klein is, kunnen bijwerkingen voorkomen wanneer je Zyloric gebruikt. Het gaat over het algemeen om onschuldige klachten die vanzelf weer verdwijnen als het lichaam gewend is aan de werkzame stof Allopurinol. Toch is het belangrijk om te weten welke klachten kunnen optreden en hoe je hierop moet reageren. Daarover lees je hieronder.

In zeldzame gevallen kan er juist een jichtaanval optreden door toedoen van dit medicijn. Dit gebeurt alleen in het begin. Stop niet met het gebruik, maar overleg wel met de arts. De arts kan een aanvullend medicijn voorschrijven tegen de aanval of ontsteking. Eveneens zeldzaam is huiduitslag. Hoewel over het algemeen onschuldig, is het belangrijk dit de melden bij je arts.

Zeer zeldzaam zijn de volgende bijwerkingen: maagdarmklachten, verkleuring of uitval van haar, afwijkingen in het bloed, problemen met de lever, nierstenen, symptomen van diabetes, verminderd of wazig zicht en tintelingen of juist een verdoofd gevoel in ledematen. Mannen kunnen erectie- en vruchtbaarheidsproblemen ervaren en last krijgen van borstvorming. Mocht je (veel) last hebben van een van deze bijwerkingen, waarschuw dan meteen je arts.

Overgevoeligheid

Eveneens uitzonderlijk is een overgevoeligheidsreactie op Allopurinol, te herkennen aan uitslag, jeuk, bobbels en/of schilfers op de huis. Een ernstige reactie uit zich in zwellingen, benauwdheid en bewustzijnsverlies. Waarschuw direct je arts en stop met het gebruik van Zyloric. Bezoek indien nodig de Eerste Hulp.

kopen zonder recept

Waarschuwingen voor het gebruik van Allopurinol

In de meeste gevallen kun je Zyloric zonder problemen gebruiken. Er zijn echter gevallen waarin het wordt aangeraden van tevoren te overleggen met de arts of het medicijn helemaal niet te gebruiken. Hieronder lees je hier meer over.

Wanneer moet je van tevoren overleggen met de arts?

Vraag de arts of je dit medicijn kunt gebruiken in de volgende gevallen:

  • Als je zwanger bent of binnenkort wilt worden.
  • Als je borstvoeding geeft of wilt geven.
  • Als je een medicijn slikt met de volgende werkzame stof (check de bijsluiter): Acenocoumarol, Azathioprine, Bendamustine, Fenprocoumon, Mercaptopurine, Rituximab, Theofylline en Tioguanine.
  • Als je een hiv-medicijn gebruikt.
  • Als je om een andere reden twijfelt of dit medicijn geschikt is voor je.

De arts zal kijken of een ander medicijn beter geschikt is.

Neem dit medicijn niet in de volgende gevallen:

  • Als je overgevoelig bent voor Allopurinol of een ander bestanddeel van Zyloric.

Het wordt ook afgeraden om alcohol te drinken tijdens het gebruik van dit medicijn. Met name bier lijkt voor een toename van urinezuur in het bloed te zorgen. Drink daarom liever geen alcohol, maar wel veel water (minimaal 2 liter).

kopen zonder recept

Kun je Zyloric (Allopurinol) kopen zonder recept?

Zyloric (Allopurinol) kopen zonder recept is niet mogelijk, maar we kunnen je in contact brengen met een partij die zowel het recept als het medicijn kan regelen. Hieronder lees je precies hoe het bestelproces in zijn werk gaat.

  1. Ga naar de bestelpagina door deze link, de “Start consult” button bovenaan dit bericht of de link hieronder te gebruiken.
  2. Klik op de button “Regel een behandeling voor mij” en log in of meld je aan.
  3. Vul de vragenlijst volledig en naar waarheid in.
  4. Je krijgt bericht als je een recept hebt gekregen en het medicijn kunt laten leveren.

Klik op de link hieronder voor meer info:

zyloric kopen bestellen zonder recept

Meer info over Zyloric (Allopurinol) >>

 

 


Laat een reactie achter